На кое място по красота се нарежда българката според вас?

• 33 919
  • 784
  •   1
Отговори
# 300
Окосмяването е от женски и от мъжки тип просто. Но е налично и при двата пола. Просто се различава.

# 301

За мъж е нормално, да е с косми, но за жена не.

Кое точно е нормалното?
Думата или не сте я употребили правилно в бързането, или не и знаете значението.

Да е с (големи, черни) косми по ръцете.

# 302
Ами просто е - хормони, та оттам и разликата в окосмяването при мъже и жени.
Отделно и генетична онаследеност и така.

Не е ненормално да имаш косми - най-естественото нещо на света е, но също не е ненормално да ги премахваш - всеки има различни естетически критерии и предпочитания

# 303
Е добре, като знаеш как се махат косми с кола на триъгълник, защо заради нечия глупост, това синеоко момиче следва да се подложи на обезкосмяване и на гърба? Ми то горкото цялото трябва да се щави. Непрекъснато болки, а и средства. Наложената мода на гол охлюв понякога наистина е жестока. И абсурдна.
Мода? Глупости, жените от време оно се обезкосмяват. А от достатъчно мъже съм чувала, че не искат да усещат и виждат косми по части от женското тяло. Целта е да сме привлекателни ееми за мъжете жена с гладка кожа поне на крайниците е по-привлекателна.
Защо Лукас е решил Чубака да е мъж, а не жена, нали уж е нормално и жените да са с косми Grinning

Не исках да вземам отношение по тези тема, още повече, че СЕ обезкосмявам там, къде аз намирам за приемливо, обаче държа да кажа, че целта ми не е да съм привлекателна за мъжете. Мъжете не ме интересуват. Интересува ме един конкретен мъж. Обезкосмявам се там, където смятам за редно за собствено самочувствие.

Не Лукас, а природата е решила да сме с косми. Еволюция му се казва. За да сме запазили окосмяването тук и там, значи е имало еволюционен смисъл. Нека не навлизаме в сферата на научната фантастика с Чубака.....

Много повърхностни хора бродят по тази земя.....

# 304

Не е ненормално да имаш косми - най-естественото нещо на света е, но също не е ненормално да ги премахваш - всеки има различни естетически критерии и предпочитания

Това вече е друго нещо.
При отклонение от нормите (не определени в женски форум, разбира се), се прилагат различни методи за премахване на прекаленото окосмяване.

# 305
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Мода? Глупости, жените от време оно се обезкосмяват. А от достатъчно мъже съм чувала, че не искат да усещат и виждат косми по части от женското тяло. Целта е да сме привлекателни ееми за мъжете жена с гладка кожа поне на крайниците е по-привлекателна.
Защо Лукас е решил Чубака да е мъж, а не жена, нали уж е нормално и жените да са с косми Grinning
Защо говориш глупости? Имаш ли идея, че се произвеждат перуки за венерин хълм, точно с цел сексуална възбуда на партньора? Какво точно ти дава основание да извеждаш постулати- разучила си в детайли сексуалните препочитания на всички мъже, така ли? Интересно ми е в средните векове как въобще са се сношавали хората, щом всичките жени са били все непривлекателни. Още по-интересно ми е защо като разлистиш някое портфолио с актови фотографии поне половината жени са с окосмение- явно И фотографите имат вкус към непривлекателното.

# 306
  • София
За венерин хълм кой е писал, че е нужно пълно обезкосмяване, пък и за всички?
А ако не стърчат космИ от банските, трябва ли да си сложим "перука", за да сме атрактивни на плажа? hahaha

# 307
Това зависи от банския, а не дали си си премахнала всичко или нищо.

# 308
  • вятър в маслините, вятър над хребета
За венерин хълм кой е писал, че е нужно пълно обезкосмяване, пък и за всички?
Девойката говори за всякакви части от женското тяло, и за "мъжете", не за "някои мъже" Laughing

Ето точно за атзи категоричност говорим с Кукумицинка- лошо няма в обезкосмяването, почти всички го прилагаме, но да заклеймиш всички, които не са минали с кола-маската от-до, като негодни е ... просто Wink

# 309
  • Насред хаоса

А от достатъчно мъже съм чувала, че не искат да усещат и виждат косми по части от женското тяло. Целта е да сме привлекателни ееми за мъжете жена с гладка кожа поне на крайниците е по-привлекателна.

Сериозно?  Laughing По-правилно би било целта да правиш нещо да е, защото ТИ го чувстваш така и защото така е комфортно на ТЕБ. Ако тръгнем да се водим по всички акъли как да сме привлекателни за мъжете, ръсени на кило от ЖЕНИ навсякъде, то трябва цял живот да посветим на тая "висша" цел.

# 310
  • София
Брех, това ли е целта на съществуването ми? Все се чудех защо ме има, пък отговорът колко прост и лесен бил. Жива да си, тайна   bouquet  Laughing

Обезкосмявам се на критичния минимум, просто 1. на мен космите не ми пречат 2. мързи ме
Мъжете, с които съм била, не са имали забележки, при това са били от всякакъв сой и среда.

Ако все пак на някого някога му стане некомфортно, той е свободен да отиде и да си потърси напълно обезкосмена жена. Лошо няма.

Съгласна съм с Джой, тук сме вманиачени на тема косми.

Последна редакция: пт, 03 окт 2014, 13:17 от Tаис

# 311
Аз за върната жена, защото има някъде косми, не съм чул...и видял.
Ако на някоя са и отказали-гарантирам, че не е заради космите и. Grinning Stop

# 312
Аз за върната жена, защото има някъде косми, не съм чул...и видял.
Ако на някоя са и отказали-гарантирам, че не е заради космите и. Grinning Stop

И аз не знам за отказали, но после съм чувала мноооого коментари  Wink
Мъжете също коментират и то цветисто  Laughing

# 313
И какво, като коментират? Уважили я, ама коментират, айде бе.

# 314
  • София
И мъжете и жените коментират, разбира се. И какво от това?

Аз например съм коментирала размери и умения, при това неведнъж  Wink

Общи условия

Активация на акаунт