Звездни компромати-218 част

• 55 756
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Не знам дали е звезден, но за мен е мега компромат. Журналистката от сутрешния блок на БТВ, която интервюираше жената от магазина в Горни Лом - интервю на общ фон на обстановката и отвратителните, малоумни и не знам как да ги нарека "въпроси": "Ето виждам сълзи в очите Ви...да, вече плачете", съпроводено от завирането на камерата в лицето....Отвратителна работа, за първи път наистина ми се доповръща.

Не е за първи път. Винаги при такива трагедии, като се срещат с близките на загиналите и започват с въпроса, "Как се чувствате"? Как може да се чувства човек в такива ситуации? Ужасно е  Sick
Сега пък при Гала някаква гледа на боб, за предстоящите избори  ooooh!

# 661
Ох, стига вече с това сравнение родителска чанта - момчешки обувки.

И моите чанти са по - скъпи от обувките на детето, без да са маркови, както и имам повече и по-скъпи обувки от него.
Не изпитвам вина и смятам да продължавам все така.
Ми много ясно ,че няма да изпитваш вина ,и при мен е така.Гледам маратонките и обувките на детето да са качествени.Един Джеокс ,Адидас или Каппа струват не повече от 40 евро,последните даже му ги купихме по време на летните намаления за 15 евро.Само с тях си ходи и дума не дава да се каже за Джеокса, които са разкошни като модел и качество.Това заяждане беше с цел рейтинг,но пък и Валери старши е голяма ................ щом позволява на Николета да прави подобни репортажи.

# 662
Направо не мога да повярвям, че някой може да направи подобен репортаж за обувките на детето newsm78

двамата опосуми са едни много прости и меркантилни същества , Сарачинова и тя, за пари всичко ще направят ,
все пак обЛякоха двама циганина с народни носии и ги пратиха из Европа ,
не ме учудва ни най-малко , че са тръгнаЛи да се занимават с обувките на 7 годишно дете ,
тоЛкова са жаЛки и са способни на всякакви низости ...

# 663
  • София
Мария Илиева като каква изобщо фигурира в тази класация?! Тя има ли поне един голям хит... Класацията е мега абсурд.

# 664
  • в морето до колене
Класациите на Форбс са преди всичко свързани с пари, така че не бих ги нарекла точно т***к...
Но за инсултите на Лили и Слави май си праве, Жана  Grinning
На Слави вероятно именно заради парите. На Лили - по всички линии.

Не съм много наясно с българския елит, но съм учудена от високото място на Графа, както и на Блатечки... Мария Илиева не ми е интересна в случая.
Асен освен от филми/сериали и реклами, от какво друго се издържа?
А Графа явно също продуцира, ама какво толкоз, че да изпревари Магърдич...  newsm78

Може ли линк към Форбс, че ме мързи да ровя. Вероятно има нещо по-подробно писано. Поне за челната десятка/петица. Ще ми е любопитно да прочета.

# 665
  • София
 Shocked Слави на 5 място,зад Халваджиян , Лили на 10-то...и след Мария Илиева...докараха им сега инсулти вече  Mr. Green , каквито са звездоманци и двамата... Whistling
На 2 Кубрат Пулев, а на  3 място - Графа. Хайде, бе! Тези класации винаги са били пълен та*ак.

Айде,айде...и нашата класация я видяхме!  Laughing

Цитат
На 30 септември на изискан коктейл с любезното домакинство на столичния Candy Club, Forbes България обяви втората си годишна класация „Топ 70 на българските знаменитости”. Събитието беше уважено от много родни знаменитости като Христо Мутафчиев, Сани Жекова, Васил Василев-Зуека, Димитър Рачков и Мария Игнатова, Ники Кънчев, Михаела Филева, Любо Киров, Жана Бергендорф, Криско и много други. Всички участници в класацията получиха плакет и сертификат с подписа на главния редактор на Forbes България Йордан Матеев. Специални гости на събитието бяха продуцента Магърдич Халваджиян и Владимир Ампов-Графа, който е на корицата на новия брой на списание Forbes.
„ТОП 70 на българските знаменитости” е една от най-популярните класации на Forbes в България. Списъкът, който подрежда 70-те най- популярни и разпознаваеми българи, тази година е оглавен от Григор Димитров. Българската суперзвезда на тениса направи исторически пробив до полуфинал на „Уимбълдън” и влезе в челната десятка на най-добрите тенисисти на планетата. Така Димитров измести от първото място Димитър Бербатов, който тази година е на шесто място.Forbes Топ 70 на българските знаменитости следва методологията на
американското издание. Критериите, по които е направено подреждането са: успехи в областта, в която се изявяват; участие в проекти, различни от основната дейност – като благотворителност и други обществени каузи; честота на медийните изяви и активност в социалните мрежи.
Според критериите на Forbes в звездната класация попадат: спортисти, музиканти, ТВ водещи и продуценти, актьори и режисьори, модели и артисти.

Това е миналогодишния топ 10 на същата класация:
1.Димитър Бербатов
2.Влади Ампов – Графа
3.Слави Трифонов
4.Григор Димитров
5.Мария Илиева
6.Ники Кънчев
7.Любо Нейков
8.Миро
9.Христо Стоичков
10.Лили Иванова

Последна редакция: чт, 02 окт 2014, 10:10 от Lucky@Mamma

# 666
  • Gotham City
http://www.bliasak.bg/nai-nai/p3_28975_0.html Алисия е казала, че никого няма да съди

Честито на Мила и Аштън, да им е живо и здраво момиченцето!    bouquet

Също така и на Борис и неговата съпруга    bouquet

# 667
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Не знам дали е звезден, но за мен е мега компромат. Журналистката от сутрешния блок на БТВ, която интервюираше жената от магазина в Горни Лом - интервю на общ фон на обстановката и отвратителните, малоумни и не знам как да ги нарека "въпроси": "Ето виждам сълзи в очите Ви...да, вече плачете", съпроводено от завирането на камерата в лицето....Отвратителна работа, за първи път наистина ми се доповръща.
те са винаги така, отвратителници Sick

# 668
  • София
Асен освен от филми/сериали и реклами, от какво друго се издържа?

Първата му режисьорска пиеса е „Побъркани от любов“, следват „За мишките и хората“, „Смях в залата“, „Роберто Зуко“, „За Господ-забранено!” и „Вик за любов”, която постига голям успех още след премиерата и обикаля из цялата страна. Режисира и постановката „Истинският запад“ от Сам Шепърд.

Участва в много театрални представления „Кожа и небе“, „Змейова сватба“, „Търси се драматическа актриса“, „Самотният запад“, „Жената над нас“, „Секс, наркотици и рокендрол“, „Мъжка забавачка“, „Бардак“, „Таванът“, „Американска мечта“, „Вражалец“, „Красотата ще спаси света“ („Идиот“), „Бившата жена на моя живот“ и други.
Често се включва и в проекти на студенти от НАТФИЗ, НБУ и други.
Снима се е в редица български и чуждестранни филмови продукции.
Скрит текст:
Филмография
„Мъртва зона” (Death zone) (1993)
„Момчета до стената” (Boys next to the wall) (1994)
”Професионалисти” (1995)
(Reel mix) (1996) — късометражен филм
„Остатъци” (1999) — телевизионен филм
„Американски тюлени” (U.S. Seals) (2000)
„След края на света” (2000)
„Остатъци” (2000)
„Печалбата” (2001)
„Каталий” (2001)
„Дело по съвест” (2001)
(Projection) (2002)
„Ярост” (2002)
„Въздушен удар” (2002)
„Питон 2” (Python 2) (2003)
„В ада” (In hell) (2003)
„Птицата” (2003) — телевизионен филм
„Отвъд чертата” (2003) — телевизионен филм
„Едно дете в повече” (2003) — телевизионен сериал
„Мила от Марс” (2004)
„Девет живота” (Unstoppable) (2004)
„Спартак” (2004) — минисериал
„Боа срещу Питон” (Boa vs. Python) (2004)
„Морска сол” (2004-2005) — телевизионен сериал
„Извънземен апокалипсис” (Alien Apocalypse) (2005)
„Вредител” (2005)
Икона (2005) — телевизионен филм
„Механикът” (The Mechanik) (2005)
Леден сън (2005)
„Магма: Вулканично бедствие” (Magma: Volcanic Disaster) (2006) — телевизионен филм
Joe Petrosino (2006) — телевизионен филм
„СС щурмовак” (S.S. Doomtrooper) (2006)
„Маймуни през зимата” (2006)
Graffio di tigre (2007) — телевизионен филм
"Деца от восък" (Children of wax) (2007)
„Грендел” (Grendel) (2007) — телевизионен филм
„Чифликът на чучулигите” La masseria delle allodole (The Lark Farm) (2007)
„Хитман” (Hitman) (2007)
Шивачки (2007) - филм на Людмил Тодоров
Кодът (The Code) (2008)
„Акула във Венеция” (Shark in Venice) (2008)
Прогноза (2009)
„Крадци от класа” (Thick as Thieves) (2009)
Безсмъртното пътешествие на капитан Дрейк (The Immortal Voyage of Captain Drake) (2009)
Нинджа (2009)
Двойна самоличност (Double Identity) (2010)
Солено и сладко (2011) — късометражен филм на студенти
Стъклен дом[2] (2010 - 2012)
Стъпки в пясъка (2011)
Чужденецът (2012)
Пистолет, куфар и три смърдящи варела (2012)
Пъзел (2012)
Фамилията[3](2013)

Театрални роли
1993 - Помпей - "Мяра за мяра" от Уилям Шекспир
1993 - Фулдженцио - "Побъркани от любов" от Карло Голдони
1994 - Лазар - "Лазарица" от Йордан Радичков
1995 - Баща - "Натрапницата" от М. Метерлинг
1996 - Граф Алмавива - "Сватбата на Фигаро" от П. Бомарше
1996 - Боб - "На четири уши" от Питър Шафър
1996 - Джейкъб - "Опера за три гроша" от Б. Брехт
1996 - Зеленият - "Небесен отряд" от Дж. Лебович
1997 - Джо - "Как да убием бабето" от Д. Стоянов
1997 - Иван Бездомни - "Майсторът и Маргарита" от M. Булгаков
1997 - Стойчо - "Дърво за огрев" от Николай Хайтов
1998 - Тай Маккуул - "Френският квартал" от Тенеси Уилямс
1998 - Ричард-Макс - "Любовникът" от Харолд Пинтър
1998 - Емо - "Морска сол" от Емил Бонев
1998 - Джими - "Дългият път на деня към нощта" от О'Нийл
1999 - Хамлет - "Аз, Фортинбрас" от Й. Гловацки
1999 - Стенли Ковалски - "Трамвай Желание" от Тенеси Уилямс
1999 - Еди - "Побъркани от любов" от Сам Шепард
1999 - Принц Тарталя - "Любовта към трите портокала" от Карло Гоци
2000 - Мъжът - "Пиеса Nо 27" от Алексей Слаповски
2000 - Сегизмундо - "Животът е сън" от Калдерон Де Ла Барка
2000 - Яков - "Двойно дъно" от Г. Стефановски
2001 - - "Донеси ми главата на принца" от Р. Зелазни
2001 - Камен - "$910" от Емил Бонев
2001 - Леонардо - "Кървава сватба" от П. Г. Лорка
2001 - Тони - "Yesterday" от Ст. Мавродиев
2002 - - "Пинокио" от Карло Голдони
2002 - Бъкингам - "Ричард III" от Уилям Шекспир
2003 - Тартюф - "Тартюф" от Молиер
2004 - Сусо - "Януари" от Йордан Радичков СУСО
2004 - Сандо - "Да убиеш премиер" от Емил Андреев
2005 - Жак - "Омайна нощ" от Жозиан Баласко
2006 - Стенли Ковалски - "Трамвай Желание" от Тенеси Уилямс

А Графа явно също продуцира, ама какво толкоз, че да изпревари Магърдич...  newsm78

Концерт на Avon, Графа и приятели „От любов към живота“ – за пореден път Графа пълни Зала 1 на НДК. Билетите за концерта са разпродадени в кратък срок, в залата има правостоящи. С това събитие приключва и тазгодишната кампания за борбата с рака на гърдата. Приходите за благотворителна кауза възлизат на 191 000 лв.
През 2008 година Графа създава собствена продуцентска компания „Монте Мюзик“, която работи изключително с български музиканти и изпълнители. Графа пише песни и за някои от най-харесваните български изпълнители, между които Руши Виденлиев (”Хотел **“ - станала №1 в БГ ТОП 100, „БГ ТВ“), Любо („Отново вярвам“), БУБА („Напред-назад“), Мария Илиева („Идваш към мен“, „Минало“), Петър Антонов („5.45 АМ“), Маги Джанаварова и Нора („Колко струваш“), Николай Манолов („Как го правиш“).

През 2011 Графа и фирма „Монте Мюзик“ са избрани за музикални продуценти на първия сезон на музикалния формат X Factor в България.
Графа e новият посланик на добра воля на УНИЦЕФ в България.

# 669
  • при моите любими
И Графа и Асен са заслужили според мен да са в класацията. Много повече от други  Peace

# 670
  • в морето до колене
Не твърдя, че не са заслужили, а че аз не знам с какво.
Благодаря,  Lucky@Mamma   bouquet

Сега вече ми става ясно челното място на Графа в две поредни години.
А щом Асен е намерил начин да печели от театър - браво на него.

# 671
# 672
  • софия
Ама какво им е на обувките, съвсем нормални си бяха, пълни глупости, майка му , а баща му защо не му е купил тогава, много е тъп Валери, а Николета няма избор, сценаристите подготвяли сценария, няма сила, която да ме накара да унижа съпруга си и детето му така публично. Смешници.

# 673
  • София
Мария Илиева като каква изобщо фигурира в тази класация?! Тя има ли поне един голям хит... Класацията е мега абсурд.

Като продуцент  Peace

# 674
  • София
Мерси.   bouquet
За мен е новост. Явно е много успешна на това поприще.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт