Звездни компромати-218 част

• 55 735
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
# 61
  • София
Сега кАжи,че и Кейт Мос не харесваш и .... Crossing Arms
И Кейт Мос не харесвам, и адашката й Бланшет (!)... Нищо не разбирам от модни икони и финес.

# 62
Две фенки били арестувани в дома на Киану Рийвс
http://www.vesti.bg/razvlechenia/shoubiznes/dve-fenki-biaha-ares … anu-rijvs-6023193

# 63

Tonkabonka със сигурност има пръст в това!

# 64
  • In The Middle Of Nowhere
леле тия хора влизат като у дома си в къщата на тоя човек  Mr. Green не знаех,че толкова лесно се прониква в чужд дом, още повече сигурно с високи огради и камери/като за собственост на богат човек/.. брей!

# 65
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Той Киану май не е от тия с маниите за величие и супер-дупер охрана.

# 66
  • София
Tonkabonka със сигурност има пръст в това!
Да бе, така да ме принизяваш! Аз разполагам с ключове, лично връчени ми от Кианчу.  Flutter Добре, че не са попаднали на мен тия двенките, че щеше да хвърли перушина.

# 67
  • Once there was a Hushpuppy...
На мен ми е чудно какво точно не ми харесва в Нина Добрев /защото определено е красива/...Мислих, мислих и реших, че има нещо в лицето, наподобява ми на змийче Grinning

# 68
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Матю Макконъхи

# 69
  • Gotham City
Сега кАжи,че и Кейт Мос не харесваш и .... Crossing Arms
И Кейт Мос не харесвам, и адашката й Бланшет (!)... Нищо не разбирам от модни икони и финес.

+1 за всички изброени от тонкабонка  Mr. Green

Само да вметна отново съм потресена от коментарите под статията. Такава злоба към малко дете не е нормална!

# 70
# 71
Алисия има много хубав цвят на косата.
Имам спомени, че и Николета возеше Николчето отзад, без да е в седалка.
Много долно от нейна страна, точно Алисия да плюе. Ако бях на мястото на Валери бих се отвратила от тази злоба  Peace

# 72
# 73
А Божинката къде играе сега? Пропуснала съм трансфера на годината явно.  Mr. Green

# 74
Сръбската Кара Mr. Green Той официално стана ли жена, нещо такова ми се мотае в спомените.

Общи условия

Активация на акаунт