Звездни компромати-218 част

• 55 716
  • 740
  •   1
Отговори
# 45
  • bad@ss
Егати разгърдения халат  Shocked
При мен отпред ще се събира де  Joy
Знае ли някой къде мога да го намеря този халат?  Blush

# 46
Ами той и при нея ще се събере,но умишлено е оставен отворен  Laughing
Къде обаче да търсиш,не мога да кажа  Thinking , може да е лимитка на Филип Плейн  Mr. Green

# 47
# 48
Не разбирам как може Ким да се облича толкова добре, а онова нещо мъжа и да е с толкова абсурден стайлинг. Мнооого ми е противен този господин. Преди години ми беше по-симпатичен, но в последно време ми е ужасен.

# 49
  • Варна
Ауу, искам да споделя колко разочарована останах от Николета.
Никога не съм крила, че на снимки много я харесвам!
Защо ми трябваше да я гледам преди малко по БТВ...

Явно, цяла нощ от вълнение не е спала и е убивала времето с фреш от моркови, комбиниран със салата от моркови и в резултат на това, тази сутрин оранжавее, като най- хубавата тиква на Хелоуин.

Обаче, и гримьорката й не е спала и пак от вълнение, сутринта със завиден замах й е изрисувала веждите. Похвално е, че е искала да даде най-доброто от себе си, но се е уляла.

Винаги съм си мислела, че има прекрасна кожа на лицето, пак разочарование...

# 50
  • София
Хайде и аз да се изкажа по повод Крис Мартин/Дж. Лоурънс и Джони Деп/Амбър. Не разбирам защо се възмущавате и сравнявате съпругите със заместничките им, без значение как изглеждат вторите. Акцентът е един и общовалиден - възрастта.

# 51
  • bad@ss
може да е лимитка на Филип Плейн  Mr. Green
Или на Вис Виталис. Те с дъщеря й са г/д един размер.
Хубавата булка на Клуни  Flutter
Много, много ми харесва Simple Smile

# 52
# 53
За новото предаване на Николета - Николета излови Алисия да рискува живота на сина на Божинов

Джой, благодаря за темата!

# 54
Кой е съпруга на Диляна Попова? newsm78

# 55
С риск да скандализирам аудиторията - не харесвам Гуинет, нищо толкова изтънчено не виждам в нея. Освен това и като актриса не я намирам за забележителна.Не се сещам напоследък да съм я гледала в някой филм, наскоро я засякох в едно предаване на Джейми Оливър. Дженифър Лоурънс не я намирам за зашеметяващо красива или талантлива, но пък ми е мноого по-симпатична.  Grinning

Николета много зле изглеждаше на това осветление, някак по-стара. Не съм вярвала, че точно аз ще го кажа, ама  Crazy  Crazy Водещата също изглежда зле, отдавам го на светлината  Tired

Диляна са я снимали с Асен.

едит: всеки ден успявала да вижда детето си, каква заета майка  Laughing

# 56
# 57
  • София
Ха сега де!  Joy
Наистина ще е мега-ултра-хипер ексклузивно предаването.

Мравче, мен изобщо не ме скандализираш, защото сме на едно мнение. Гуинет ми е направо антипатична. С тая изнасилена усмивка, тип Мона Лиза... Нищо не ми харесва в нея. Дженката ми е напълно приемлива на външен вид. О, и онази скумрия Паради също изобщо не харесвам.  Mr. Green Явно не си падам по изтънчени и префинени дами.

# 58
Ха сега де!  Joy
Наистина ще е мега-ултра-хипер ексклузивно предаването.

Мравче, мен изобщо не ме скандализираш, защото сме на едно мнение. Гуинет ми е направо антипатична. С тая изнасилена усмивка, тип Мона Лиза... Нищо не ми харесва в нея. Дженката ми е напълно приемлива на външен вид. О, и онази скумрия Паради също изобщо не харесвам.  Mr. Green Явно не си падам по изтънчени и префинени дами.
Нищо не разбираш от красота и финес. Naughty Сега кАжи,че и Кейт Мос не харесваш и .... Crossing Arms

# 59
да, да и Ванеса + Кейт Мос не харесвам  Mr. Green  Обаче Ванеса има един много забавен филм, май Heartbreaker се казваше, там е много сладка.   Peace

Общи условия

Активация на акаунт