Сватбени "селски" номера и пинизи

• 494 337
  • 3 154
  •   1
Отговори
# 1 470
  • HH
Ами... свидливци. Я да имаше по 500 лв. на човек, я не.

Оп оп, пързалкааа  Joy Joy

# 1 471
Ей тва е приказка на професионалист и визионер! Рибозом мисли мащабно и завзе и годежния пазар с тези покани! Знам аз към кого да се присламча  Crazy

Фиданка е назначена на изпитателен срок от 3 сватби да пази сухото и да дегустира сватбената домашна ракия - ако устиска да не забегне с парите или с някой кум, директно минава на безсрочен договор.  Simple Smile

Те с ракийката много тънко ще минат,щото не пия и бързо ще ''оплитам кънките'',тъй  newsm53че кротко ще си стоя и ще стискам парата...Мога и да им я преброя...

# 1 472
Цанена си!   Grinning От раз  Hug

Виждам малко  по-горе и доволни клиенти на агенцията ни  Grinning

# 1 473
Ох наемам ви! Вярно, че скоро се жених, но приходите не бяха задоволителни - то си трябвало подход  hahaha

# 1 474
Ох наемам ви! Вярно, че скоро се жених, но приходите не бяха задоволителни - то си трябвало подход  hahaha

Ох, Фифи, не знам. И аз много се минах! Две сватби правих (с един и същ мъж), накрая нищо не намазах! Дали да не потретим се чудя?   newsm78

# 1 475
Разработете схема и за годишнините и там да не минава евтино родата

# 1 476
Виж ко КОТЕ!То ни става тъй аджамлийската.Кат отворим агенцията ела да съ видим.Ще обсъдим какво и колко.Кат е богата родата-туйцък-онуйцък ше изцедим повечко джоб-парасъ.Кат е бедна отде да цедим?
То кат джибрите-туриш ли му захар-имаш ракия,кат не туриш -нямаш.
Гледам все професионалисти сме се сбрали!Оформим ли агенцията-заповядайте!
Нащо мото-ожени се сега,набери пара!Цедим тетки,вуйни,учинайки и шуранайки професионално!Ни съ бави-с нас съ свържи!

# 1 477
Относно идеята на sophiemmaspencer - прекрасна е и ние също я обмисляхме, но вероятността българската част от гостите да каже "тези пък за какви се мислят" е супер голяма. Една позната на 50-тия си рожден ден така си пожела подаръците да са под форма на дарения за една организация и имаше реплики от сорта на "тази пък кога реши, че е Анджелина Джоли" (където и да е връзката). А и обясни на баба си и леля си от Жабокрът да направят дарение, да видим как ще стане.

Аз правя същото за моята сватба и с българската част от гостите не е имало подобен проблем. Тъкмо изпратихме сватбените покани и на всички дори им беше интересно Mr. Green , стори им се добра идея. Баба ми знае отдавна за това, но тя смята да ми подари подарък. Все пак не сме задължили хората да правят дарения към организации, а тази информация и списъка с организациите се намира на сватбения сайт, и очаквам, че по-възрастните няма да го посетят.

В поканата по принцип не се пише нищо за подаръци, предметни или парични.

# 1 478
Понеже имаше питане за плащането в ресторанта: Ние платихме след тържеството, така се бяхме разбрали. Беше дневна сватба, изпратихме гостите и уредихме сметките. Никой не ни е подпирал нито с парите, нито с профължителността на сватбата. Нито имаше нужда от пликовете, тях си ги харчихме после с кеф. hahaha
Аз също мисля, че бабите биха се обидили, ако не им приемете подаръците или парите, все едно какви и колко. Не е въпроса в стойността, а в жеста.

# 1 479
Цедим тетки,вуйни,учинайки и шуранайки професионално!Ни съ бави-с нас съ свържи!
           Гледам, че сте се ми скроили капата вече. Hands Clap Пък аз си мислех да се кандидатирам за пазач на кутията с парите.  surpriseuu Честито на Фиданка Тръстикова. По-подходяща кандидатура е от мен, защото гарантирам, че ще устискам на дегустирането и нямам изкушение от сухото, ама ако кума е изкусителен.....  Blush kiss  На мига ще ме уволните Grinning

# 1 480
Цедим тетки,вуйни,учинайки и шуранайки професионално!Ни съ бави-с нас съ свържи!
           Гледам, че сте се ми скроили капата вече. Hands Clap Пък аз си мислех да се кандидатирам за пазач на кутията с парите.  surpriseuu Честито на Фиданка Тръстикова. По-подходяща кандидатура е от мен, защото гарантирам, че ще устискам на дегустирането и нямам изкушение от сухото, ама ако кума е изкусителен.....  Blush kiss  На мига ще ме уволните Grinning

А той дали ще се хване на въдицата? Все пак си тетка.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 1 481
Тетка, ама готина!  newsm47
              Весела Коледа!

# 1 482
Четох темата и се смях, редно е да дам и своя дан:)
Та преди 14 години ще се женим с бившия ми мъж, двамата почти деца, ученическа любов, той спортист ни пие, ни пуши, внасям това уточнение в опит да поясня последващата срамна случка.
Та вече сме в ресторанта, обичайните ритуали наздравици и прочие, аз само близвам виното, но младоженецът си сърба на харабия:) В края на вечерта беше много, много почерпен. Прибираме се в къщи и оставаме негови роднини, майка му, леля му, вуйчо му, моите най- близки и кумовете. По едно време свекървата ми вика, дайте майка парите от сватбата да ги приберем, аз казвам, ами те са във В***, всички погледи в мъжа ми той лежи и не знае ни кой е, ни къде е. Майка му го разтърсва и пита, сине , къде са парите? Ни вопъл, ни стон. Търсим, сако, панталон, няма. Скочи вуйчо ми и той почерпен и вика, никой да не мърда в къщата има крадец и гледа към кумата- моя приятелка. Момичето се смути, каза ами какво ще ме обискирате ли?! Вуйчо Гошо бивш военен влезе в роля, викайте полиция!
Аз вече рева, ама как полиция, бе вуйчо? Викайте казва, аз лично видях В*** да слага всички парите в сакото! А сега де? Дойде полиция ще разпитва жениха- Младеж, къде са парите, бе? Той фъфли- кои пари? Ми от сватбата. Каква сватба? Ония ще се спукат от смях. Твоята, момче! Разпита до никъде не доведе, полицаите решиха да стреснат евентуалния крадец и викат, сега ще стане лошо, по- добре, ако някой ги е взел, да ги подхвърли и да ходим да спим, два часа нощес е. Мъжовата рода и вуйчо Гошо основно гледа на кръв кумата, само те вика са чужди! Момичето плаче вече, аз също.... В този момент влиза свекървата, носи цялата пачка, В*** ги бил "скрил" в нейната чанта. Туш:)))
До ден днешен, като се сетим за тази нелепа случка умираме от смях, ама тогава страшна първа брачна нощ изкарах:))

# 1 483
Четох темата и се смях, редно е да дам и своя дан:)
Та преди 14 години ще се женим с бившия ми мъж, двамата почти деца, ученическа любов, той спортист ни пие, ни пуши, внасям това уточнение в опит да поясня последващата срамна случка.
Та вече сме в ресторанта, обичайните ритуали наздравици и прочие, аз само близвам виното, но младоженецът си сърба на харабия:) В края на вечерта беше много, много почерпен. Прибираме се в къщи и оставаме негови роднини, майка му, леля му, вуйчо му, моите най- близки и кумовете. По едно време свекървата ми вика, дайте майка парите от сватбата да ги приберем, аз казвам, ами те са във В***, всички погледи в мъжа ми той лежи и не знае ни кой е, ни къде е. Майка му го разтърсва и пита, сине , къде са парите? Ни вопъл, ни стон. Търсим, сако, панталон, няма. Скочи вуйчо ми и той почерпен и вика, никой да не мърда в къщата има крадец и гледа към кумата- моя приятелка. Момичето се смути, каза ами какво ще ме обискирате ли?! Вуйчо Гошо бивш военен влезе в роля, викайте полиция!
Аз вече рева, ама как полиция, бе вуйчо? Викайте казва, аз лично видях В*** да слага всички парите в сакото! А сега де? Дойде полиция ще разпитва жениха- Младеж, къде са парите, бе? Той фъфли- кои пари? Ми от сватбата. Каква сватба? Ония ще се спукат от смях. Твоята, момче! Разпита до никъде не доведе, полицаите решиха да стреснат евентуалния крадец и викат, сега ще стане лошо, по- добре, ако някой ги е взел, да ги подхвърли и да ходим да спим, два часа нощес е. Мъжовата рода и вуйчо Гошо основно гледа на кръв кумата, само те вика са чужди! Момичето плаче вече, аз също.... В този момент влиза свекървата, носи цялата пачка, В*** ги бил "скрил" в нейната чанта. Туш:)))
До ден днешен, като се сетим за тази нелепа случка умираме от смях, ама тогава страшна първа брачна нощ изкарах:))

Ох, ужас! Горката ти и горката ти кума! Аз бих се срамувала да я погледна после. Добре че ви е смешно сега!
Скрит текст:
то и на мен ми беше смешно, докато четох,  Joyно си представих какво ти е било тогава!

# 1 484
Срам е меко казано, ако се беше отворила земята щях да вляза, че вуйчото и прерови сака, докато дойде полиция казах ли? След толкова години и тя се смее, но от тогава не е приемала да кумува... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт