искам бебе

• 57 365
  • 774
  •   1
Отговори
# 30
Благодаря Ви! Теди, аз пия фолиева киселина от доста време Simple Smile

# 31
Пожелавам ти скоро да станат нещата стискам палци,само се успокой.Аз днес мисля да си направя тест да видя какво ще покаже немога да чакам до 28  Grinning

# 32
Чакаме новината  preggo

# 33
Офффф направих си сега един easy test отрицателен незнам дали е верен.Ще изчакам до 28 и ще повторя теста

# 34
Офффф направих си сега един easy test отрицателен незнам дали е верен.Ще изчакам до 28 и ще повторя теста

6 дни преди дата на цикъл може да отчете само кръвен. Не се пренавивай и не възлагай големи очаквания на симптоми и усещания Peace

# 35
Права си явно просто много го искам.Ще изчакам до 28 да видя дали ще ми дойде...толкова се надявах да е положителен

# 36
Права си явно просто много го искам.Ще изчакам до 28 да видя дали ще ми дойде...толкова се надявах да е положителен

И да искаш и да не искаш, на толкова ранен етап няма как да разбереш нищо, освен както казах с кръвен тест. На тоя етап от цикъла ти дори организмът ти не е сигурен дали си бременна или не  Peace

# 37
Чак сега осъзнах какво ми се случи сега преди да легна на леглото.Правих мързелива баница сложих я в печката и изведнъж получих зверски глад.Ядох пуканки от микровълновата,после се нахвърлих върху една трошия,и завърших със сладко от буркан със сирене.Само да отбележа че за първи път в живота си ям трошия и сладко със сирене...от малка не ми е звучало вкусно и никога не съм искала поне да ги опитам....

# 38
Здрвейте, момичета Simple Smile нова съм във форума като участнича в дискусийте, но редовна читателка. много добре те разбирам за храненето вечер, аз преди малко ометох цял пакет кроасанчета, а уж отидох да пишкам, но по пътя се отбих в кухнята  Laughing Laughing след мисед аборт в 10а седмица наскоро, при които се наложи да използват вакуум, но всичко мина благополучно  Confused та този месец подновихме опитите за бебче и след засечена овулация на 18.10 направо ще се побъркам докато дойде времето да тествам. всеки ден си внушавам какви ли не симптоми, след това прочитам какви трявба да имам и се разстройвам, после ме заболяв кръста и си умирам от радост  Joy луда работа съм  Rolling Eyes Joy стискам палци на всички, които чакат 2те чертички и искрено се радвам като прочета за тях. аз от една страна съм сигурна, че е станало, от друга страна се отчайвам, направо се побърквам, поне ви има вас да чета за истории с двучертов край  Hug Praynig

# 39
Чак сега осъзнах какво ми се случи сега преди да легна на леглото.Правих мързелива баница сложих я в печката и изведнъж получих зверски глад.Ядох пуканки от микровълновата,после се нахвърлих върху една трошия,и завърших със сладко от буркан със сирене.Само да отбележа че за първи път в живота си ям трошия и сладко със сирене...от малка не ми е звучало вкусно и никога не съм искала поне да ги опитам....

Я се замисли дали не усещаш и как те рита вече  hahaha hahaha hahaha

П.П. Пише се туршия, освен ако не си трошила нещо, притеснително е ако си го и яла  Joy Joy Joy

# 40
теди, имаме ли 2 чертички  Flutter аз съм 10 дни след установена овулация и вече пробвах нетърпеливо с 3 теста, естествено отрицателни, ама пусто нетърпение  Laughing стиска палци  fingerscrossed иначе аз базална температура не съм мерила, ползвам тестове за овулация и си я хванах. надявам се чудото да е станало  baby_neutral с мъжа ми пием Прегнакеър за зачеване вече месец и малко, до овулация за 1-2 седмици, пих Витекс и сума чайчета. надявам се да има при всички  EFP в най-скоро време!!!

# 41
Момичета ето какво се случи с мене....на 25.10 ми дойде но беше много страно беше кафеникаво и леко розово течение.Вървя ми до другия ден и спря.Днес малко малко прокървях но пак беше кафяво.Два теста и двата отрицателни,но базалната температура все още е над 37 градуса...дали съм бремена?Ще изчакам до края на седмицата и ще вървя на преглед...чувствам се много страно и гърдите не спират да ме болят

# 42
Хайде дано има добри новини! Ще чакаме да пишеш!

# 43
Ще пиша веднага след прегледа...стискайте палци момичета да е станало чудото.

# 44
Има доста такива случай може да прочетете и да попитате гениколозите си когато мъжа свърши и после отново се повтори половия акт остава семенна течност и е възможно да се случи така че вместо да нападате прочетете...незнам защо толкова много нападате четох доста теми и ми прави впечатление че тука уж се пише за да се дават съвети и да се плдкрепяме повечето се правят на велини и само се заяждат ами тогава що не вземете да промените името на форума не бг мама а бг злобарките....

Не се нервирaй Теди нa твоето мнение съм,проклинaм се че попитaх и си пуснaх темите тук,освен съскaне друго невиждaм в този форум!!!

Общи условия

Активация на акаунт