Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно... - 13

• 189 284
  • 731
  •   1
Отговори
# 660
Едно момиченце попитало баба си: - Бабо, какво е любовник? Бабата се плеснала по челото, отворила гардероба и оттам изпадал един скелет.

# 661
Мравка се разхожда с гъсеница на гърба си. Среща я бръмбъра и я пита:
- Ей, какво е това на гърба ти?
Мравката отговаря:
- Космодиск! Joy

# 662
  • Пловдив
Майка говори на сина си:
- Едно пиленце ми каза, че пушиш трева, това е много лошо...
- Ти пък сигурно вземаш нещо по-силно, щом като пиленцата ти говорят.

# 663
 Не е добре на стари години да четеш "Книга за джунглата". Изречението "Маугли лежеше в храстите и кротко галеше питона" звучи съвсем различно..

Живял някога красив млад момък, но злата орисница го орисала да може да казва само по една дума на година. И влюбил се момъкът... И млъкнал.. 7 години мълчал, 7 думи събрал. И отишъл при красавицата и казал:
- Обичам те! Омъжи се за мен сега!
А красавицата си извадила слушалките от ушите и казала:
- К'во?

# 664
  • На брега на реката
 Joy Joy Joy
Лошо е да си неграмотен - само ако можеше да пише горкия момък.

# 665
# 666
копирано от нета - много ми хареса!

Юридически прочит на Червената шапчица

Червената шапчица живеела в Урегулиран поземлен имот (УПИ), предназначен за жилищни нужди, находящ се в малко село, разположен в непосредствена близост до имоти, част от държавния горски фонд. От другата част на горските територии се намирал недвижимият имот на нейната роднина от втора степен по права линия.
В изпълнение на периодичното си задължение за издръжка и гледане, срещу което нейната баба й прехвърлила собствеността върху къщата, Червената шапчица се отправила към горските територии, с цел да престира* на баба си хранителни продукти, като спази уговореното местоизпълнение - в къщата на бабата.
Поради неизпълнение на задълженията на общината да поддържа и маркира общинските пътища, Червената шапчица била въведена в заблуждение и тръгнала по един пуст, третокласен път. Там срещнала Вълка - субект, притежаващ свидетелство за съдимост дълго четири страници.
Той се опитал да я убеди да сключат договор за дарение, по силата на който Червената шапчица да му предостави безвъзмездно съдържанието на носената от нея кошница. Тъй като опитът му се оказал негоден, в съзнанието му се формирала умисъл към други престъпления.
Той се възползвал от незнанието и неосведомеността на Червената шапчица във връзка с пътната мрежа и кадастралната карта, и я насочил в неправилна посока. Същевременно стигнал първи до цитирания недвижим имот, собственост на бабата, и извършил умишлено убийство по особено жесток начин - чрез изяждане на жертвата.
Когато Червената шапчица пристигнала на местопрестъплението, субектът, след като осъществил състава на престъплението „измама", извършил второ убийство. В този момент се появил органът на власт и при превишаване на служебните си задължения изкормил престъпника.
С това свое действие той нарушил правото му на справедлив процес, както и още редица текстове от Конвенцията за защита правата на човека, и в крайна сметка държавата била осъдена от Съда в Страсбург.
*престация - правото на кредитора да иска осъществяване на дължимия резултат
Източник: vlastta

# 667
  • through the wormhole
-Как се казваш, момченце?
-Ташко.
-На кого си кръстен?
-На дядо.
-А той как се казва?
-Мъдьо.

Отиват две мутри на балет. Още преди да е почнало представлението, единият заспал. След 10-15 минути другият го сръгва и му вика:
-Абе брато, стига спа, че тука заради теб на пръсти ходят...

Циганин във ветеринарна аптека:
-Имате ли прахче против бълхи?
-А вие какво имате-куче или котка?
-Бълхи имам, ма.

# 668
"Не, не аз толкова не мога да изям" ,си помисли богомолката, след като две мъжки богомолки и предложиха да направят тройка...

# 669
Детска площадка в кварталната градинка. Петгодишната Марийка дотичва до майка си и ѝ казва развълнувано:
- Мамо, имам си вече съпруг!
- Браво, Марийке - подсмихва се майка ѝ - и кой е той?
- Иванчо, дето досега си играхме на пясъка.
- И по какво разбра, че Иванчо ти е съпруг?
- Ами преди малко ми каза: "Събирай си боклуците и отивай при майка си!"

Скъпа, имах прекрасен сън, на който аз все още съм ерген и питам за твоята ръка...
- И какво те прави толкова щастлив?
- Ти ми отказа!

Чък Норис участвал във филма "Междузвездни войни" в ролята на силата!

Вселената има край! Чък Норис го е определил!

# 670
– Как приключи скандалът с жена ти?
– Ами, допълзя до мен на колене.
– И какво ти каза?
– Излизай от под леглото бе, успокоих се!

# 671
  • Пловдив

# 672
- Докторе , напоследък все по-често през деня ми се спи, а вечер страдам от безсъние.
От какво може да е ?
Какво ли ми има ?
- Fasebook имаш ли ?
- Да
- Следващия моля !

# 673
Разговор между съпрузи:

- Жената в семейството трябва да бъде като президента – всички пари да са при нея и тя да взима всички решения – казала съпругата.

- Да, но на всеки четири години трябва да има избори! – съгласил се съпругът…

# 674
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Цикълът на живота:
В детската градина искаме да ходим на училище.
В училището искаме да ходим в университет.
В университетa искаме да работим.
На работното място си мислим колко хубаво би било, ако отново сме в детската градина…

Общи условия

Активация на акаунт