Звездни компромати-218 част

• 55 904
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Наистина ли мислите, че е николетино решение това да изтипоса Алисия и сина и?
Абсолютно не си мисля. Би било супер наивно. Тя е кукла на конци.

# 436
 Точно. Скоро пуска клипче как дъщеричката и поздравява Валери-младши за рождения ден, след това тук някой пусна снимки, от които става ясно, че Никол е и на партито.
Нито тя ги снима, нито гласът зад кадър е нейн...Иначе е много грозно от страна на продуцентите "героят" в предаването им да е дете. А как стои въпросът със снимането на хора, които не са публични личности? Покрай Алисия и Валери колко хора показаха. Това разрешено ли е?

# 437
  • вятър в маслините, вятър над хребета
О, убедена съм, че никакви протести е нямало от нейна страна, даже се е кефела на идеята. И не виждам какво се възмущавате- чак пък толкова време не е минало от "Кучко, спя с мъжа ти".

# 438
Не е лично нейно решение сигурно/ но пък как все врагините и децата им са и герои/, но не мисля, че би било голяма драма да се пропусне поне детето. Все пак не е папарашкият удар на годината, че толкова да не могат да го пропуснат във великото предаване. Абсолютно сигурна съм, че ако Николета си беше направила устата дори, детето нямаше да е снимано. Смятам, че деца нямат място като герои в папарашки гонки и преследвания. Аз искам сега Алисия да им спретне едно дело, както на предването, така и относно срещите на детето с Николета. Съгласете се, че с някои неща човек не трябва да се заиграва, дори с риск да си загубиш работата, която е от сезон до пладне.

# 439
То е ясно, за това и написах продуцентите, като са тръгнали да снимат на първият учебен ден и Ирина да бяха снимали, щеше да обере овациите, и Алисия да остане в сянка, гаранция. Овациите е иронично, за неразбралите.

# 440
  • София
Търси се сензация и рейтинг, това е Peace
Цената - моралната няма значение.
Аз не знам до кога ще храни Николета тази грозна история Rolling Eyes Rolling Eyes  Rolling Eyes Сакън хората да не забравят, че отиде интереса към нея #2gunfire
Не, че и на другата не й се качи рейтинга след нея, но поне жената си има някакво занимание Crossing Arms
Изобщо много ми е псевдо, добре, че не гледам телевизия Mr. Green

А Клуни - с тези права за сватбата, тридневния фест и лодките Аморе, направо е като в някакъв цирк или филм...
Роклята обаче е страхотна Heart Eyes

# 441
Не е лично нейно решение сигурно/ но пък как все врагините и децата им са и герои/, но не мисля, че би било голяма драма да се пропусне поне детето. Все пак не е папарашкият удар на годината, че толкова да не могат да го пропуснат във великото предаване. Абсолютно сигурна съм, че ако Николета си беше направила устата дори, детето нямаше да е снимано. Смятам, че деца нямат място като герои в папарашки гонки и преследвания. Аз искам сега Алисия да им спретне едно дело, както на предването, така и относно срещите на детето с Николета. Съгласете се, че с някои неща човек не трябва да се заиграва, дори с риск да си загубиш работата, която е от сезон до пладне.
Абсолютно! Явно Божинов по-голям чехъл, отколкото изглежда, за да търпи такова нещо...

# 442
Ей,накарахте ме да изгледам тоя клип с Валери младши.Ами те въобще не са му стари обувките бе,дете е ,поизцапало ги е малко само.Голяма простотия е това предаване.Николета не ми харесва,с какво е облечена по дяволите?Прилича на евтина сатенена нощница. И тая коса дето я размята като самодива,бррр.Ръцете й са отпуснати.Николето,тренирай ръцете!
Алисия се е окепазила нещо в устата,с брекети ли е?Устните й що са така навън издадени? Детенцето ми хареса,много хубав ще стане като порастне и горещо се надявам да е по-умен от тейко си.Униформите на училището ми харесаха тоже!

# 443
 На мен Алисия най ми допадна с първата визия от клипа, дето уж копира модната икона Mr. Green С бойфренд дънките и естествената коса. След сешоара не ми допадна, този тип обем хич не ми харесва.

# 444
Понеже Николета коментира косата и прическата на Алисия, ще поясня, че в момента прическата на Алисия+ цвета са актуални и на мода, каре с червеникави оттенъци, дългите самодивска коса на Нилото е ретро Mr. Green, след като прочете, да влезе в час с последните тенденции, като ще го играе критик Wink.
Явно  Николетка се дразни, че Валери дава пари на Алисия за детето, не виждам друга причина/ освен ПР и рейтинг, но това може и по друг не толкова грозен начин/.....
Просто не мога да повярвам на това с обувките Rolling Eyes да го кажат и коментират по подобен начин

Последна редакция: пн, 29 сеп 2014, 14:01 от aniram***

# 445
Не,Николета е толкова проста жена,че няма накъде повече.Направо не мога да повярвам,че може да си толкова неистово прост и да не се стремиш поне леко да се поошлайфаш ,а само да се чудиш какво перо у задника да си бучнеш та да говорят за тебе хората Tired

# 446
  • Gotham City
На Алисия прическата не е каре  Peace
Просто е без екстеншъни, и по-добре, предвид онзи фризьор как и ги беше сложил, как въобще нарича себе си такъв обаче, още не проумявам.

И на мен не ми хареса Николета как беше облечена, първите ми думи като започна предаването бяха "Ама...... тя защо е по нощница"  Shocked

Предаването според мен, беше предимно завъртяно около Алисия, за да има ударен първи епизод.

# 447
Е, как да не е дълго каре прическата на Алисия?
Сега ще ме караш пак да гледам Crossing Arms и после защо им скочил рейтинга

# 448
А с какво е била облечена Ирина Simple Smile
Харесвам я по принцип, с изключение на оранжевите коси по едно време.

# 449
  • Gotham City
Е, как да не е дълго каре прическата на Алисия?
Сега ще ме караш пак да гледам Crossing Arms и после защо им скочил рейтинга

Не е, на черта си е, а карето е по-дълги предни краища на косата

Не гледай цялото, ето ти косата и http://hotarena.net/public/upload/content/20890/original/%D0%BF% … %D1%86%D0%B83.jpg, тук се вижда

Общи условия

Активация на акаунт