Звездни компромати-218 част

• 55 923
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
Виж на miu miu моделите, нейните май бяха подобни  newsm78

# 496
  • Gotham City
Ето ги , ако някой ги иска.  Wink

Иначе Алисия била махнала филърите от устните

# 497
А с какво е била облечена Ирина Simple Smile
Харесвам я по принцип, с изключение на оранжевите коси по едно време.
Кожено яке, късо, синя риза, пантофки балеринки, черни с някакви лъскавотийки, и гвоздеят, панталон, черен, от някаква дантела, прозрачен естествено / представете си, плата от роклята на Нилото от предаването, в черен цвят направен на панталон/. Ризката и беше по-дългичка, и скриваше Д., т.е не мога да ви кажа с какво бельо беше. Ирина беше на първият ред, тя обича да бъде забелязвана/ по мои наблюдения/. Дори се замислих, но може и да не е така,  че мястото и ъгълът от които са снимани Алисия и Валери по време на тържеството са същите, на които беше Ирина. Но с голям професионален фотоапарат няма как да се направят клипчета сигурно? Не съм наясно, питам. Или оператора на ТВ е бил с Ирина, тя за прикритие/ голяма интрига написах/
Доста злобно изказване.. ooooh!

# 498
  • bad@ss
На Алисия скулите истински ли са (не знам дали се правят изкуствени, та питам)?  Blush
На тази последната снимка ми изглежда уморена и повехнала, а е по-млада от мен  no
Но моят начин на живот е коренно различен, така че вероятно има защо да е тъй Simple Smile

# 499
Тя и на кадрите от първия учебен ден изглежда изморена...  Confused

# 500
Мисля, че са пипани.
Като се загаджи с Божинов и преди това беше много хубава, после се разсипа. Много амортизирана изглежда. Само зъбите си трябваше да пипне, другото- не.  Naughty

# 501
  • bad@ss
Очевидно работният й режим не й се отразява добре.
Ако не спя нощем, и то системно, ще отслабна, ще погрознея и ще се впия като сушена фурма.
Пробвах да работя нощем и се поболях  Confused

А, Ками е писала преди мен. Явно и сама си е "помогнала". Не е грозна жената. Просто не изглежда свежо, а е млада  Flutter

Може ли снимка от 'Валери' периода?

# 502
 Hug
Сега пак е по-добре. По време на цирка с издръжката на Валери съвсем се беше окепазила.
Филърите се разгаждат от организма с времето, просто не трябва да се подновяват Peace

# 503
# 504
  • Sofia
На мен ми се струва, че скулите й винаги са били такива.
Ето много ранна снимка

# 505
На последните снимки е с по-нормални килограми, което също е фактор...

Кожено яке, късо, синя риза, пантофки балеринки, черни с някакви лъскавотийки, и гвоздеят, панталон, черен, от някаква дантела, прозрачен естествено / представете си, плата от роклята на Нилото от предаването, в черен цвят направен на панталон/. Ризката и беше по-дългичка, и скриваше Д....

Така описано не звучи кой знае колко зле. От коментара ти очаквах едва ли не по цици да е отишла  Joy

# 506
  • bad@ss
Много по-хубава, да.
Може би и с някой килограм след раждането.
И със светлата коса.

Ама, пустата му чалга визия...

# 507
# 508
  • Gotham City
Ето още една ранна снимка, според мен са пипани скулите

Скрит текст:

За сравнение

Скрит текст:

На мен най-много ми харесва така:

Скрит текст:

# 509