Звездни компромати-218 част

• 55 856
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
Джой, успях да гледам едният филм, този за чуздоземеца, страхотен е, благодаря, но още са на първи сезон....сега ще трябва да чакам серия по серия Rolling Eyes

# 541
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Да, чакането е убийствено Embarassed.
Така чакам сега и The Good Wife, изгризвам си ноктите. Не ми се мисли как ще трая от седмица на седмица за Peaky Blinders, там ще е голяма мъка.

И за да не е спам- постерите за новия сезон на гореспоменатия:
Килиън Мърфи smile3544

Том Харди

# 542
  • bad@ss
Понеже наскоро стана дума за бохема и сваляч Амадор, един от любимите ми персонажи - Естела Рейнолдс  Laughing
Или Антония Сан Хуан. На снимките е със съпругът си Луис Мигел Сегуи, който играе Лео Романи  Heart Eyes

Освен с работа си в киното и известна и като писател, сценарист, продуцент, художник и кабаретна актриса в пъбове и барове  Mr. Green

През 2000 г.  е избрана за испанската "Жена на годината"  bowuu

Интересна мадама Simple Smile

# 543
  • Варна
Днес DJ Мартен и водещ на певческото реалити по БТВ е станал баща на момиченце.

# 544
 Онова хубавото момиче, стилистката ли му го роди?

# 545
  • София
Много интересни неща показвате, как съм пропуснала тази тема.  ooooh!
Ще наваксам.  Grinning

# 546
  • Варна
Онова хубавото момиче, стилистката ли му го роди?
Дългогодишната му половинка е майката. Изразявам се така, защото не знам дали имат брак, както и не съм съвсем сигурна, тя с какво се занимава Simple Smile

# 547
 Да, тя Simple Smile Всъщност то и аз май не знам стилист ли е, свикнала съм всички по интересно изглеждащи да са стилисти:)

Реал са кацнали в София Simple Smile

# 548
  • bad@ss
Ооо, Роналдо  4470
Гледайтиии, завиждайтиии, дрисли мръсни!

# 549
 Николета ще те изпревари, обзалагам се Mr. Green

# 550
  • bad@ss
Тя с него вече беше  Mr. Green

Ама пък и дал, без да му иска... мръсница  #Cussing out

# 551
Понеже наскоро стана дума за бохема и сваляч Амадор, един от любимите ми персонажи - Естела Рейнолдс  Laughing
Или Антония Сан Хуан. На снимките е със съпругът си Луис Мигел Сегуи, който играе Лео Романи  Heart Eyes

Всички сме се наредили с нетърпение за любимите си сериали - от понеделник почва новият сезон и нямам търпениееее Heart Eyes Интересна двойка са с Лео - тя си пада мъжкарана, а той пък един нежноват, аз даже преди да разбера, че са двойка мислех, че е мека китка, но ми изглеждат щастлива двойка.

# 552
Ооо, Роналдо  4470
Гледайтиии, завиждайтиии, дрисли мръсни!

Искаш ли да ти изпратя мъжа ми и да си чакате на летището..той Иринка Шейкова, ти Роналдо!  hahaha
Ще сте си във взаимна услуга!  Laughing

Цък!

Какво толкова им харесвате не знам... и аз и твоята половинка, Лудна сонатО, сме по-хубави!  Flutter

# 553
  • bad@ss
Хаха, аз и Кристиана  Joy Joy

# 554
По принцип не харесвам Ирина Шейк, но тук е много хубава.  Blush

Общи условия

Активация на акаунт