Сватбени "селски" номера и пинизи

• 494 344
  • 3 154
  •   1
Отговори
# 1 485
Горката кума, аз щях много да се обидя. Не на теб, ама пияният ти мъж и вуйча му голям скандал щяха да отнесат. Вуйчото извини ли се после?

# 1 486
Извини се вуйчото, ама след дъжд качулка, развали цялата вечер. В**** завалията едва на другия ден разбра за случилото се, много се срамуваше. Всъщност за съвместния ни живот два пъти пи алкохол на сватбата и в деня  след раздвода, в кой от случаите от радост и в кой от мъка е въпрос на гледна точка:)

# 1 487
Затова парите само в чантичката на булката! hahaha А тя, на сух режим   Joy

# 1 488
Сестра ми, в началото на 90те прави сватбата си на село по настояване на свекърите, въпреки, че те отдавна не живееха в това село.
Уговорката между свекърите й и моите родители е била за 500 човека, като всеки поема разходите за поканените 250 от страна.
На подписването присъстваха много тесен кръг хора, а поканението от наша страна бяха с подсигурен превоз, който трябваше да пристигне след като младоженците и останалите от подписването са пристигнали на мястото на почерпката.
Пристигаме в селото, аз с още няколко роднини оставаме да изчакаме пристигащите автобуси, през това време младоженците и родителите ни влизат вътре.
Няма и минута и сестра ми излита и реве като магаре, не може да ми отговори какво става, само повтаряше влез и виж.
Когато влязох щях да падна. Нямаше нито едно свободно место (зала подготвена за 500), буквално нямаше нито едно място! Имам чувството че цялото село беше седнало вътре, повечето като че ли с работни дрехи бяха!
Имах чувството, че ще припадна от шок и ужас! Не си спомням точно как стана, но дойде някакъв човек, който беше председател на нещо си и каза, че ще отключат някаква съседна сграда, в която имало маси и столове.
Младоженците и свекърите се събраха там в онази зала, а аз и нашите, заедно с други близки трябваше да бършем маси, да ги събираме, да подреждаме столове. Отнякъде донесоха хартия на рула с които застлахме, а през това време над 200 човека седяха и чакаха в автобуси.
В другото помещение се чуваха наздравици за младоженците! Още не бяхме подредили всичко, когато свекървата дойде да ни се скара, че се бавим и че младоженците трябвало да минат и поздравят и тук гостите!
Това беше кошмарна сватба! Младоженците със свекърите в една сграда, ние в друга. При нас още салата се сервираше, а на бабите там торта сервирали по това време.
Какъв срам браха нашите, не е за разправяне! Около 20 години след сватбата не искаха да чуят и видят сватовете си.
Свекървата беше поканила цялото село, защото се притеснявала, че много от нашите можело да не дойдат и да не стоят празни местата!
Много от хората в нашата зала бяха обидени и настроението в нея беше като за погребение, а не като за сватба. Тръгнахме си след като младоженците минаха за наздравица. Нито един не остана за десерт или за хората на площада.

# 1 489
500 човека сватба, по 250 на страна… Съжалявам, но за мен това си е чиста изгъзица (с извинение).

# 1 490
Сватба за 500 човека си я представям така- дървени маси, пейки, пластмасови чинии или пък порцеланови, но разлини по вид и размер, менюто- шопска салата или пък зеле и по две кюфтета със пържени сутринта картофи, за десерт паста.

# 1 491
Сватба за 500 човека си я представям така- дървени маси, пейки, пластмасови чинии или пък порцеланови, но разлини по вид и размер, менюто- шопска салата или пък зеле и по две кюфтета със пържени сутринта картофи, за десерт паста.

Е... нЕма как да е иначе  Crazy За мен това е лудост - тотална и абсолютна. И си е точно селска сватба де, то на звездите по Холивуд не се организират такива сватби като се има предвид колко хора познават и за какъв мащаб говорим, обаче тук - да.

# 1 492
На Ким Кардашиян първата и беше 500 човека. Тоест втората де. Третата с Kanye била 100-150.
Та не знам за каква звезда се мисли човек като покани 500 човека на сватба. Както казах не искам да обидя никой, но нека бъдем реалисти… Или някой иска нещо да доказва/показва, или не е много в час.

# 1 493
  • Mediterraneo
Ужас...

# 1 494
Присъствала съм на сватба с близо 300 души (в малък македонски град). И аз си го представях като описаното, но си беше сватба от класа. Беше организирано много добре и никой от гостите не остана пренебрегнат. Сервитьорите бяха много добре подготвени и успяха за около 15 мин. да сервират всяко ядене на всеки един от гостите. Знам, понеже ги наблюдавай и им се дивях на професионализма. По-късно ми обясниха, че сватбите там са си традиционно в такива размери и хората имат "тренинг" в организацията и изпълнението.

# 1 495
  • София
Ако някой ме покани на сватба на село, с 500 човека, просто няма да отида. Не мога да проявя подобен мазохизъм.
Представям си един ден дъщеря ми за се зажени и някой да я притиска къде и с колко хора да си провежда сватбата. Ще ги сиктердосам всички.  Mr. Green

# 1 496
По времето на социализма Mr. Green наши роднини правиха сватба на сина си - 400 човека в хотел Интернационал на Златни пясъци, тогава беше страшна гъзария там да правиш сватба. Малък ужас! Толкова народ как се управлява, пък и откъде събраха всички тези родинини и приятели, май до девето коляно родата беше поканена  Laughing

# 1 497
Ако някой ме покани на сватба на село, с 500 човека, просто няма да отида. Не мога да проявя подобен мазохизъм.

Пиеш два-три коктейла и се забавляваш с шоуто  Mr. Green
Стига да не се участник, де  Laughing

# 1 498
Смоук, коктейли баш там няма да има:) Туби с домашна ракия и вино Simple Smile

# 1 499
Смоук, коктейли баш там няма да има:) Туби с домашна ракия и вино Simple Smile

Това е за смешките.  Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт