Размяна на стикита от Лидл / Stikeez

• 94 680
  • 800
  •   1
Отговори
# 180
Факт е, че тези мании бързо отшумяват. Ние така събирахме 2-та албума на Била, сега не ги поглежда моят. Сега пък стикитата. Не пазаруваме в Лидл, нямаме удобен наблизо, а и честно казано, не ми харесват нещата там. Затова няма как да събера всички стикита и предпочитам да ги купя.

Между другото , тези стикита са колекция 2013-та.
В Германия по Лидълите тази година се дават стикита 2014-та: http://www.youtube.com/watch?v=QRrHUIjBmmc

# 181
  • София
Тези стикита съм ги виждала и в ибей.

# 182
Търсим само акулата
Ето кои ни се повтарят http://copy.com/mwHczLTE9qkOx46c
 Засега имаме уговорка с LiloAndStitch  за   igor, moody и puff - puff, но още не сме уточнили размяната, така, че могат да се считат за запазени.
Съгласни сме да разменим и повече от едно стики за тая акула...

# 183
  • у дома
Всички тук сме полудели за тези стикита покрай децата си. Албуми стана ясно, че няма никъде. Аз бих дала и 20 лв за него, но факт е, че е изчерпан навсякъде, както и торбичката. Много ще се радвам, ако някой иска да се раздели с албума си и торбичката.....надеждата умирала последна....
Аз съм в Монтана-поне вчера при нас имаше торбички-нали тези от 2 лв  newsm78 Албумът кой е-може ли линк...

# 184
  • София
Една картонена кутия е.

# 185
Търсим само акулата
Ето кои ни се повтарят http://copy.com/mwHczLTE9qkOx46c
 Засега имаме уговорка с LiloAndStitch  за   igor, moody и puff - puff, но още не сме уточнили размяната, така, че могат да се считат за запазени.
Съгласни сме да разменим и повече от едно стики за тая акула...

трябват ми на мен orbi i cheezz аз имам акулата мога да ви я изпратя с препорачано писмо ако сте сагласни тел.0895441260 за потварждение или отказ

# 186
Здравейте,аз съм от Равда и ни трябва прасенце.Имаме орби 3,слон 3,пате 1,жираф 1,овца 1,snaky 1 gsm 0892454676

# 187
  • Под Слънцето
Крава, овца  и прасе за размяна .

Варна, Младост, може и по центъра.

# 188
Здравейте на всички.
Търся: САМО LOGGY(Костенурка).
Предлагам: KITTIE, FROGGY, MOODY, GUINNY, SHARKY, PUFF-PUFF, PIGGY, DOLFY, COW.
От София до МОЛ София.

# 189
Всички тук сме полудели за тези стикита покрай децата си. Албуми стана ясно, че няма никъде. Аз бих дала и 20 лв за него, но факт е, че е изчерпан навсякъде, както и торбичката. Много ще се радвам, ако някой иска да се раздели с албума си и торбичката.....надеждата умирала последна....
Аз съм в Монтана-поне вчера при нас имаше торбички-нали тези от 2 лв  newsm78 Албумът кой е-може ли линк...

Ако при вас има албума и торбичката ,бих искала да ви помоля да ни ги вземете и пуснете по еконт с наложен платеж за наша сметка
ще ви бъдем много благодарни !

# 190
  • Бургас
Имам за размяна Франки.
От Бургас съм.

# 191
Имам за размяна Франки.
От Бургас съм.

Какво нямате? (утре, след голямото пазаруване ще кажа с какво разполагам) Simple Smile

# 192
здравейте на всички все още неприключили със събирането на фигурки,
търся патенце и евентуално костенурка, а за размяна имам оrby, хипопотам и делфин
Вече са обещани и утре ще бъдат изпратени/разменени. Надявам се уговорените размени да приключат успешно.
благодаря на всички, които бяха така любезни да помогнат да зарадваме децата.

Последна редакция: нд, 05 окт 2014, 20:15 от albenab

# 193
  • Велико Търново
Имаме и патенце и костенурка за размяна, но сме в провинцията.

# 194
  • София
Купувам по 2 лв/брой

frogy,
piggy,
hip-hip,
cheezz,
snaky,
guinny,
papsy

Общи условия

Активация на акаунт