Сватбени "селски" номера и пинизи

• 494 285
  • 3 154
  •   1
Отговори
# 1 455
Teмата взе добра посока Simple Smile  bouquet

# 1 456
Доообре бе!Ние ся есенес отглеждахме пробно бройлери,да видим заслужава ли си начинанието.От догодина оширявам курника и се почва!От мен пилците,свинското и ако некой е по-тъй диетичен ще му се сервира заешко.Мдаа има хляб в тая работа.
Имам 9-10 райски ябълки,обмислям строежа на казан за варене на ракия та да затворим цикъла.Ти предлагам да се свържеш с МЕЧО-ОМУРТАГ да договорим и сватбените одежди  Mr. Green
И аз имам идеи за покани!
Божке-тъй дан съм сама,
вземи ма земи за жина,
не мога аз да готвя,ни да преда,
най-ма бива да си пийвам от сабахлянта!

Ич не са чуди-веднага ми предложи!

# 1 457

Да нахвърля бизнес плана ни.
В чест на умилението пред младостта и типичното за нея безха..грижие, да я кръстим "Тръносливката" ( по Вазов!) и да приемем разплащане освен по сметка или в брой с гердан банкноти, в натура. След 5 сватби ще отворим онлайн магазин за тостери и чаши. Ти ще жертваш няколко хайванчета за кумов танц с пиле, прасе, щраус или игуана, а аз ще се пропия, за да създам индивидуална римувана покана за всеки клиент.

Ще ви трябва и някой,който да прибира и пази пликовете с пари smile3521

# 1 458
Звучи като майтап, но аз сериозно почвам да се питам за опции по банков път, понеже съм от типа сватбари, които държат младоженците да си решат какво искат най-много, т.е. - давам подаръка в плик. Но с тия пликове е голяма хамалогия, събиране, "охраняване", пък после кой в суматохата се самоподпомогнал и до младоженците достигнали само картичките. Имаше такива разкази тук.

На входа бабата на булката ще го играе фейс контрол и ще пуска само сватбари, представили заверено платежно нареждане.  bowuu Оттам се влиза във фоайето, където чичото извършва разпределение на гостите по маси с табелки - "към 500лв", "500 - 700лв", "700+ лв" и "до 300 лв, но все пак роднини". При наздравицата до булката ще върви отраканият й малък брат, който ще й отвори електронното банкиране на смартфона и ще подсказва, за да може булката да изкаже адекватен и съобразен с размера на подаръка благодарствен адрес. За заслужили щедри гости ще има поздрави от диджея, който ще обяви, че между тях ще се разиграе томбола с почивка на морето на шега, а за утешителна награда ще получат една чалга по техен избор и парче погача (за кусане, не за наяждане). Младоженецът, който дискретно пие от сутринта, си поръчва кафе, за да се разсъни, предизвиквайки чрез ефекта на пеперудата масивен семеен скандал три часа по-късно кой да плати допълнително поръчаното кафе - сватовете или родителите. Вечерта завършва със свекървата, тихо ридаеща "на кой те дадох, сине, на кой ме оставяш, чедо", и младото семейство, благодарни най-вече на Единната зона за разплащания в евро, направила преводите на сватбените им подаръци по-бързи, лесни и безпроблемни от всякога досега.  Peace

smile3501 smile3501 smile3501
Готина схема за сватба Simple Smile)

# 1 459
Ей тва е приказка на професионалист и визионер! Рибозом мисли мащабно и завзе и годежния пазар с тези покани! Знам аз към кого да се присламча  Crazy

Фиданка е назначена на изпитателен срок от 3 сватби да пази сухото и да дегустира сватбената домашна ракия - ако устиска да не забегне с парите или с някой кум, директно минава на безсрочен договор.  Simple Smile

# 1 460
Най-важно е да уговорим Мечо-Омуртаг.Останалото са бели кахъри.Кат направя казана,ща повикам за технолог,ша дегустираме на воля!Усещам,ще напраим пачка ние с тебе!
Викам да земем и Куркума.Ще развъди картофи и други зелении,съвсем без пари ша ни доди начинанието!
Виж да,добре е да наемем и трезвеник.Одобрявам!

# 1 461
Подходът към Мечо трябва да е комплексен, струва ми се. Аз току що се запознах с творчеството му и понеже самата аз често бъркам някои цветове, веднага разпознах благородното му начинание - цех за трудоустроени далтонисти!
Да го поднамим с пари, слава и данъчни облекчения, викам аз. И пататник с картофите на Куркума  Grinning

# 1 462

Викам да земем и Куркума.Ще развъди картофи и други зелении,съвсем без пари ша ни доди начинанието!

Да бе, Куркума ще ви полива зеленините за тоз дет клати вятъра.  Naughty Аз ще му пъхам фитили, съвети де, срещу скромен хонорар. И теб мога да представлявам пред Мечо-Омуртаг. Тъй де, има хляб в тази работа.

# 1 463
Продължавам да твърдя, че е по-добре една възрастна жена или един възрастен мъж да си похарчат парите за да не мръзнат зимата и да ядът месо, отколкото да ги инвестират в такива хрантутници като теб.
Тия ги разправяй обаче на твоята баба. Моята е широка душа и напълни плика с усмивка и радост.

# 1 464
Мечо е стандарт, а форОмът е сила!
Рибозом, България цяла сега тебе гледа. Кажи си думата тежка по шефски Heart Eyes

# 1 465
  • София
Продължавам да твърдя, че е по-добре една възрастна жена или един възрастен мъж да си похарчат парите за да не мръзнат зимата и да ядът месо, отколкото да ги инвестират в такива хрантутници като теб.
Тия ги разправяй обаче на твоята баба. Моята е широка душа и напълни плика с усмивка и радост.
Тя жената сигурно е с широка душа, но ти какъв си, че да ги приемеш тези пари. Аз от баба ми, ако беше жива, никога нямаше да и взема спестяванията за моята сватба. А пък ти си и мъж даже, добре са те нарекли "хрантутник".  Laughing

# 1 466
Ние посрещахме гостите на входа на ресторанта. Там ставаха поздравленията, целувките и пожеланията, наздравиците. Ненавиждам онова обикаляне по масите в късните часове.
И така. До нас инсталирахме шаферка с кутия в ръце. Гостите пускат плика предварително, преди да са влезли дори в ресторанта. Докато още не беше дори сервирано, знаех кой колко е оставил в плика си.

За да знам за кого ще има торта накрая и на кого колко голяма порция да се сервира. Алкохол менте за по-свидливите гости, разбира се.

Ще кажете, ама как може такова грозно отношение.

Може, може... като няма пари, къде е тръгнал по сватби... Да си гледа Биг Бро вкъщи и така ще му излезе по-евтино на сиромаха.

# 1 467
Тя жената сигурно е с широка душа, но ти какъв си, че да ги приемеш тези пари. Аз от баба ми, ако беше жива, никога нямаше да и взема спестяванията за моята сватба. А пък ти си и мъж даже, добре са те нарекли "хрантутник".  Laughing
Аз не съм виновен, че баба ти брои стотинки и къта за кисело мляко и лекарства. Моята има с какво да напълни плика. Дар не се отказва. Обидно е. Дори и за беден човек. Още по-зле му става от снизхождението ти към него. Затова вземам. 5, 50, 500, 5000 - пари не връщам. Те са за вземане.

# 1 468
  • HH

Тънките сметки правиш ти. Обаче виж, ти май много взе да влизаш в образ. Нали всичките ти приятели бяха подбрани гости от елитни училища. Как така е имало такива на савой и вчерашна погача тогава?

# 1 469
Ами... свидливци. Я да имаше по 500 лв. на човек, я не.

Общи условия

Активация на акаунт