На кое място по красота се нарежда българката според вас?

• 33 919
  • 784
  •   1
Отговори
# 60
И мен с ръст о/о 170 ме наричат висока, а в чужбина ми бяха лепнали прякора зайчето.

# 61
  • n/a
Вафлирането- константа!  Shocked Майко Диофантова, жива да не бях!
Това е променливо число- косинус, което се изменя в зависимост от хипотенузата, съизмерена с дължината на косата и обратнопропорционално с дължината и гъстотата на мозъчните вълни!  bowuu
Казано в превод за българката- къдравият отвътре не се къдри отвън, че и пари да дава за такова нящо!

Константа, уважаема, константа.
Колкото и да се колебае - а наго-
ре, а надолу по синусоидата, пог-
леднато  глобално, по-точно ре -
гионално, вафлирането запазва
трайно и неуморно къдравостта
на населението. Колкото и да се
учестяват мозъчните вълни - ро-
деният да бъде къдрав, къдрав
ще си остане.

# 62
  • Варна
За варненките е вярно. Mr. Green Сто процента са видели нас с Шанел да пием кафе и на базата на това са направили класацията.

# 63
В Родопите сме най- надарени, от чистия въздух имаме голеееми...бели дробове Joy

# 64
  • вятър в маслините, вятър над хребета
И мен с ръст о/о 170 ме наричат висока, а в чужбина ми бяха лепнали прякора зайчето.
Ох, блазе ти! Само три сантиметра съм надолу, но ми викат джуджето Crossing Arms (е, и кукла, но това не е заради ръста Laughing)

# 65
  • Пловдив
Ръстът обаче, за разлика от красотата, е измерим и не е въпрос на личен вкус.
Българите и като цяло южноевропейците, мисля, наистина не сме особено високи на фона на останалите европейци. В сравнение с азиатците не знам. Но за по-точно си има антропологични изследвания.

# 66
Някои от българките са сред най-красивите, някои - сред най грозните, а останалите са между другото (или другите). На вас важно ли ви е как средностатистическата българка се ранква?. Аз, ако ми се наложи да се сравнявам по красота, няма да е на национален принцип, а и не се имам за красива де  Simple Smile

# 67
  • out of space
Ох, блазе ти! Само три сантиметра съм надолу, но ми викат джуджето Crossing Arms (е, и кукла, но това не е заради ръста Laughing)

Ръстът се възприема доста субективно, може би зависи от пропорциите, дължината на краката, торса...не знам.
Много хора са ми казвали, че съм висока, а съм 168 см, това си е абсолютно среден ръст по всички показатели.

# 68
Субективно, да, когато разликите не са големи. Аз обаче съм 167 в обкръжение, в което най-ниската жена е 173, най-високата 186, а мъжете гравитират около 190. Въобще не помагат правилните ми пропорции и некъсите крака Laughing.

# 69
Ръстът обаче, за разлика от красотата, е измерим и не е въпрос на личен вкус.
Българите и като цяло южноевропейците, мисля, наистина не сме особено високи на фона на останалите европейци. В сравнение с азиатците не знам. Но за по-точно си има антропологични изследвания.
Само че българите на са южноевропейци. Южноевропейци са италианците, испанците, португалците, гърците.

# 70
Така ли, а как ще определиш нашето географско място?

# 71
  • Пловдив
Смятам, че българката като цяло е красива жена, плюс това и се поддържа.
Може би преди българката харесвам рускините и онези "мелези" (смески между индо, афро, латино - с европеидно), които са естествено страхотни според мен.

Иначе  българките ми харесва това, че въпреки трудния живот и финансовия недостиг не се запускат, а се поддържат, подбират облеклото, съчетават с аксесоари, поддържат фигурите си.

# 72
Така ли, а как ще определиш нашето географско място?
Ще се изпитваме по география ли?  Laughing

България е разположена в югоизточната част на Европа, в североизточната част на Балканския полуостров - така е по разположение на картата, да. Но реално заговорейки за южноевропейски народи, се има предвид гореизброените - испанци, португалци, италианци, гърци.
Защото тя и Румъния реално е разположена в Югоизточна Европа, но никой не казва на румънците южноевропейци.

# 73
Генетично сме достатъчно смесени с другите южноевропейски народи, за да се числим към тях. Както пък чехите са омешани с немците и затова често ги разграничават от славяните.

# 74
Генетично сме достатъчно смесени с другите южноевропейски народи, за да се числим към тях. Както пък чехите са омешани с немците и затова често ги разграничават от славяните.
Това не е точно така. По тази логика дай и руснаците да слагаме в същата графа заедно с българите, щото нали славянски народи.
Дори кратък поглед върху съвременните представители на всички тези народи, показва, че е доста неточно да се слагат българи, италианци, испанци, португалци и гърци в един кюп. И не само съвременните, ами и древните такива.

Виж, обаче със сърбите, като славянски народ и балкански такъв, може да се каже, че са подобни народи. Разбира се, с тази разлика, че сърбите са по-напред в много отношения.

Общи условия

Активация на акаунт