Звездни компромати-218 част

• 55 810
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
# 631
  • София
Айла е много красива!

А за Ким К. - ами обувките ѝ са готини... ooooh!

# 632
# 633
  • София
Много ми харесва на Джесика тоалетчето.

# 634
  • София
Новият клип на Maroon 5 - Animals
Адам и Бехати имат нуди сцени в него.

# 635
Скрит текст:

Добре,че ме информира, вече съм сигурна,че няма да го гледам  Sick

# 636
Напоследък на снимките Джесика Симпсън ми е абсолютно неузнаваема  Rolling Eyes , дали не е пипала нещо ?

Роузи Х. Уайтли

Селена Гомес

Бийбър с част от Дженърови и с мустаци  ooooh!

Джордин Спаркс

Ейми Адамс

Жизел Бюндхен и малка част от Карл Лагерфелд  вдясно Mr. Green

Ана Уинтур , Салма Хайек и Лени Кравиц на ревю на Ив Сен Лоран в Париж

# 637
# 638
Искам да успокоя всички, които са се притеснили, че Валери ходи със скъсани и стари обувки/ заблудени от предаването/, че не е така. Детето е с нови маратонки на училище, лично видях. Гарантирам Mr. Green Николета да се успокои/ шегичка/.
Сега да поясня за Николета и целият екип / не разбирам защо Ирина не е обяснила на Иван, тя поне има син, и то по-голям, т.е. трябва да е наясно със ситуацията, ясно - Андрей няма деца, Никоела е с малко момиче/:
излишно е да се купуват нови обувки, за първият учебен ден на момче, защото официалните случаи през годината са точно 2-3/ откриване, Коледа и закриване+ снимки за календара/. Момчетата обикновено ходят с удобни МАРАТОНКИ на училище, не с елегантни обувки. На първият учебен ден, децата са с официалните униформи,/ има и анцузи към униформата+блузи тип лакоста/, включващи сако, риза, вратовръзка, панталон.
Предполагам, Алисия  е преценила, че за официалната униформа, не е подходящо детето да бъде с маратонки, а по-добре с обувки, но е излишно да бъдат купувани чисто нови, при условие, че ще бъдат обути точно 2-3 пъти и ще умалеят.

Браво на Лудогорец, за сега равен с Реал Мадрид.
 Носи се клюка, че вчера играчите на Реал са били на пиано бар в Бг Wink и са купонясвали Sunglasses Николета дали е снимала?

# 639
  • Sofia
не бях ги виждала този кадър https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/v/t1.0-9/ … 600fd41c24cbd6f25 извинете,ако е пускан...

# 640
  • Бургас
Валерко меката китка и хич без топки е виновен така да се подиграват с детето му!Пу!
Нямат ли капка морал и душа някои хора?Чувал с лайна ще има повече принципи! Sick
Глупак!

# 641
Цитат
излишно е да се купуват нови обувки, за първият учебен ден на момче, защото официалните случаи през годината са точно 2-3/ откриване, Коледа и закриване+ снимки за календара/. Момчетата обикновено ходят с удобни МАРАТОНКИ на училище, не с елегантни обувки. На първият учебен ден, децата са с официалните униформи,/ има и анцузи към униформата+блузи тип лакоста/, включващи сако, риза, вратовръзка, панталон.
Предполагам, Алисия  е преценила, че за официалната униформа, не е подходящо детето да бъде с маратонки, а по-добре с обувки, но е излишно да бъдат купувани чисто нови, при условие, че ще бъдат обути точно 2-3 пъти и ще умалеят.
И двете са ми еднакво противни, но пък колко струват едни нови детски обувки на фона на чантата за 6000 ???? За първия учебен ден можеше да прежали 20-30-50 лв. за черни обувки, само за да си паснат към униформата.

# 642
Идвам от темата за марките и робувате ли им?
 Предполагам само, не гарантирам, че е точно така: нито Алисия, нито Николета ще купят за децата си обувки за  50-60лв/ детски обувки естествена кожа на по-ниска цена , едва ли ще се намерят/. Предполагам само, че са жени, които държат на определени марки.
Алисия на откриването я видях на края на тържеството за кратко, т.е. чантата не съм оглеждала,  не мога да кажа нито какава марка е, нито кой модел, нито колко струва.....
Лично за мен, е илишно да се купуват нови обувки, които ще бъдат обути само 2-3 пъти макс. Детето ми е с 2 чифта нови маратонки за новата учебна година, но  обувки не сме купували

# 643
А не допускате ли, че детето е искало и се е тръшкало да бъде точно с тези обувки?  Thinking
Скрит текст:
Аз като дете(1-2- клас) имах период, в който ходех непрекъснато с диадема и не давах да се маха от главата ми. Майка ми ме "отказа" от диадемите, когато демонстративно и в пристъп на безсилие ги изпотроши, след това среса и оформи косата ми.  Crazy

# 644
може ли снимка на прословутите обувки?
 Как може да си хубав от вън и толкова грозен отвътре, има граници които не трябва да прекрачваш от себеуважение.

Общи условия

Активация на акаунт