Искам да кажа ... (3)

• 41 174
  • 744
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
Искам да кажа, че ши умръъъъъъ...  Shocked  Joy
Отворих темата за Истанбул, защото плануваме нещо. В първия пост както си е редът, е дадена полезна информация. И чета: как да стигнем до къщата от Листопад; до къщата на Фатмагюл от Пепел от рози; Как да стигна до къщата на Кадир от Пепел от рози и да срещна Мукадес...
Сън няма да ме хване докато не се запозная с Мукадес, която и да е тя.  Mr. Green
Joy Joy Joy Joy Яко.

Нино - много бих искала. Ела с бебето.

# 181
  • София
Мукадес би трябвало да е мъж. Поне така ми звучи  Rolling Eyes

# 182
  • Бургас
Искам да кажа, че ши умръъъъъъ...  Shocked  Joy
Отворих темата за Истанбул, защото плануваме нещо. В първия пост както си е редът, е дадена полезна информация. И чета: как да стигнем до къщата от Листопад; до къщата на Фатмагюл от Пепел от рози; Как да стигна до къщата на Кадир от Пепел от рози и да срещна Мукадес...
Сън няма да ме хване докато не се запозная с Мукадес, която и да е тя.  Mr. Green

Не ти трябва никаква Мукадес. Истанбул е вълшебен и без тази персона и къщата й.

# 183
  • София
Звучи, ама аз нали съм любознателна и проверих в Гугъл. Жена е.  Grinning

# 184
  • Пловдив
Звучи, ама аз нали съм любознателна и проверих в Гугъл. Жена е.  Grinning
Не ти трябва гугъл, за турски сериали нашия форум е по-изчерпателен Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile

# 185
  • София
Янтра, имах изключителното удоволствето да попадна на една тема (благодарение на Смешки от форума), посветена изцяло на някакъв Ангин ли беше, що ли, и останах поразена. То какви (меки) китки имал, как отмятал коса... И хиляди, хиляди негови снимки. Та мерси за препратката към турските теми.  Laughing

# 186
  • Пловдив
Аз съм се "гмуркала" няколко пъти. С интерес. Гледах един епизод на Фатмагюл, обаче какво пишеха във форума във връзка със сериала беше по-забавно.

# 187
Янтра, имах изключителното удоволствето да попадна на една тема (благодарение на Смешки от форума), посветена изцяло на някакъв Ангин ли беше, що ли, и останах поразена. То какви (меки) китки имал, как отмятал коса... И хиляди, хиляди негови снимки. Та мерси за препратката към турските теми.  Laughing

Не се шашкай:-). Разрови в по-старите теми и ще намериш нормална информация. Попрелисти Истанбул на Орхан Памук и си вземи карта. Градът е магнетичен и няма начин да не ви хареса:-)

# 188
  • София
Down Under, разбира се, че няма начин да се уплаша от една Мукадес & Co. В темата си има и съвсем прилична, и наистина полезна, информация.  Peace

# 189
Току що ми разказаха изумителна история за Муньо, не мога да спра да се хиля като идиот, и искам да ви я разкажа, обаче не намирам темата за Муньовците. Твърде стара ли е, аз ли не си спомням какво е заглавието, търсачката ли не работи - не знам, обаче - намерете ми я моля, трябва да я разкажа  Joy

# 190
Разкажи я и на нас да не търсим и ние темата после!
Ето ти темата: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=433381.1290;topicrefid=20

# 191
  • Варна
tonkabonka, като те чета се сетих за себе си.
Предварително доста четох темите за Истанбул и естествено там има само суперлативи и възхвали за града. Купихме си един страхотен пътеводител на Nation Geographic.

В резултат на това отидохме с "голямата кошница", с огромни очаквания и останахме леко разочаровани. Добре, че последния ден ни заведоха в Азиатската част, за да си оправим малко впечатленията.

Не повтаряй моята грешка, в смисъл, ако отивате за пръв път там, не се пренавивай.

# 192
  • София
missNoir, изобщо не се пренавивам, нито имам някакви очаквания. Нашите кумове ме отрязаха с круиза и като компенсация (то пък егати и компенсацията, как ли пък не!) решихме да отидем до Истанбул за седмица. Не ми е някаква мечта, но така или иначе бих отишла навсякъде.

# 193
Аз винаги подхождам с известни резерви, към който и да е нов град. Стремя се да не правя тежка програма и да си оставя време за шляене. Не ми е важно да посетя 120 от 150те църкви, катедрали и музеи. По ми допада да бохемствам в местните заведения, в които няма много туристи.
Когато детето беше малко се кефихме да го разхождаме в градинките, в които местните си водят децата.
Много е разпускащо да се "впишеш" пък макар и за малко в атмосферата Simple Smile.

# 194
  • Варна
Вече "опарена" от Истанбул отидох без очаквания в Букурещ и този град взе, че ми хареса  Mr. Green
И май съм единствената, която си пада по него Simple Smile Всички го плюят Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт