Звездни компромати-218 част

• 55 755
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
# 91

Ох,  smile3544! Невероятен!

Те не се ли разделиха с тоя Чад... Крюгер май му беше името.

Разделени са, но май все още не е потвърдено официално.

# 92
Даже не бях се сетила, че Аврил Лавин вече не е тийнейджърка. Все за такава си я мислех.

Гуинет и аз не я харесвам. Като външност, като актриса не се сещам нищо.

# 93
  • София
Гуинет харесвам много в "Големите надежди", страхотно снимана и много добре се вписва, като тийн много харесвах филма Heart Eyes Иначе не виждам нищо специално в нея. Доколкото си спомням, тя е лансирана от баща си - евреин, продуцент.
Ванеса Паради харесвах много като двойка с Лени Кравиц, тя ми е олицетворение на жената-статуетка.
Харесвам Денифър Лоурънс, точно заради естественото анти-звезда поведение. Може и да е дразнещо, че силно я побутват, но ми е супер свежа и готина Peace
Амбър Хард пък явно няма влиятелни покровители, не станало по лесбийската схема и се хвърлила на чичо Джони, който се изживява като вечно млад и адски се излага Sad
Изобщо никой не ме дразни Hug Всяка си има силни и слаби качества, просто зависи кой какво търси и цени Peace
Общо взето, гледам да се фокусирам върху положителното, а не отрицателното в човек Flutter

# 94
# 95
# 96
  • София
Гениален актьор, но изтрещял дядка. Каква връзка има с тая убавица - духовна ли, сексуална ли... А после се чудите защо Крис Мартин зарязал неотразимата Гуинет, и защо Джонката е превъртял по кучката Амбър и е оставил иконата Паради. Някои мъже тотално се орезилват на дърти години.  

# 97
Гениален актьор, но изтрещял дядка. Каква връзка има с тая убавица - духовна ли, сексуална ли... А после се чудите защо Крис Мартин зарязал неотразимата Гуинет, и защо Джонката е превъртял по кучката Амбър и е оставил иконата Паради. Някои мъже тотално се орезилват на дърти години.  

Залагам на духовна, Тонка  hahaha.

# 98
  • Once there was a Hushpuppy...

По-скоро е сексуална връзката им. Пипа я Mr. Green

Розамунд Пайк - не знам коя е, но е разкошно същество! Heart Eyes
А, как е облечена Heart Eyes, обожавам едноцветни дрехи!

# 99

Розамунд Пайк - не знам коя е, но е разкошно същество! Heart Eyes
А, как е облечена Heart Eyes, обожавам едноцветни дрехи!

Освен красива е и много талантлива.

# 100
  • Варна
Господин "Мамут" и неговата съпруга "Завърти дупето, госпожаааа!"

# 101
Лейтън Мийстър, не беше ли бременна? Кога роди?

К.Кардашиян много ми евтинее!

# 102

Не, може би я бъркаш с Рейчъл Билсън?

# 103
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Розамунд е много готина, винаги е удоволствие да я гледам в нов филм. Чакам сега с нетърпение Gone Girl Heart Eyes.

# 104

Не, може би я бъркаш с Рейчъл Билсън?

Да, точно с нея я бъркам!Много си приличат #Crazy!

Общи условия

Активация на акаунт