Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно... - 13

• 189 361
  • 731
  •   1
Отговори
# 495
  • Пловдив
Майка пита дъщеря си:
–Какво представлява новия ти приятел, грижовен и добър ли е?
–Да разбира се мамо, освен това е много умен, обичлив, не пие, не пуши, има очарователна жена и три възпитани деца....

# 496
  • Кюстендил
- Брат, тя беше цялата маркова!
- Ооо, разказвай..
- Еми чанта Gucci, обувки Versace, палто Armani, а в лицето Lacoste..

Mr. Green

тяло Milka

# 497
  • в 1001-та нощ
Внук пита баба си:
- Бабо, на колко си години?
- Не знам, миличък! Стара съм, забравям вече.......
- Ех, бабо, че погледни си гащите! На моите пише " от 4 до 6 г. "  Mr. Green

# 498
  • София
Звъни се на звънеца. Отварям - на вратата стар евреин:
- Извинете, вие ли спасихте вчера едно момченце от удавяне в реката?
- Да!
- Да знаете къде му е шапката?

# 499
Бях днес на събеседване във фирма.
Мениджърът човешки ресурси ми даде нотбук и ми каза:
- Опитайте се да ми го продадете.
Аз взех нотбука, излязох с него от стаята, а след това и от сградата. След няколко минути, когато бях на две пресечки от сградата, телефонът ми иззвъня и мениджърът започна истерично да крещи:
- Веднага върни моят нотбук обратно!
- Няма проблем. Двеста лева и е Ваш.......

# 500
  • Пловдив
Джеймс Бонд влиза в бар и си харесва някаква много готина мацка. Дава на сервитьора 10 долара с бележка "Вдигни си полата 3 см нагоре и вземи 10 долара".
Сервитьорът ги носи и тя си вдига полата. Това се повтаря пак. На третия път момичето си тръгва и оставя бележка за Бонд:
"Съжалявам, но не мога да си вдигна полата повече, защото ще ми се види оная работа.
С уважение: таен агент Димитров"

# 501
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Просто си седях в тоалетната на гарата, когато чух глас от съседната кабина:
- Здравей, как си?
Аз не съм човек, който би завързал разговор в мъжката тоалетна, но не знам какво ме накара да отговоря малко троснато:
- Добре съм!
Другия каза:
- Какво правиш?
Какъв въпрос само?
В този момент си помислих, че това е твърде лично затова казах:
- Ъъъ! Пътувам, също като теб.
Реших, че трябва да си тръгна по най-бързия начин, когато непознатия зададе още един въпрос:
- Може ли да дойда при теб?
Добре, този въпрос беше твърде странен, но все пак реших, че ще бъда любезен и ще завърша разговора. И така аз казах:
-Не........малко съм зает в момента!!!
Тогава чух другия да казва нервно...
- Чуй, ще ти се обадя пак по-късно. Има един идиот в съседната кабина, който непрекъснато отговаря на всичките ми въпроси!!!

# 502
Като се разхождаме с жена ми и видя някоя по-засукана кака, казвам:
- Жена, глей к'ва селянка!
После я зяпаме и двамата.

# 503
Жените хич не обичат да им се бъркаме в работите. С моята се скарахме кой ще направи по-хубава баница.........

Ще се напикая от смях  Joy браво, много е добро Peace

# 504
как подписва мейлите си Путин?
Tanks!
Vladimir Putin

# 505
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Помня в детството си, нарисуваш на мама за 8-ми март картинка с цветни моливчета, и тя се радва ли, радва.
Как им се иска на мъжете, този метод още да работи…

Жена към съпруга си:
 -Знам, че ми изневеряваш! И знам, къде ми изневеряваш! Знам дори с коя ми изневеряваш! Това, което не мога да разбера е, с какво ми изневеряваш?

# 506
  • София
Според наскоро проведени проучвания, интелигентността на мъжете нараства по време на секс. Логично, като се включват директно към гения.  Mr. Green

# 507
"В училище децата получили за домашно да разкажат по една история, свързана с професията на близките им, в която да има поука. На следващия ден учителката проверила как са се справили с домашното.
- Аз съм от фермерско семейство - започнало да разказва първото детенце. - Веднъж с татко тръгнахме към пазара да продаваме стока. Бяхме сложили кошница с яйца на предната седалка. Но при една неравност на пътя колата подскочи, кошницата падна и яйцата се счупиха. Поуката е да не слагаме всички яйца в една кошница.
- Нашите също са фермери - споделило второто. - През пролетта сложиха яйца да се мътят, но само от половината се излюпиха пиленца. А поуката е да не броим пилците преди да са се излюпили.
- Моята леля е летец - прекъснало фермерската сага трето. - През войната самолетът и бил улучен и се наложило да скочи с парашут на вражеска територия. Леля ми разполагала само с бутилка уиски, една картечница и брадва. Докато падала с парашута, изпила уискито. Когато се приземила, изтребила голяма част от враговете с картечницата. Когато патроните и свършили, започнала да ги посича с брадвата, докато тя се из тъпила. Останалите удушила с голи ръце.
- И каква е поуката от тая история? - възкликнала ужасена учителката.
- Да стоите далеч от леля, когато е пила!"

# 508
Реших, че много давам за охрана на дома си, обадих се да го прекратя. Забих палестинското знаме в задния си двор. Развях знамето си на Ислямска Държава над къщата си. Сега ЦРУ и КГБ ме наблюдават по 24 часа. Чувствам се в безопасност и пестя по 60 долара на месец.

# 509
  • Пловдив
Събуждат се мъж и жена на 8-ми март.
Жената, протягайки се сладко:
- Ах, какъв хубав сън имах - ти ми подаряваше за 8-ми март палто и пръстен с диамант! Какво ли означава това?
Мъжът я целунал и казал усмихнато:
- Почакай, довечера ще разбереш!
Вечерта жената се прибрала по-рано от работа, приготвила празнична вечеря, запалила свещи… Идва си мъжа и й подава красив пакет. Тя отваря бързо и вижда книгата "Тълковник на сънища"

Общи условия

Активация на акаунт