Звездни компромати-218 част

• 55 915
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
Повечето хора такива снимки ги трият от телефона си на мига  tooth

А, не! Колкото по-оранжева, толкова по-вървежна.

# 481
  • София

Цитат
„Нямам представа кой ще снимаме, аз съм само водеща. Екипът ни е много по-голям и нека да внимават звездите“. Това обяви водещата Николета Лозанова пред bTV, която стартира „Папараци” в ефира на телевизията. „Такива предавания има във всяка страна. Просто звездите да внимават. Искам да кажа, че ние не изкривяваме нещата, а ги показваме такива каквито са”, обясни Николета. Тя сподели още, че скоро с дъщеря им ще отидат при Валери Божинов в Италия и семейството ще живее там. „Ще деля времето си между Италия и България, защото ще живеем там. Ще пътувам, но така се стекоха нещата. Обичам да живея в Италия, защото там е много спокойно”, обясни още водещaта.

# 482
  • Варна
Оф, и тази снимка, Николета тряббваше веднага да я изтрие...

# 483
Много обичам като се снимат телефона да им се отразява в очилата Laughing

# 484
  • bad@ss
Тая е избягала от някой кабинет заедно с фороптера  Joy

# 485
hahaha

# 486
  • Луната

Е скоро не се бях смяла така hahaha Joy

# 487
Оф, стига с тая Николета  Tired То е ясно, че тя с простотиите и си вдига рейтинга, колко страници вече се обсъжда  ooooh!

# 488
  • Пловдив
Вчера беше рожденният ден на   Бриджит Бардо

# 489
# 490
# 491
А с какво е била облечена Ирина Simple Smile
Харесвам я по принцип, с изключение на оранжевите коси по едно време.
Кожено яке, късо, синя риза, пантофки балеринки, черни с някакви лъскавотийки, и гвоздеят, панталон, черен, от някаква дантела, прозрачен естествено / представете си, плата от роклята на Нилото от предаването, в черен цвят направен на панталон/. Ризката и беше по-дългичка, и скриваше Д., т.е не мога да ви кажа с какво бельо беше. Ирина беше на първият ред, тя обича да бъде забелязвана/ по мои наблюдения/. Дори се замислих, но може и да не е така,  че мястото и ъгълът от които са снимани Алисия и Валери по време на тържеството са същите, на които беше Ирина. Но с голям професионален фотоапарат няма как да се направят клипчета сигурно? Не съм наясно, питам. Или оператора на ТВ е бил с Ирина, тя за прикритие/ голяма интрига написах/

# 492
Бременната Шакира

ПП
Вече съм сигурна, че Андреа спи с тази физиономия  Mr. Green.

# 493

Ще ми е интересно вс. тези гърли почнали от 2о годишни с пластики/корекции след 10-15 години на какво ще заприличат  Mr. Green
Ти пък... На тях Господ им е пластичния хирург.
Цитат
"Много си приличате наистина, един и същи пластичен хирург ли имате", потвърди общото мнение фенка на Николета в профила й във Фейсбук.  "ДА! Казва се Господ Бог", отговаря категорично настоящата водеща.

hahaha hahaha hahaha

# 494
Очилата на Алисия от първия учебен ден на сина и ми харесаха. Някой да знае каква марка са ?

Общи условия

Активация на акаунт