Звездни компромати-218 част

• 55 748
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
  • bad@ss
Божинката е в Тернана.

Андрей вече е Андрея, да Simple Smile

# 76
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Е, каква сръбска Кара? Тия вежди са колкото моите дебели, сиреч умерено. Карините са двойни. Ако пък е за прилика в чертите на лицето- съвсем няма такава Laughing.

# 77
  • bad@ss
Андрей притежава чиста, девича красота. Андрея...
Не мога да свикна, че вече е тя.
Андрей вълнуваше повече  Blush

# 78
  • In The Middle Of Nowhere
Той Киану май не е от тия с маниите за величие и супер-дупер охрана.

E чак охрана като на президента не, но едва ли живее в барака, а и освен това се предполага че се заключва Wink

И на мен ми харесва косата на Алисия!

# 79
Джой, на мен ми прилича, хайде, навява ми асоциации.

Особено на определени снимки. Ма може от очилата ми да е.

# 80
  • bad@ss
Дай ми ги тези очила да се поразходя с тях навън  Mr. Green

# 81
  • където ми харесва
Видях, че на първа страница има снимки на Аврил Лавин Wink
Много ми харесва мацката. И сякаш не остарява бе...
с мъжа си

# 82
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Джой, на мен ми прилича, хайде, навява ми асоциации.
Сиреч цялостна прилика намираш newsm78? Хмм, ей сега си го пуснах в Гугъл, да поразгледам повечко снимки, и ми докарва по-скоро на Хънтингтън-Уайли. Сигурно защото винаги първо ми се набиват очите в погледа, а там не си приличат хич с Кара.

# 83
О, аз съм гледала десетина снимки на този младеж/ка. Действително обаче ми изплува нейния образ, виждайки сега снимките. Аврил наистина прилича на момиче, а май е около 30-те.

# 84
На мен също винаги са ми били подобни Андрей и Кара като излъчване, без да са 1:1. Всъщност основната разлика в носовете им, но пак са ми много близки визуално.

# 85
Видях, че на първа страница има снимки на Аврил Лавин Wink
Много ми харесва мацката. И сякаш не остарява бе...
с мъжа си
Има много детски черти на лицето и съответно изглежда малка. Малко ми е инфантилна като визия, но като певица я харесвам.  Peace

# 86
Те не се ли разделиха с тоя Чад... Крюгер май му беше името.
И на мен Аврил доскоро ми изглеждаше непроменена, докато не видях някои снимки, на които не изглеждаше толкова свежа и неостаряваща. Определено не е като преди 10 г, макар че се опитва да изглежда същата. И аз я харесвам като певица. Peace

# 87
# 88
  • Бургас
Ванеса Паради беше много красива жена.Аз и сега я харесвам.Никой не е вечно млад.

http://moodboard.typepad.com/my_weblog/2009/04/flashback-vanessa … een-magazine.html

# 89
Мравче, мен изобщо не ме скандализираш, защото сме на едно мнение. Гуинет ми е направо антипатична. С тая изнасилена усмивка, тип Мона Лиза... Нищо не ми харесва в нея. Дженката ми е напълно приемлива на външен вид. О, и онази скумрия Паради също изобщо не харесвам.  Mr. Green Явно не си падам по изтънчени и префинени дами.
И аз с вас. Hug А пък Дженката падащата ми е направо симпатична.

Общи условия

Активация на акаунт