Сватбени "селски" номера и пинизи

• 494 338
  • 3 154
  •   1
Отговори
# 1 380
Е,па продай ги де!Що да си ги овесваш на врата.Като е толкоз за парите-ей ти и Продавалник,Базар бг и сумати още.Все ще вземеш някой лев.Басиму и на времената,всеки се вторачил в парата.Пък парите за нула време се изхарчват.Аз още готвя в комплекта тенджери от баба който ми подари за сватбата.Татко я взел и обикалял с нея да ми хареса баба тенджери.Вече 11 години нон-стоп се ползват,таралянкат се безброй пъти в миялна и не са мръднали.Солинген серията с позлатените дръжки и термометри на капака.
Баба я няма от доста време-9 години,ама като взема тенджерата и се сещам за нея.

Последна редакция: пн, 15 дек 2014, 15:03 от Рибозом

# 1 381
Нико лев няма да взема, но е неуважение първо да не предположиш и да не вложиш мисъл, когато отиваш да уважиш приятели и второ да не използваш подаръка, а даже да те дразни и да се чудиш къде да го бутнеш да не ти пречи.....Винаги давам плик с пари или ваучер, защото никой не ми е длъжен да се съобразяа и да харесва моят вкус, нито пък мога предположа нуждите и потребностите и желанията на отсрещната страна, искам да получавам същото уважение и отношение, да знам че е помислено за това, че ще си избера сама подаръка, ще му се радвам и ще ми напомня с добри чувства за човека, който го е подарил........па и за 1 лев да е.....

Много съм се дразнила например като ми подаряват цветя- не понасям, почти съм убедена че съм алергична и те не ме понасят- всички, саксийни, които са ми подарявани не са доживявали втората си седмица вкъщи.....не рядко ми се е случвало на ум да си казвам/не смея от уважение уж да споделя на глас/- да не си бяхте давали парите за цветя за мен....хвърлени пари на вятъра.....нито ме радват, нито е уважение, дразнят ме. Голямо уважение, голяма радост, няма що....

# 1 382
  • UK
На сватбите вече фокусът са подаръците, на брака - издръжката, на майчинството - отглеждането на щедри синове. На мен някак ми става ужасно тъжно от тези мои наблюдения...

# 1 383
  • Пловдив
Добро обобщение на това, какво се счита за постижение в днешно време.

# 1 384
На сватбите вече фокусът са подаръците, на брака - издръжката, на майчинството - отглеждането на щедри синове. На мен някак ми става ужасно тъжно от тези мои наблюдения...

Аз за това предпочитам да ги няма или ако все пак отсрещната страна настоява да е ваучер и се приключвас тоя въпрос.....не първо едните да се пенкат какво ще подарят а ответната страна какво ще им подарят. Ако имаш желание да зарадваш човека с подарък- то купи му такъв който той ще хареса и ще го запази с любов  и си гарантираш удар в десятката. Ако нямаш възможност или счетеш че не е необходимо, то си достатъчен и самият ти и без да се излагаш с неуместни предположения и опити в сляпото...шанса да не уцелиш е много голям, все пак празниците са да се празнуват и хората да се радват на всичко, не да се разнасят безумия от посуда, не винаги разбрано правилно изкуство и чудеса от понпозност и вешория....

Още по детинско ми се струва и неадекватно да се коментиа товва, че еди си коя си приятелка ги помолила да са в лилаво- гоооолямо чудо  Shocked нали те са важните и отиваш на празника за да се изкефят те максимално , не да разкараш по модният модиум поредната модна ркля в гадероба и да "блеснеш" пред останалите гости на чужда сватба ,,,,,/остава да се понатискаш и с кума и си звучи и като сериал направо/

# 1 385
Още по детинско ми се струва и неадекватно да се коментиа товва, че еди си коя си приятелка ги помолила да са в лилаво- гоооолямо чудо  Shocked нали те са важните и отиваш на празника за да се изкефят те максимално , не да разкараш по модният модиум поредната модна ркля в гадероба и да "блеснеш" пред останалите гости на чужда сватба ,,,,,/остава да се понатискаш и с кума и си звучи и като сериал направо/
Ако ще съм шаферка - да, няма проблеми, но като обикновен гост да ми налага с какво да се облека - няма как да стане Naughty. Тоалет в "лила" нямам, съпругът ми също няма нито лилава риза, нито такава вратовръзка, а на подобни събития ходим облечени в тон, така че да давам маса излишни пари за кефа на някого е изключено.

# 1 386
Ако съм леля - 150 см, 150 кг. как си ме представяте в лила или жълто? Дрес код е добре да има, за да няма хора по дънки и анцузи, но е малко прекалено да дадеш само два цвята.

# 1 387
Принципно разбира се, че няма лошо да уважиш желанията на младоженците за цвят. Аз като кумувах максимално се съобразих, но няма и да облека нещо, което не ми отива. Единственото изискавне на моята младоженка беше да не съм в лилаво, бяло и тъмни цветове от сорта на черно, сиво или пък бордо.

Цитат

Жалко  е, да.

# 1 388
Ако на сватбата ти има хора, на които е нужно да им се обяснява как трябва да се облекат на такъв специален повод, може би е по-добре да се замислиш над социалния си кръг....

# 1 389
  • UK
Ако на сватбата ти има хора, на които е нужно да им се обяснява как трябва да се облекат на такъв специален повод, може би е по-добре да се замислиш над социалния си кръг....
+1  Peace

# 1 390

Е, хайде, никой не си избира лелите, чичовците и братовчедите!

# 1 391
  • UK

Е, хайде, никой не си избира лелите, чичовците и братовчедите!

Да, но избира кого да покани Wink

# 1 392
Макар и със странни привички някои от приятелите и роднините ми, аз си ги обичам и уважавам.....това, че са различни от мен и вижданията ми, не ги прави лоши и по-малко ценни за мен.......то аз да не съм китка за мирисане....всеки с пинизите си бих казала  Mr. Green  или моя любима реплика- разни хора, разни психични отклонения.

# 1 393
То пък щото като кажеш на леля си или чичо си или баба си да дойдат с лилаво, те мигом ще изпълнят....

Тези лилави изисквания са за приятелите най-вече. От тях по-може някой да се навие.

# 1 394
Сега се сещам, че когато започнах да организирам сватбата ни, преди 4 години, имаше тема с "сватбения форум" дали да се пише в поканата за дрескод, или не. Повечето принцеси, исках да кажа бъдещи булки, смятаха, че дори е препоръчително.

Общи условия

Активация на акаунт