Сватбени "селски" номера и пинизи

• 494 380
  • 3 154
  •   1
Отговори
# 1 530
И аз мисля като Nickkie. Аз също обичам да ходя на сватби, харесва ми атмосферата. Но мен ме канят само на близки познати Mr. Green

# 1 531
  • Burgas, Bulgaria
Хайде и аз да напиша нещичко и за моята сватба от преди 15 години. Общо взето сватбата мина супер, може би защото ние сами със съпруга ми си я организирахме - от цветчетата за закичване до плащането в ресторанта. Но на деня след сватбата дойде време да си отворим подаръците, повечето от които материални. Тогава живеехме заедно със зълва ми и свекървата в един апартамент. Та сутринта като казах,че е време да си отворим подаръците направо не я видях зълвата как отърча в другата стая. Отиваме ние и що да видим, тя беше сварила да разкъса опаковките на 10-тина кутии да бърза да види какво аджеба има вътре. Голямо любопитство ви казвам. Накрая констатира с неудоволствие, че нашите подаръци били по-хубави от тези на нейната сватба ,защото съм имала по-богати роднини.

# 1 532
  • Sofia
вижте как се забавляват по руските сватби  Sick  http://vbox7.com/play:03eeb9fec9

# 1 533
  • София
Егати. Сигурно след тази случка въпросната вече не е била любимата братовчедка на баба ти. Тя явно жената е отишла на гости, не на сватба  Laughing
Напротив. Баба ми продължи да си е дружка с нея. Ние решихме да обърнем историята на майтап. Май после дъщеря й върна обувките. Беше умряла от срам заради майка си.

# 1 534
вижте как се забавляват по руските сватби  Sick  http://vbox7.com/play:03eeb9fec9
hahahaТ'ва само пияни руснаци мо'ат го направят Grinning

# 1 535
  • Sofia
няма да ме учуди ако и тук го въведат,както това с еднотипните игри на всяка сватба ooooh!...как ли биха реагирали по-възрастните гости Thinking

# 1 536
Вероятно както с жартиера в годините на въвеждането на "традицията".

# 1 537

Накрая констатира с неудоволствие, че нашите подаръци били по-хубави от тези на нейната сватба ,защото съм имала по-богати роднини.

Голяма завист, голямо чудо!  Grinning Предполагам след това всички подаръци по всякакви поводи сте си ги прибирали във вашата стая. Не мога да си представя въобще как някой ще отвори чужд подарък.

# 1 538
  • Бургас

Накрая констатира с неудоволствие, че нашите подаръци били по-хубави от тези на нейната сватба ,защото съм имала по-богати роднини.

Голяма завист, голямо чудо!  Grinning Предполагам след това всички подаръци по всякакви поводи сте си ги прибирали във вашата стая. Не мога да си представя въобще как някой ще отвори чужд подарък.

И аз не мога да си представя възрастен с нормална психика да направи такова нещо.
Сигурно съжителството с въпросната зъл/ва/ е било доста изнервящо.

Това лято ще ходя на сватба на моя съученичка. Не ми е първа приятелка, най-малкото живее в чужбина и не поддържаме кой знае каква връзка. Според вас каква сума е нормално да отделя, било той под формата на някакъв подарък или пари в плик?

# 1 539
  • където ми харесва
Зависи какви са твоите възможности, и какви са техните.
Само ти ли си поканена на сватбата, или двамата със съпруга ти?
Ние имаме практика-100лв на човек.
Но, ако са ти по-големи възможностите, може и повече.

# 1 540
Дай толкова, колкото смяташ, че можеш да отделиш за подобно събитие. Това кой колко смята да даде, сме го обсъждали и няма единодушно мнение.

# 1 541
  • Бургас

Двамата с мъжа ми ще сме.
А удачно ли е да направя комбиниран подарък. Например комплект хубаво спално бельо и плик със сто лева например, че да не отиваме само с едни чаршафи /въпреки, че са маркови  Wink/.

Дай толкова, колкото смяташ, че можеш да отделиш за подобно събитие.

Хора със средни възможности сме, но спестяваме за жилище, за кола, за бебе. Не е като да не ни трябват пари, а и въпросната булка не ми е първа приятелка, че да отделям някакви големи суми, но пък не искам и да се излагам.

# 1 542
Аз лично бих ти препоръчала само пари, подаръкът дори и луксозен, може да не се оцени.
Спорът с това колко да се даде, бе предизвикан от мой интерес, но истината е, че на последните сватби съм била сама и ми е било ок да дам и 200 лева, обаче на семейство са си 400, наистина е твърде много. Освен това има разлика дали ги даваш на най-добрата си приятелка или на не толкова близък човек. Аз лично покани за сватби на не много близки приятели, отказвам. Ако е възможно, разбира се. Като цяло обаче тя едва ли те е поканила, за да ѝ финансираш сватбата, а явно държи на теб, така че няма да се изложиш  Peace

# 1 543
  • където ми харесва

А удачно ли е да направя комбиниран подарък. Например комплект хубаво спално бельо и плик със сто лева например, че да не отиваме само с едни чаршафи /въпреки, че са маркови  Wink/.
Според мен е абсолютно удачно.

# 1 544

Дай толкова, колкото смяташ, че можеш да отделиш за подобно събитие.

Хора със средни възможности сме, но спестяваме за жилище, за кола, за бебе. Не е като да не ни трябват пари, а и въпросната булка не ми е първа приятелка, че да отделям някакви големи суми, но пък не искам и да се излагам.

Не подарявайте чаршафи. Чужбинските легла са по-различни по размер, а може и да си имат достатъчно. Получих такива и ги подарих веднага. Бих съчетала с нещо българско, традиционно.

Общи условия

Активация на акаунт