В края на август правя заявка за резервация за двуспален апартамент за септемврийските празници чрез apartmentsbulgaria.bg. В заявката изрично посочвам, че желая апартаментът да е с балкон или тераса /освен, че съм пушач с две деца, при положение, че ще стоя някъде 4 дена, знам много добре, че без тераса няма начин банските и хавлиите на децата да изсъхнат/. До тук добре - потвърждават ми луксозен апартамент и ми определят срок за плащане. Плащам и чакам празниците. На 19-ти пристигам в хотела и се оказва, че съм настанена в апартамент без тераса или балкон. На другия ден се свързвам с туристическата агенция, които ме препращат към рецепцията на хотела, да съм видела какво може да се направи. Изваждат ми доводи, че едва ли не ми е предложен по-добър апартамент, защото бил точно срещу басейна, което мен не ме касае поради простата причина, че единственото ми изискване е било за балкон или тераса. Вчера вече се прибирам в София и им пращам имейл с цялата ни кореспонденция и с искане на някаква компенсация за причиненото ми неудобство. Ако апартаментът не беше изцяло предплатен и не бяхме с други хора, изобщо нямаше и да остана в него - такова нещо вече ми се е случвало и го напуснах. На моя мейл получавам следния отговор:
Здравейте г - жо ......,
Извинявам се за създалата се неприятна ситуация и провалената Ви почивка заради липсата на тераси в апартаментите!
Тъй като ние сме агенция и не отговаряме за разпределението на гостите в хотела, няма как да Ви потвърдим със сигурност настаняване в апартамент с тераса, определена гледка или определен тип легла например.
При подаването ни на заявката към хотела, сме посочили 2 апартамента лукс, а колегите на място са преценили в какви апартаменти да Ви настанят, в предвид ситуацията с ремонта в някой от останалите помещения.
Благодаря за препратената кореспонденция с мен, но по - долу аз Ви потвърждавам настаняване в 2 апартамента лукс, като никъде на потвърждавам наличието на тераса, тъй като както вече Ви казах, ние няма как да гарантираме такова настаняване.
Като компенсация и извинения за създалата се ситуация Ви изпращам отново наш промо код за отстъпка от крайната цена за Ваши 3 бъдещи резервации при нас: .....
Оставам на Ваше разположение за всякакви въпроси.
Поздрави,
Ами това е - те не поемат гаранция, дори не са си и направили труда да заявят апартамент с балкон и тераса, а на всичко отгоре аз пък искам и да ми се извинят за това мое причудливо изискване.
Внимавайте с тях - вас може и в друг хотел да ви настанят, ами какво пък - те си пращат заявка към веригата, пък тя ако иска ще ви настани в София, ако иска във Варна, Бургас и така нататък, те отговорност за желанията на клиентите си не носят.

Потвърждават като цяло, но в детайли не. Не понасям подобно отношение