Звездни компромати-218 част

• 55 936
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
Обувките може да са купени и преди 3 дни, но е момче все пак. Тича постоянно, нормално е да ги изцапа и надраска. (макар, че аз не видях кое е надрасканото).
Явно искаха да се заядат, че Алисия си е купила чанта на Шанел за 6 хил.  ooooh!

# 421
Какво е казала Николета за Алисия?

Тя нищо не каза. Беше папарашки запис с друг глас зад кадър. Как била допуснала Велири дж. да се вози отпред без колан и не му е купила нови обувки за първия учебен ден.  Mr. Green
Да беше само Алисия така да си вози детето, за съжаление, повечето деца така ги возят, лични наблюдения.
Някои никога не използват детски столчета за кола

Аз никога не возя децата си без столчета за кола. Винаги са закопчани и седнали на тях. Моите приятели са също като мен, не возят децата си без детето да е закопчано за столче.  Peace

# 422
Тя Николета в предното си предаване беше оплюла и Христина на Благой, че си возела детето без столче Peace

# 423
Видях Бориса вечерта, когато ме приеха да раждам. На живо е много по-красива, но се държа много селски с лекарите. НЕ беше бременна тогава.

И двете с Николета бяха много гнусни с тия халати и 2 пръста оранжев кит по лицата  Sick

# 424
  • Пловдив
За столчето и аз съм цербер.

Ама за обувките и чантата - и моята чанта е по-скъпа от обувките на децата. Защото аз като си купя чанта я нося дълго време, докато изглежда добре, а обувките на децата се израстват за един сезон. До тук нищо купено пролетта не става и за есента.

# 425
Алисия сега трябва да излезе и да каже, че не му е купила нови обувки, защото Валери не е дал пари за издръжката  Mr. Green

Бременната Емануела

# 426
Наистина е абсолютно мега-просташка проява да изтипосаш детето на съпруга си в папарашко предаване. Не знам Божинов какво мисли,но аз не бих позволила някой да си прави гаргара със собственото ми дете и майка му, още по-малко собствената ми съпруга, която благодарение на мъжа си е забравила гладните години.

# 427
  • Пловдив
Просташко отвсякъде беше...и аз го гледах ooooh! Явно рейтиг гони жената  Mr. Green Ама би трябвало Валерката да я насмете.
но и друго ми направи впечатление-много подробни в това следене бе  Thinking Като даваха за щерката на Данмето Христова и онази Камелия,че си правят кафене и са дружки...но един куп думи се изговориха и накрая нищо съществено! Whistling Ама това е Ни-лото де...

# 428
# 429
Найлона доказа вчера, че въпреки, че се гордее с титлата "най-красива в България", печели единодушно "най-голямата простачка на България" с одумванията на братчето на дъщеря си и сина на мъжа си!
Валерко, футболна гордост, спиш ли бе маме?! Whistling
 Това е детето ти, собственото, твоето? Какви обувки, какви 5 лв.?! Защо позволяваш да се подиграват с твоето дете човече, твоята гордост?! Колко деца имаш, та да ги правят за смях през цяла България, пък и много да са, за смях ли е?

# 430
  • bad@ss
Той и Валерко е за съжаление  Rolling Eyes
Да се оставиш на една черга да ти изпие мозъка.
Горкото момченце. Глупаво.

# 431

Ох, на Дженката не и ли омръзна да се гологъзи, не знам  Tired

# 432
Изобщо не схващам защо трябва да са нови обувките за първия учебен ден?! Ако детето има какво да обуе в приличен вид. Ама то сигурно защото съм от бедната класа Simple Smile
Намекът беше, че детето е със стари обувки, майката с чанта за 6000лв., а Валери плаща голяма издръжка. Заради това го е отбелязала това с обувките сигурно.  Laughing
Да бяха казали, че бащата  на Валери, т.е. мъжът на Нило не беше на първият учебен ден на синът си Mr. Green
Продуцентите на предаването, нали са Иван и Андрей?
Нали Бориса се води приятелка на Андрей? Като са тръгнали да снимат жените си, и първият учебен ден на Валери-младши, да бяха снимали и Ирина на Иван. Беше много лесно, детето и учи в същото училище, като на Алисия и Маги Желязкова. Много ми е интересно Ни Лото как ще коментира тоалетчето на Ирина за първият учебен ден. Ирина беше лесно видима и откриваема, на първият ред, т.е. те съзнателно не са я снимали Whistling. Много искам да видя черното и ''панталонче'' от комбинизонен плат, с което беше, в предаването с какъв коментар ще бъде придружено. Добре, че ризата и беше по-дългичка и скриваше заникът и, не мога да каже по тази причина с какво бельо е била Mr. Green
Ех, че са гадни и долнопробни в предаването.......не мислех да пиша горното, но просто ме подразниха, след като изгледах линка.
И да кажа,  от наблюдения, доста родители си возят така децата/ не одобрявам, но е факт/, без столче и на първата седалка, ако имаше глоби, нямаше да е така.

Последна редакция: пн, 29 сеп 2014, 13:24 от aniram***

# 433
Наистина е абсолютно мега-просташка проява да изтипосаш детето на съпруга си в папарашко предаване. Не знам Божинов какво мисли,но аз не бих позволила някой да си прави гаргара със собственото ми дете и майка му, още по-малко собствената ми съпруга, която благодарение на мъжа си е забравила гладните години.
Той човека, ако можеше да мисли, нямаше да е стигнал второразряден футболен отбор и да е женен за подобна жена / любовта е сляпа, забравих/

# 434
 Наистина ли мислите, че е николетино решение това да изтипоса Алисия и сина и?

Общи условия

Активация на акаунт