Искам да кажа ... (3)

• 41 138
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Благодаря за мненията!
Колкото и да ми се искаше нещо по-шик, ще купя два текстилни.  Grinning

# 166
Миналия месец в Метро имаше промоция за текстилните куфари - плати 1, вземи 2, много ме е яд, че точно преди това си купих само 1 за 70лв. ѝсъщата големина в Метро бяха по 58, и то 2 бр за тази цена.

# 167
  • sofia
Големият ми син се събуди с ечемик на окото. Освен бабиния лек за натъркване със златен пръстен има ли някакви кремчета или капки, които да лекуват ечемик?

Скилидка чесън разрязана на две и се натърква клепача. Само внимаваш да не влезе в окото, че е много гадно. Особено в начален стадий на ечемик, даже и не избива.

# 168
Нямам търпение да ми звънне телефонът, да ми каже мъжът ми как е минал изпита му. И довечера да чакаме разпределението му за устен, ако всичко е наред. Обаче му остават още 2 по 2 части след този  Crazy Чел е доста, но аз преди всеки изпит (негов, забележете) се притеснявам и чакам да звънне, не знам с децата как ще е някой ден  Mr. Green

пп - счетоводителките ми скъсаха телефона от сутринта, а аз подскачам всеки път....

Бях ви казала, че гоним бая кратък срок за една работа, днес е този краен срок и преди 30 минути. окомплектовахме нещата на 99,9%. И вече ми е густо  Sunglasses

# 169
Не ми се ходи на работа, заради проблемна клиентка. Не ми се мисли как ще ми  минат смените, докато шефката се върне да вътвори ред. И по- опитната колежка е извън града  #Cussing out

# 170
  • София

Aз знам пак бабин лек - капки за очи се правят от една билка очанка, дестилирана вода и чист мед. Освен за ечемик, действат при всякакви възпаления на очите, включително стапят перде.
Това в аптека където правят лекарства ли се прави? Или аз трябва да си го забърквам, ама от къде билката и в какви пропорции?

vesi1, и на теб ти благодаря. Няма да е хванато в началото, защото той вече е на училище и чак довечера ще го третираме пак ечемика

# 171
Искам да кажа, че адски се ядосах на Мамасита, заради арогантното й отношение към Софи. И да се отбележи, че не съм злопаметна, защото последната пусна възмутена тема в моя чест, а аз сега я защитавам.  Naughty

# 172
  • Бургас
Тони, взимай текстилния. Може да видиш и в Метро. Там има добър избор на куфари и ако наистина има някаква промоция, може да вземеш нещо за малко пари.
Аз сега отивам на зъболекар. После що се изприщвам  Laughing

# 173
  bouquet за темата!
Кърма в окото за какво беше? Thinking Покрай ечемика се сетих.

едит: за конюнктивит

Последна редакция: ср, 24 сеп 2014, 12:50 от Дари П.

# 174
Искам да кажа, че навън времето е прекрасно. Толкова е хубав въздухът, толкова е синьо небето. КОмшията реже дърва с резачката. Баща ми коси и подрязва един бръшлян на терасата и мърмори. Щото не му давам да го изкорени. И за бора така мърмори, дето стърчи на двора - висок и силен. Всеки път като каже, че ще го сече, му казвам - а Гераците, чел ли си Гераците и се спира.
Голямото дете е на училище, малкото баща му го изведе, а аз съм си направила кафенце и се радвам на хубавото време  и хорската суетня отвътре. СТана да посвърша нещо малко, па пак поседна да ви нагледам  Heart Eyes
Леко, леко си свършвам задачките. Разчистих си всички шкафчета, подредих си всички дрехи и сега ми остана само да извикам едни да ми изперат диваните и килима. И готовооооо. Наизвадих си и ароматните свещи, че лятото не паля, нали и без това е жега. Та сега започвам да си ароматизирам. Имам си специални есенни свещници. Винаги си слагам по малко украса според сезона, децата се радват. Аз повече, де  Blush но уж заради децата.

# 175
  • София
Искам да кажа, че адски се ядосах на Мамасита, заради арогантното й отношение към Софи. И да се отбележи, че не съм злопаметна, защото последната пусна възмутена тема в моя чест, а аз сега я защитавам.  Naughty
Каси, не че разбрах, но коя е темата в твоя чест?

# 176
  • Ямбол
Аз пък знам, че окото не се пипа. Най-много някакъв антибиотик да се сложи, ако има зачервяване и възпаление.
Тези бабини натърквания може да доведат до голяма беля.

Сетих се, когато бях с малко бебе, се беше изтърсила една баба да ми иска кърма, понеже чувала, че помага за очите, пък тя решила, че може да ѝ помогне на ушите. Пратих я на лекар и без кърма. Тези хора са много зле. Аз да не съм аптека...

# 177
  • Пловдив
Нино - тъкмо си набрала инерция, я мини и през у нас. Аз съм слжила един списък със задачи на вратата на хладилника и само го поглеждам. Нищо свършено от него Simple Smile

# 178
  • София
Искам да кажа, че ши умръъъъъъ...  Shocked  Joy
Отворих темата за Истанбул, защото плануваме нещо. В първия пост както си е редът, е дадена полезна информация. И чета: как да стигнем до къщата от Листопад; до къщата на Фатмагюл от Пепел от рози; Как да стигна до къщата на Кадир от Пепел от рози и да срещна Мукадес...
Сън няма да ме хване докато не се запозная с Мукадес, която и да е тя.  Mr. Green

# 179
Нино - тъкмо си набрала инерция, я мини и през у нас. Аз съм слжила един списък със задачи на вратата на хладилника и само го поглеждам. Нищо свършено от него Simple Smile

Трябва да ме вземеш за няколко дни, а? Щото аз лежерно. Малко, малко, посядам, пия кафе, хапна, пак посвърша това онова. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт