Звездни компромати-218 част

• 55 754
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Мерси.   bouquet
За мен е новост. Явно е много успешна на това поприще.  Grinning

Еми, Тонче... Образовай се малко в Образцовия дом Simple Smile
Продуцентска къща "Стерео стая" и продуцира доста известни трима музиканта : Криста, Боян и още нещо, което забравих.
Мани, мани.

# 676
Как може да забравиш третия супер известен,как може ?  Mr. Green
Аз и втория не го знам даже,само Криста съм я чувала  Whistling

# 677
Ама какво им е на обувките, съвсем нормални си бяха, пълни глупости, майка му , а баща му защо не му е купил тогава, много е тъп Валери, а Николета няма избор, сценаристите подготвяли сценария, няма сила, която да ме накара да унижа съпруга си и детето му така публично. Смешници.
Скрит текст:
Направо се изкушавам, да си разровя записите от миналата година, на първият учебен ден, за да видя снимала ли съм синът на Ирина, и ако да, с какви обувки е, чистак нови ли са?
Снимах тогава първокласниците, детето на Ирина имаше изява, каваше стихче.

# 678
  • София
Класациите не Форбс не са ли свързани повече с влияние, отколкото с финансов успех newsm78
За българската класация съм склонна да се съглася. Тук се имат предвид успехи от кариерата, медийни изяви, популярност сред обществото.

Продуценството на Мария Илиева не е особено успешно, но смятам, че нейната кариера е Peace
От съвременните български певици намирам само нея за истински успешна. Но това е толкова относително, защото парите които се печелят от музика никак не са големи, а разходите по клипове, например, са доста големи.
Скрит текст:
Знаете ли, скоро мой близък познат се кълнеше, че фолкаджиите печелят много. Аз имам лични наблюдения и не съм убедена, че ако няма страничен спонсор, може да се поддържа ниво. Та, той цитираше неща от сорта на 1 млн/годишно, които се заработват от участия за звезда от топ листа. Rolling EyesАз лично смятам, че това са градски легенди Naughty
Моля, ви, спрете с тези обувки - разбира се, че не важно нови ли са, това са такива дреболии. Praynig
И специално към модното гуру: ОТ ГОДИНИ не са модерни новите мъжки обувки и истинските модни икони, ходят със специално състарени. И познайте какво: няма нищо по-удобно, от старите обувки!

# 679
# 680
Таткото е много представителен  Peace

# 681
"Петдесет нюанса сиво" скара семейството на Дакота
Отначало, когато се заговори за филма, не ми хареса визуално Дакота, но на снимката с майка си е много хубава.

# 682
# 683
# 684
  • Русе/София
Много отдавна не съм виждала обща снимка на Джъстин Тимбърлейк и съпруга.Какво става с тяхното семейство?

# 685
  • София
Става ми гадно като гледам Хелена Кристенсен как изглежда. Колко крехка, нежна и свежа беше като млада, толкова екзотична. А сега изглежда тъжно  Confused

# 686
  • Бургас
Кристин Скот Томас обаче е страхотна! Heart Eyes

# 687

Изглежда страхотно, как успя да ги свали тия килограми, браво!

# 688
# 689
  • вятър в маслините, вятър над хребета
За пръв път от страшно много време Кидман ми харесва. Изглежда като да е спряла да се боцка.

Общи условия

Активация на акаунт