На кое място по красота се нарежда българката според вас?

• 34 008
  • 784
  •   1
Отговори
# 135
Какво общо има политиката според който както я разбира или не я разбира.    Hug

Рисувала съм десет години и мога да кажа, че композитните лица на рускинята и украинката показват огромна прилика - те са направо като едно и също лице, но снимано в различни моменти.  Лично мнение, ако позволиш.  

Това, разбира се, говори за огромна генетична прилика, нo аз не съм го споменавала този извод, мила.    Simple Smile

Последна редакция: вт, 30 сеп 2014, 16:00 от Justem

# 136
  • София
То приликата при тия лица не е случайна, не само на рускинята и украинката, а изобщо в "изследването". Направо си е търсен ефект.

Ако питаш мен, като изключим негроидната и монголоидната раса, всички останали лица могат да минат за български.

# 137
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Лицето е едно и също, естествено, че има прилика. Упражнението е следното- журналистка праща своя снимка на колеги от различни страни и те я обработват така, че да е максимално близка до идеала за красота в страната.

# 138
Aко питаш мен, като изключим негроидната и монголоидната раса, всички останали лица могат да минат за български.

Не могат.  Има характерност в лицето, която е типична за дадена нация. 

Българските лица на летището сред чужденците също обикновено лесно се разпознават.

# 139
Лицето е едно и също, естествено, че има прилика. Упражнението е следното- журналистка праща своя снимка на колеги от различни страни и те я обработват така, че да е максимално близка до идеала за красота в страната.

Тук има малко информация за метода на изследването и за това кой го е извършил.

# 140
Българските лица на летището сред чужденците също обикновено лесно се разпознават.
... По цвета на косата. Laughing

# 141
... По цвета на косата. Laughing

Паднала боя? Grinning

# 142
По-скоро яркият червен цвят.

# 143
Не е само до цвета на косата, също така прическа, поглед, начин на обличане и изобщо цялостно излъчване Simple Smile

# 144
Вие никога ли не сте се вглеждали в лицата, бе хора...   Grinning

Има характерност.  Не при всички лица от една нация, но при много.

И композитните снимки наистина добре отразяват тази характерност, поне що се отнася до нациите, които на мен са ми познати.  

# 145
Естествено че има разлика в лицата, просто не всеки е художник за да може да обясни разликата. Като цяло хубавата българка няма "кукленската" красота, която имат някои американки и изглежда по грубовата. Ние сме с по остри черти и от там това изражение на тъмен балкански субект  Joy

# 146
  • София
Аз ще чакам с интерес художничката, дето е рисувала 10 години, да ни обясни по-конкретно каква е тая характерност у нашата нация.

# 147
Естествено че има разлика в лицата, просто не всеки е художник за да може да обясни разликата. Като цяло хубавата българка няма "кукленската" красота, която имат някои американки и изглежда по грубовата. Ние сме с по остри черти и от там това изражение на тъмен балкански субект  Joy
Да бе, да Laughing. Моето лице е с меки черти и като цяло нежно. Повечето ми приятелки също са с меки черти.

п.п. моя грешка за изследването, така е, като само плъзгам поглед по снимките. Но това с пратената снимка съществува и е доста по-интересно.

# 148
До колкото си спомням от твои снимки, ти си смугла и далеч от представите ми за меки черти, но може и да бъркам снимките . Peace

# 149
Смугла съм, да. Това не изключва меките черти.

Общи условия

Активация на акаунт