искам бебе

• 57 375
  • 774
  •   1
Отговори
# 105
Lucrezia_Borgia  мерси за отговора, а освен мерене на БТ  има ли друг метод по който да разбера кога е точния момент      " преди" О , защото явно като почнат болките вече е късно ?

Има доста теми за това, може да потърсиш, но накратко казано - следене от гинеколог е най-сигурния метод, не е скъпо. След него е теста за овулация - защото трябва да се прави секс до 36 часа СЛЕД положителен резултат. Повишаването на БТ показва, че овулацията вече е минала, както и болките.

Менструацията е средно 5-7 дни. След като спре, остават още 7 до овулация. Така че, най-сигурно, си правете секс всеки ден или през ден, след като спре менструацията до 16-18 ден и няма как да се пропусне овулацията. Освен в редки случаи с късна овулация, но тя наистина е много рядка, а дори и тогава, спокойно може да се прави секс през ден.

# 106
Мамита имам един важен за мен въпрос .
И ние се включихме в бебеправенето и може би сме успели защото не ми дойде , имам час при моя гинеколог другата седмица, но не мога да чакам до тогава.
Снощи правихме секс с приятеля ми и посредата на действието се появи една непоносима остра и продължителна болка в областта на влагалището или матката (не можах да го определя от силната болка) Плаках от болки (толкова бяха силни) даже приятеля ми мислеше да ме закара в Пирогов ,защото това никога не ми се беше случвало. Болките започнаха посредата на действието и естествено го прекратихме, но болките продължиха следващите 30 мин и после отслабнаха. Успях да заспя , но през нощта когато се въртях в леглото, при всяко помръдване се появяваше една лекичка мъничка болка пак там. Когато се събудих станах от леглото да отида до тоалетната и не усетих да ме боли (което ме радва адски много) , но според вас  от какво може да е ?
(Съжалявам ако обяснението ми е малко смотано , но все още ме държи уплахата дали нещо не е станало)

Въздух, най-вероятно.

Въздух ?  newsm09

# 107
mariqpb когато започне да наближава датата за О се прави през ден, 3 дни преди О всеки ден, в деня на О и 1 ден след нея
аз засичам с тестчета за О, БТ не меря, защото не ми харесва идеята с термометъра и дупето
vaneca72 това може да са симптоми за бременност, мака че би трябвало да е раничко за тях, но при всеки е строго индивидуално, стискам ти палци  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
johnson и аз залагам на въздух и мен ми се е случвало  Embarassed

# 108
а някой компетентен по темта с маслото от вечерна иглика  newsm78
четох тук там оскъдна информация с добри отзиви, но няма много информация  Crossing Arms дали някой знае за какво толкова се хвали и по колко мкг се пие на ден newsm78

# 109
Тедито с тебе какво става?Нали имаше днес час.

# 110
Мамита имам един важен за мен въпрос .
И ние се включихме в бебеправенето и може би сме успели защото не ми дойде , имам час при моя гинеколог другата седмица, но не мога да чакам до тогава.
Снощи правихме секс с приятеля ми и посредата на действието се появи една непоносима остра и продължителна болка в областта на влагалището или матката (не можах да го определя от силната болка) Плаках от болки (толкова бяха силни) даже приятеля ми мислеше да ме закара в Пирогов ,защото това никога не ми се беше случвало. Болките започнаха посредата на действието и естествено го прекратихме, но болките продължиха следващите 30 мин и после отслабнаха. Успях да заспя , но през нощта когато се въртях в леглото, при всяко помръдване се появяваше една лекичка мъничка болка пак там. Когато се събудих станах от леглото да отида до тоалетната и не усетих да ме боли (което ме радва адски много) , но според вас  от какво може да е ?
(Съжалявам ако обяснението ми е малко смотано , но все още ме държи уплахата дали нещо не е станало)

Въздух, най-вероятно.

Въздух ?  newsm09

Grinning

Ами реално, при нормален полов акт, няма какво да се случи. Независимо какво говорят бабите и майките. Природата е помислила за всичко. Единствената болка си е от въздух, който си боли доста, научи се да си го махаш.

Разкъсвания и разни други са възможни само при насилствен секс, използване на предмети и разни подобни. Мъжкият полов член е безопасна игла.

# 111
От няколко дни имам странно усещане,може ли да е признак на бременост,гадене,болки в крьста,сьнливост Още е много рано за тестове,но нали както казват вьтрешно чувство И все пак ако направя тест от тези най ранните какво мислите?Иначе трябва да ми идва кьм 14ти.

Е какъв признак на бременност искаш като имаш поне 11 дни до мензис  #Crazy. най-вероятно в момента си овулация или малко след нея Peace

# 112
 newsm78Сигурно си внушавам,защото искам да е така,но досега не съм я усещала овулацията,та затова.Никога не ми се е гадело както сега,а пък тая овулация 5дни ли ще ме кара?

# 113
Благодаря за изчерпателните и разбираеми отговори  Hug
Ще докладвам като има резултат.

# 114
Vanca72 , стискам палци да си права за това което усещаш, но аз от както правим опити за бебче и след О ми се гади , болят ме яйчниците, къста , усещам миризми, дори последния път дни преди датата на МЦ имах кафеникаво зацапване ( което е много характерно за бременност , предизвикано от имплантация) , а бебе така и нямаше , така че се опитвай да не мислиш за тези неща , и ако имам бебче закъснението ще те изненада приятно  bouquet

# 115
newsm78Сигурно си внушавам,защото искам да е така,но досега не съм я усещала овулацията,та затова.Никога не ми се е гадело както сега,а пък тая овулация 5дни ли ще ме кара?

При 28 дни цикъл овулацията е около 14 -ти ден. Ти каза, че имаш симптоми на бременност , при положение, че трябва да ти идва на 14-ти. Средно втората фаза на цикъла (лутеална фаза) е 12-16 дни, но най-често около 14. т.е. според мен си в овулация или малко след нея и сега е / бил е момента да правите секс.

П.П. Мисля, че няма да ти е излишно да се пообразоваш относно овулацията, за да не си постоянно във филма, че си бременна през 3 дни. Peace

# 116
Здравейте на всички, виждам, че има много активни бъдещи майки, ние вече повече от година си правим опити и за сега нищо на 08.11 сме на преглед в болница "Надежда" за разчитане на изследвания и проследяване на О., но това вече сме го правили и в града, в който живея, надявам се този път да изчислим О. с по-голяма точност и най-накрая да видим "две черти". Искам да попитам, някой пил ли е витамини "Прегнакеар".

# 117
Здравейте на всички, виждам, че има много активни бъдещи майки, ние вече повече от година си правим опити и за сега нищо на 08.11 сме на преглед в болница "Надежда" за разчитане на изследвания и проследяване на О., но това вече сме го правили и в града, в който живея, надявам се този път да изчислим О. с по-голяма точност и най-накрая да видим "две черти". Искам да попитам, някой пил ли е витамини "Прегнакеар".
добре дошла, нещастна, надявам се скоро да се похвалиш! само О ли ще следите или ще направите и някакви други изследвания?

# 118
здравей, наистина е възможно да чувстваш О, аз не знаех, мислех, че си е нормално 1-2 седмици преди цикъл да усещам неразположение, ама дори не се бях замисляла, че е О, преди да започна да се интересувам за бебеправенето Wink аз съм също съм от тези, които си внушават симптоми, ама тези няколко дни, в които си мисля, че съм бременна ми носят наслада, е не е готино разочарованието, но разни хора, разни идеали. стискам палци (независимо дали е внушение или не на настоящия етап)  да има позитивен резултат. може би е добре да си вземеш тестове за О, аз базална температура не следя, защото моята си е дооста постоянна  newsm78 стискаме палци  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 119
добре дошла, нещастна, надявам се скоро да се похвалиш! само О ли ще следите или ще направите и някакви други изследвания?

Ами, ще ми разчитат TSH, Prl, TAT и MAT, утре ще си ги направя, че да се актуални към 08.11, само ме притеснява това, че TSH, Prl и друг път са ми ги правили и бяха в граници за ЛФ, но сега .........ще видим TAT  и МАТ за първи път ще правя.

Общи условия

Активация на акаунт