Сватбени "селски" номера и пинизи

• 494 787
  • 3 154
  •   1
Отговори
# 1 035
Аз също не харесвам подобен фарс... Да играех хоро пред блока да ти пъхат пари в обувката, купуват ли те какво!? Не разбирам хора който пръскат огромни суми само за да ги видят хората. Роднини, кебапчета, тъпани и гайди   Naughty Моята свадба беше тесен кръг 9 човека +  кучето ми което беше шаферка  Laughing  Карах си колата до ритуаното бях по кецове и бяла рокля (просто рокля) Подпис, ресторант после огън, плаж, приятели, алкохол и музика.  

# 1 036
От поста на  auto_bg  се сетих, че двама близки роднини ми казаха предния ден, че няма да дойдат на сватбата ми. Бях многоо разочарована.
При 30 души сватба, това са били има-няма 10% от гостите. Наистина е разочароващо.

Двамата души бяха мои роднини, а приятеля - приятел на мъжа ми.
Приятеля си имаше причина, но тъпото беше, че не се казва 3 дена преди сватбата.

Роднините няма да ги коментирам, така ли иначе бяха поканени по дифолт.  #Cussing out

МеждУ-зWeзд0-Бр0ец  Пуснаха ли кучето в ритуалната и ресторанта?
На мен моето много ми липсваше, че не присъства.  Confused

# 1 037
  • София
Ако беше на филм смяната на младоженците, щеше да е представено романтично и да ни хареса  Joy 

"Булката беглец"  Джулия Робъртс и Ричард Гиър Simple Smile

На филм сигурно тази ситуация, щеше да бъде украсена и щяхме да гледаме романтична комедия, но в живота е "селски" номер. До ден днешен на тази приятелка и напомням какво сътвори в лудостта си.

# 1 038
  • София
Историята със смяната на младоженеца е направо като от филм  Laughing Не мога да си представя подобни неориентирани мадами, не мога да си представя как може да има такива хора  Rolling Eyes Това е наглост безумна

Тук ще се върна към коментари от първите страници на темата, където повечето от потребителите бяха на  мнение, че ако има колебание дори и пред ритуалната зала е по-добре да няма брак.
Момичето за себе си намери правилния път, но... "селския" номер с новия жених идва в повече.

# 1 039
  • София

Сега да започна със "селски" номера подкрепени с пример  Simple Smile
Много грозно и неприятно е когато свекървата се разчувства по време на ритуала в ресторанта.
Преди няколко години бяхме на сватба на моя приятелка, омъжваше се за мамино синче. Всички се настанихме в ресторанта в очакване на младото семейство (това чакане пред ресторанта и в него е изнервящо). Пристигнаха щастливите младоженци и тази жена (свекървата) като се разрида "На кого те давам? На кого те оставям? Какво ще правя аз сега?" и т.н. като завърши с "Маме не ме напускай!"... Всички онемяхме, а тази жена до края на тържеството не изпускаше синчето и по всякакъв възможен начин изтикваше булката на няколко метра от мадоженеца... Много грозно беше, в последствие брака им продължи 9 месеца.

Не, не, не!  Laughing Не е възможно!

Много "селски" се получи завършека на една сватба в Несебър. Всичко беше много стилно и хубаво. Весела сватба с много танци, добра храна, без ограничение на алкохол и безалкохолни. С ръка на сърцето мога да напиша, че и единствената където бяха поети по 2 нощувки на тези, от други населени места. Всичко беше идеално, но към края на вечерта алкохола каза своята дума и отивайки до тоалетна се натъкнах на новосъздадени отношения - една двойка безсрамно правеше секс на билярдната маса, в тоалетната имаше също такава двойка... На другия ден споделих с булката, какво съм видяла и тя през смях каза, че според нейната информация не са били 2 двойки, а 5. Хората бяха забравили, че са на сватба и ...

Да, определено си е "селско"

Май коментара ми стана прекалено дълъг, ще завърша с "Черешката на тортата" от към селски изпълнения.  Моя приятелка има дете без брак, разделя се с бащата в последствие и след няколко години среща едно момче, с което решават да създадат семейство. Подготвят голяма сватба, всичко е готово, но пет дни преди сватбата булката решава, че не може да се омъжи точно за този човек. Обажда се и му казва, че се разделят. 5 дни преди сватбата всичко вече е платено и готово, няма връщане на парите, тогава в главата и се "ражда" една гениална идея! Обажда се на бившия си приятел, баща да детето и му предлага да се оженят, той на свой ред се съгласява, променят само името в ритуална зала, новия младоженец предоставя необходимите документи и всичко продължава по план. Кумовете след като узнават за "смяната" категорично отказват да присъстват на този цирк. Намериха се нови кумуве, а гостите разбраха на самото тържество за промяната на младоженеца. Няма да описвам какви музикални поздрави се въртяха в ресторанта... и като допълнение сватбата беше платена от първия кандидат за брака!

Не, кажи ми, че това е шега! Тази жена добре ли е? Въобще... безмълвна съм.
И какво стана с "новото семейство"? Честно, първият кандидат трябва да  доволен, че не се е оженил за подобно създание! (с извинение, че ти е приятелка)

# 1 040
Това със сменените младоженци не го вярвам и смятам, че е пълна измислица.  Peace

Ако все пак е вярно - да питам: Гостите на "първия" младоженец дойдоха ли на сватбата? Забелязаха ли подмяната?  Rolling Eyes

# 1 041
  • София
Не се шегувам и съм написала реални истории, на които съм била свидетел.  newsm53

А относно историята със смяната на жениха, успяха да живеят като семейство 2 месеца и на 4-тия имаха официален развод. Момичето си припомни бързо защо се разделиха първия път. Действително това момиче е много скромна, точна, добра и въобще притежава всички положителни качества, за които се сещам. Никой от обкръжението няма обяснение за тази постъпка, дори тя самата не знае защо го е направила.

# 1 042
  • София
Моя позната "ходеше" от ученичка с едно момче.Доста изчерпана връзка, биеха се, вършеха простотии.Но решиха да се женят.Тя живееше с друг по това време Joy
Ожениха се, живяха заедно 1 месец и се разведоха, след което тя се омъжи за този, с когото живееше  Laughing

# 1 043
  • София
Това със сменените младоженци не го вярвам и смятам, че е пълна измислица.  Peace

Ако все пак е вярно - да питам: Гостите на "първия" младоженец дойдоха ли на сватбата? Забелязаха ли подмяната?  Rolling Eyes

Не съм писател, нито имам толкова извратено въображение за да си измислям подобни истории.
Няма да се оправдавам и да се опитвам да доказвам верността на коментара ми, не е сериозно.
Темата, нали е за "селски" номера?! Аз разказах за случки, които са ме "вцепенили", всеки сам може да прецени дали да повярва.

Относно гостите на описаното сватбено тържество. Всички поканени включително първия и втория младоженец сме от един квартал, задно сме израснали, всички сме познати. На тази сватба единствено двойката първоначално поканена да кумува беше по-близка на младоженеца, всички останали са общи приятели. Определено хората са сеирджии и цялата сватба премина в закачки, на поканените им беше много забавно на чужда сметка. Поздравите бяха от типа: "Ще се женя, няма да се женя... ще съм булка, няма да съм булка..."

# 1 044
  • София
Моя позната "ходеше" от ученичка с едно момче.Доста изчерпана връзка, биеха се, вършеха простотии.Но решиха да се женят.Тя живееше с друг по това време Joy
Ожениха се, живяха заедно 1 месец и се разведоха, след което тя се омъжи за този, с когото живееше  Laughing

Tова е различно.  Тук говорим, че тя е зарязала мъжа, за когото ще се жени (дори това не е толкова "селско", случва се, по-добре така, отколкото нещастен брак), мога да приема, че дори една жена е влюбена в бившия си, но на същата сватба да се омъжиш за друг...

# 1 045
  • София

Tова е различно.  Тук говорим, че тя е зарязала мъжа, за когото ще се жени (дори това не е толкова "селско", случва се, по-добре така, отколкото нещастен брак), мога да приема, че дори една жена е влюбена в бившия си, но на същата сватба да се омъжиш за друг...

Няма обяснение за тази постъпка! "Извършителката" дори казва, че няма спомен и обяснение за последната седмица преди брака и ни е помолила, ако някога отново изтрещи по този начин да я спрем с всички възможни средства, които са приложими.

# 1 046
На всеки може да се случи да се разколебае, това го разбирам и е по-добре да се откажеш, отколкото да си нещастен, но за мен е неприемлив факта, че е използвала същата сватба и това е "селско" по-селско няма накъде. Да се ожениш с чужди пари, за друг мъж, че това е нещо нечувано и невиждано, толкова невероятно и неподходящо и безпардонно ми се вижда, че не знам дори какво да кажа за такава жена....
Съжалявам, но е меко казано прекалено и за мен е пълна излагация и е абсурдно.

# 1 047
Обажда се на бившия си приятел, баща да детето и му предлага да се оженят, той на свой ред се съгласява, променят само името в ритуална зала, новия младоженец предоставя необходимите документи и всичко продължава по план.

Ти ме уби Joy .

Впрочем в началото на темата се обсъждаше един форум за сватби. Снощи попаднах на една тема там - http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,212.0.html, цялата тема е един голям бисер Laughing. Направо ще цитирам:

Цитат
Никаква и то знаете ли защо? Защото заради еййййййййййййй това мислене на българина- Ще им купим нещо голямо и евтинко та да се отсрамим цялото семейство като отидем. В това число подаръци като- индийско слонче, комплект чинии  естествено китайски, картина със залез и палми и подобни.Та за да бъда по точна отиват 4 човека с подарък за 30 лева. А куверта невявам да е под 20 лева на човек(най- евтиния). Но нали сватбата не е само сметката в ресторанта, другото от къде да излезе.???????
 И поканата за сватба има двоен смисъл- като я прочетеш и видиш къде ще е сватбеното тържество да прецениш стойността на подаръка да е двойно  от куверта(за един естесвено не за цяла фамилия).
  Сватбата се прави за помощ на младото семейство! Събират Ви за това! А не да се наядете и напиете и да си поръчвате поздрави за самите вас на ди джея на празненството.

Била съм на сватба в Турция, подарява се само злато и пари, нищо друго. Това е помощ за семейството. На турските сватби и тук в България  е същото. На циганска сватба не съм била, но било също като при турските.
 Е, от казаното до тук какво следва: Българино, промини си начина на мислене! Нали уж все се изтъкваш, че си най-най......

Ей, сега разбрах за какво са сватбите Sick Laughing !

# 1 048

И поканата за сватба има двоен смисъл- като я прочетеш и видиш къде ще е сватбеното тържество да прецениш стойността на подаръка да е двойно  от куверта(за един естесвено не за цяла фамилия).
  Сватбата се прави за помощ на младото семейство! Събират Ви за това! А не да се наядете и напиете и да си поръчвате поздрави за самите вас на ди джея на празненството.

Ей, сега разбрах за какво са сватбите Sick Laughing !

И аз най-накрая проумях…. Па-дам….

# 1 049
След сватбата на една от най-близките ми приятелки я попитах дали са доволни от нея, визирах самото празнуване, а тя ми отговори "Ами, дори и кредита не можахме да си покрием."
Много тъпо ми стана, все пак и аз бях от тези "не помогнали" да се покрие крадита, ама се направих на недосетлива и съвсем невинно попитах "Защо изобщо взехте кредит и то за сватба, живеете на квартира все пак?". Whistling

Общи условия

Активация на акаунт