Един най-обикновен седмичен ден :(

• 64 755
  • 879
  •   1
Отговори
# 300
Прости ми, но не се сдържам. Peace

Ти от Бъкингамския дворец ли предаваш сигнал?

# 301
  • тук-там
Прости ми, но не се сдържам. Peace

Ти от Бъкингамския дворец ли предаваш сигнал?

Това към мен ли? Не, аз съм си на село! Peace
От Бъкингам - включване най-рано в събота след обед! Peace

Последна редакция: нд, 28 сеп 2014, 23:33 от Wild_rabbit

# 302
Тая вечер не сте си пили ракията май  Mr. Green

# 303
  • София
Никога не съм писала за перфектни вечери, да не говорим пък, в Люлин. Бъркаш ме с друг потребител.

Разшири кръгозора и ще се познаеш.  ooooh!

Сори за спама. Темата беше разтоварваща, обаче, перфектните мами  от Люлин, Младост, Обеля...не ви знам всичките сателити... просто не могат да се въздържат. Peace
И ти ли имаш нещо с перфектността?
Като ти е толкова смешно, защо не се смееш? Илинещо се опитваш да се присмиваш?

# 304
  • тук-там
Още един опит, нещо не ти се получи.. newsm78
Може, пък и аз да не разбрах....

# 305
На немски има една дума , която означава -
човек , който винаги разваля купона .
Касити и сие .
Безнадежден случей.
и са нагли , та нагли
Добре , няма ли теми в които да дават безценните
си съвети тези бг мами с хиляди мнения -аман  Whistling

# 306
  • София
Е, сега, като се изходи олекна ли ти? То пък, един купон! По-скоро трагедия.

# 307

Може би утре ще бъде един приказен ден...може би.. Praynig
А беше ли? Чакам продължение, интересно ми е.

То пък, един купон! По-скоро трагедия.
Хорър, трагедия, жалко ... пращаш хората на психолог .... Thinking Много черногледа си станала, недей така.

# 308
  • София
Де да знам, може и да съм станала черногледа, ама като прочетох първия пост на тази тема, и хич не ми прозвуча весело, а ужасно. Напълно в съзвучие с емотикончето от заглавието, а то хич не е усмихнато. Че и накрая завършва с някакви смеещи се емотикончета с ракията! Нещо написаното не съответства на емотиконите, които се предполага, че привнасят липсващите при писмената реч мимики и жестове, интонация.

# 309
  • Пловдив
Андариел, рядко пиша, повече чета, но ти ме провокира да се обърна лично към теб. Прекаляваш, наистина. След всеки пост апострофираш, да не кажа изхождаш. Олеква ли ти? От три страници виждам през мнение твоите включвания. И другите са ти го казали, ще ти го кажа и аз. Като не ти е смешно не чети, не давай непоискани съвети, подмини. Досаждаш. Щом не разбираш идеята на темата, попитай автора й на ЛС да ти обясни за какво точно се отнася и ако имаш нещо адекватно за споделяне (след като разбереш идеята на темата!!!) заповядай. Как пък само на теб (и още две-три) не ти е смешно. Темата е хумористично-иронична. Поглеждане на напрегнатото ежедневие с едно намигване. Още ли не ти е ясно?!

# 310
  • София
Ама наистина много е гадно да нямаш чувство за хумор, да ръмжиш постоянно и да гледаш кого да ухапеш. Жалка работа! ooooh!

# 311
  • София
Отговарям, защото има към мен някакви реплики. Затова отговарям и на теб, вместо да те игнорирам, нали така! И като не пишеш често какво, трябва да го взема за нещо особено ли? Ми, ако щеш пиши!
Темата хич не е хумористична и описах защо. Освен ако човек толкова не е отчаян, че от няма накъде да обръща такова ежедневие на хумор, сатира и забава.
А, да, и преди да напишеш, че аз съм отчаяната - да, отчаяна съм, че няма накъде! Сега можеш да ме ожалиш и да ти хвръкне самооценката!

# 312
Поздравления за авторката!   bouquet

На сухарите-  ooooh! бая трагично е да нямаш грам чувство за хумор!

# 313
Изказвания в тази тема тотално сринаха представите ми за света. И ме убедиха, че не умея да преценявам околните  Thinking

Иначе какво ви пука, че някой е влетял и размахал назидателно пръст? Отдавна сме минали възрастта, в която някоя лелка може да ни развали купона  Laughing

# 314
Истинските жертви в поднесеното с чувство да хумор писание на авторката са всъщност децата.
Стандартното дете в Б-я сутрин излиза в 7,30 и вечер се прибира в 18 часа. Учи, ходи на занималня, където продължава да учи, записано е поне на един и език и един вид спорт, а във втори клас най-късно, става ясно, че трябва да ходи и на курсове по математика, защото СМГ е неговото светло бъдеще .... И едвам прибрало се, трябва да си ляга.

Амин!
И не са само в България така децата.
Изумява ме толерирането на определен тип детско поведение и реакции за нормални проявления.

Общи условия

Активация на акаунт