Дограма от "Ролпласт"

• 29 445
  • 38
  •   1
Отговори
# 30
Нямам вътрешна информация, а няколко пъти съм им била клиент и съм доволна.
незнам , но аз съм подписал договор за поръчка с Ролпласт и сметката по , която платих също е на Ролпласт ...вие може би ползвате друга схема

# 31
Ама то наистина е все Ролпласт, но местните им офиси са различни, всеки си действа в квартала.

# 32
  • София
За колко време изработват дограмата в момента? Някой да е поръчвал скоро?

# 33
Некачествен монтаж, лош сервиз по време на гаранцията и скъп ремонт след като вече гаранцията изтече. Е, поне успяха да затворят вратата.
 Не препоръчвам .

# 34
Некачествен монтаж, лош сервиз по време на гаранцията и скъп ремонт след като вече гаранцията изтече. Е, поне успяха да затворят вратата.
 Не препоръчвам .

Не, че ме е грижа за Ролпаст, ама все пак кажи за кой техен офис става дума, защото има голяма разлика.
Даже май повечето, ако не и всички, са франчайз и затова има големи разлики.
https://rollplast.com/partnyorstvo/franchise

# 35
 Не препоръчвам .

Не, че ме е грижа за Ролпаст, ама все пак кажи за кой техен офис става дума, защото има голяма разлика.
Даже май повечето, ако не и всички, са франчайз и затова има големи разлики.
https://rollplast.com/partnyorstvo/franchise
Повдигам малко темата, защото търся фирма за дограма в София. Може ли да споделиш тук (или на ЛС) от кой точно офис си доволна и дали мога да си ги избирам офисите свободно като правя заявка за оферта?

# 36
Moга, ама беше преди десет години, та нещата може да не са същите вече. Ама все пак - на "Мадрид" и "Черковна".

# 37
Много ти благодаря, ще пробвам. И аз имам положителен отзив за едни младежи отпреди 10 години, но ето на - изпарили са се от нета, сайтът им е закрит. Стискай палци да попадна на читави хора, че много прозорци имам да сменям, пък не искам да си продавам бъбрека за да плащам ремонти.

# 38
  • София
И аз съм доволна от офиса Черковна/Мадрид, но опита ми е от преди 20 години - дограмата не е мръднала.
Сега за новия апартамент поръчах от Ворошилов. Не знам дали отделните офиси имат отделни монтажни групи, по-скоро не. Доволна съм.

Общи условия

Активация на акаунт