На кое място по красота се нарежда българката според вас?

• 33 915
  • 784
  •   1
Отговори
# 705
Аз пък никоя не харесвам. Скубли. Това, ако сутрин не се видя поне за 15 минути в огледалото, значи не съм видяла красива жена. Малко ми е трудно да държа врата си изкривен, за да се наслаждавам на задния си лик, но се свиква.

# 706
Аз бях учудена , че Росен Петров е такъв един слабичък и  нисичък. Стоеше на една опашка до мен.
На камера изглежда наистина по-едър.

# 707
Аз бях учудена , че Росен Петров е такъв един слабичък и  нисичък. Стоеше на една опашка до мен.
На камера изглежда наистина по-едър.

Затова операторите са скъпоплатени, особено в киното  Wink
Кой предполага, че дадена актриса е 1,50 см  Laughing

# 708
  • Sofia

Чела съм на доста места, че е препоръчително актьорите да са по-ниски, но не мога да си обясня защо. Thinking

# 709
Така е.
Представям си на живо какви клечки трябва да са Гала примерно  и тази която води Биг Брадър, направо скелети  Rolling Eyes

# 710
Защото камерата издължава и удебелява.

# 711

Чела съм на доста места, че е препоръчително актьорите да са по-ниски, но не мога да си обясня защо. Thinking

За балерините и гимнастичките съм чувала, но не и за актрисите  Simple Smile

# 712
Няма пречка балерините да са високи, даже е добре. За гимнастици и гимнастички обаче не е добре. Те всъщност изобщо не ги вземат за такива ако не са ниски.
Това за актьорите е измишльотина. За камерата че издължавала и разширявала също.

Последна редакция: пт, 17 окт 2014, 22:43 от Анонимен

# 713
Не, не е измишльотина.
Когато всеки ден прекарвах в ефир по два часа, тежах уникалните за височината си 44 кг. и приличах на човек само по телевизора. Последният път, когато ме даваха по същия, вече бях в началото на 50-те кила и определено не ми допадна дундьо-визията, която имах.

# 714
Жена с необръснати подмишници се вози в автобуса и се държи с едната ръка за горната дръжка. До нея пък седял един пийнал. Погледнал нагоре към нея и казал:
- Ало балерината! Или си свали крака оттам или си сложи гащи!!!
 Joy

# 715
  • Blondeville
Интересна тема  Grinning Изчетох само последните страници, така и не успявам да намеря толкова кусури на коментираните дами, но аз като цяло трудно мога да съм критична към визията на някого, стига да не става въпрос за пошлост, или липса на хигиена и поддържаност.

За мен може би една от най-красивите българки в публичното пространство е Никол Станкулова Heart Eyes Харесвам и Диляна Попова, както и Роси Иванова.

# 716
Не, не е измишльотина.
Когато всеки ден прекарвах в ефир по два часа, тежах уникалните за височината си 44 кг. и приличах на човек само по телевизора. Последният път, когато ме даваха по същия, вече бях в началото на 50-те кила и определено не ми допадна дундьо-визията, която имах.

Аз пък чак когато се видях на талавизора, осъзнах, че изглеждам по-слаба, отколкото си мислех. Другият вариант е нещо да са ме изтънявали.

# 717
  • София
Интересна тема  Grinning Изчетох само последните страници, така и не успявам да намеря толкова кусури на коментираните дами, но аз като цяло трудно мога да съм критична към визията на някого, стига да не става въпрос за пошлост, или липса на хигиена и поддържаност.

За мен може би една от най-красивите българки в публичното пространство е Никол Станкулова Heart Eyes Харесвам и Диляна Попова, както и Роси Иванова.

+1 И аз грам не съм критична към външния вид на другите. Никол Станкулва за мен е най - хубавата българка в публичното пространство.  Simple Smile

# 718
Диляна Попова:

Прекрасна е.  Heart Eyes

# 719
  • София
На мен ми харесва Никол Станкулова, но ако не говори,  само на снимка, дебело подчертавам.

И на мен много ми харесва, даже нямам против и да заговори. Красиво момиче  Heart Eyes

Виждала съм Гала на живо, няколко пъти, и тя е много красива. Нищо, че е руса  Wink

Общи условия

Активация на акаунт