Сватбени "селски" номера и пинизи

• 493 912
  • 3 154
  •   1
Отговори
# 915
  • град-държава
Най-любимия БеГе пиниз - постоянно да се намила, какво трябва или не трябва хората да правят.  Mr. Green
Изобщо държавата на парите и делата на другите... безценно.
Всеки прави това, което прецени за себе си. Каиша сам ще си го опъва, независимо дали му е или не по мярка.

# 916
Абслолютно съм съгласна-всеки сам решава. И да, когато му дойде времето искам да се омъжа за приятеля си, защото го обичам, а не заради букети и прочие. Обаче само подписване-не мерси. Ще си направим хубава сватба каквато винаги съм си мечтала, в разумните рамки и според каквито са ни възможностите.
И не- сватбата не е само подпис или юридически акт-а много повече от това. Нещата не опират до подписа.
Аз съм от момичетата, които имат определени представи за този специален ден от живота си и ще направя всичко възможно да имам сватбата която искам, когато му дойде времето  Simple Smile
На мнение съм, че човек веднъж се жени както се казва и това е специален ден.  Simple Smile
Всеки има свои представи и желание, но и разбира се напълно съм съгласна, че въпроса не опира само да сватбата, защото тя е един ден-после в живота има много по-важни неща и най-важното е обичта.  Simple Smile
Аз лично не виждам нищо лошо родителите да помогнат със  сватбата на децата си.  Simple Smile
И пак казвам-всичко да е в разумни граница разбира се.

Има семейства, в които родителите настояват да има сватба. И в този случай, който иска си плаща  Mr. Green
Цитат
Иначе наистина са много малко младите, та дори и около 30 години хора, които могат да си позволят да извадят 10-20 000 лева. Говорим за сватба с всички мурафети. Ако мама и тати са ти осигурили жилище, то поне трябва да имаш прилична заплата, да си осигурил всичко останало, че и да си заделил тази сума пари и да можеш да си позволиш да ги метнеш за една сватба. Ако пък нямаш жилище или го изплащаш в момент, изобщо не виждам как може да се бръкнеш с толкова пари? И ако семейството ти няма възможност да ти помогне или не иска, тогава остава варианта само подписване.
По официална статистика, първата сватба се прави на около 27 години и е факт, че в този случай на повечето младоженци родителите поемат по-голямата част от разноските.

Съгласна съм с теб напълно.  Simple Smile

# 917
Ех, колко ги познавам такива с представи, че веднъж човек се жени. Те затова се ожениха по няколко пъти  Laughing

# 918
Ех, колко ги познавам такива с представи, че веднъж човек се жени. Те затова се ожениха по няколко пъти  Laughing

Веднъж се жени за първи път  Mr. Green

# 919

Хаха, и това го има  Grinning човек никога не знае

# 920
С това няма как да не се съглася.
Мис Бингли, много ми е интересно да споделиш какви са представите ти за сватба.

# 921
  • София
Моя приятелка планираше втората си свагба седмица след първата  hahaha Още си е с мъжа, обича го, но все още си говори какво щяла да прави и да не прави при втората сватба.

# 922
И да допълня: най-лошото е не какво кой ще каже, а че свекърва ви страда от тези неща, защото нейния авторитет се уронвал.Нормално - тя на тези хора разчита ако нещо стане, за разуха, за клюкарлък и др. благини. Затова -  целувайте ръка и се пригответе за кючека на сватбата, а и да гоните прасето с ножове у булката, защото така трябва.

Как можело нейния син да не отидел. Ами, може, защото който не може да си го позволи, си седи на г*за у дома. В същия дом, за който в момента не може да отдели и лев, защото не смогва със заеми, наеми и осигуровки. Ама - не, длъжен е, току - виж решили и то с право, че няма пари. А дано, защото ми омръзна да ни възприемат като спонсори на събитие. Толкова е обидно! Цял живот си учил, търпял си,  опъвал си уши да си събираш главата и си работил, за да имаш професия, име и да не мизерстваш. Ако и професията ти е от т.нар. престижни, това не значи че си милионер. Означава, че и престижен може да си недобре заплатен, защото твоите пари идват тъкмо от такива недобре заплатени хора и ако те нямат работа, няма да имаш и ти.
Но на селяндур това не можеш да обясниш, за него лъскавото в ТВ "Планета" е злато.

Всъщност това, което пиша тук, е за да ми олекне. Мъчно ми е, че майка манипулира сина си така, не искам тя да страда, нито да я срамим, мечтая си обаче никой да не ни прави сметка на парите, защото никой не ги изкарва вместо нас.

# 923
Дейзи Слава,а мъжа ти как гледа на ситуацията? Съгласен ли е с майка си или...? От поста ти лъха обида, за което  Hug Hug от мен!

# 924
  • град-държава
Това да не са някакви влашки изпълнения, мъжът ми е от СЗ и за такива извращения сега чувам, той също - допълва, че и на новобрански даже нямало.   Mr. Green newsm78

# 925
Това да не са някакви влашки изпълнения, мъжът ми е от СЗ и за такива извращения сега чувам, той също - допълва, че и на новобрански даже нямало.   Mr. Green newsm78

Aууу новобранската - сватба без булка!  Joy   Като дете (в началото на 90те) съм ходила на новобрански с по 200-300 човека. Цялото село!

# 926
  • град-държава
 Joy Joy Joy

Ми мъжът ми каза, че това било най-грубата възможна проява. Зависело и от селото.  Mr. Green

# 927
  • София

Има, има и там Mr. Green
Преди 7 години от личен опит - ни пилето, ни тортата се разминаха.

# 928
За мен интересно беше, когато видях циганска сватба на живо, че и гостите са такива бляскави (някой тук споемна, че били по анцузи и роклета две педи). Всички с цветни блестящи рокли, брокати в косите, диадеми, коронки. Като от "Хиляда и една нощ". Мъжете що годе нормално изглеждаха, нещо като на Фики Стораро абитуриентския бал  Mr. Green

И аз видях лятото циганска сватба, в градината на едно много хубаво и луксозно заведение, всяка гостенка беше с шарена и блестяща рокля. То не бяха мъниста, не бяха камъни, едни лилави, едни зелени и все такива с обръчи, като на принцеси.  hahaha

# 929
И не- сватбата не е само подпис или юридически акт-а много повече от това. Нещата не опират до подписа.

Ако за някой е толкова важно да се бракува, подписа е достатъчен за да се сметне двойката за законна.

Общи условия

Активация на акаунт