Един най-обикновен седмичен ден :(

• 64 822
  • 879
  •   1
Отговори
# 210
След подробното разяснение на светлия пример няма как да не попитам дали някога ти се е случвало да срещнеш думите "хумор" и "хипербола"?

Не спамете.
Подминете.
Гущерчето не дразнете.
 Laughing

# 211
Може би имаше впредвид Амин?

# 212
  • София

Съвет от майка-героиня - децата трябва да си лягат в 9 -9,30 и нито минутка по-късно. Като си легне трябва да му се успокои мозъчето, затова четем или си говорим докато притвори очички. Simple Smile
Всякакви изгъзици преди лягане или лягане в 12,30 през нощта е прецакване за самия родител.

Тази тема не е за този форум.
До четвърти клас лягаше в 20 - 20.30 ч. Заспиваше спокойно след 5 мин, спеше дълбоко, като пън. Сутрин едвам я събуждах за градина или у-ще. Има и такива хора - трудно се разсънват.

# 213
Не може тука да има забавна тема и да не се изтъпанчи някой хейтър или ощетен откъм хумор киселяк да я оплюе и о***е.

# 214
Моето едното дете става много трудно/ с баща му се чудим на кого прилича, ние сме ранобудни/, другото на минутката е отворило очи и скочило, абсолютно разсънено.

# 215
  • София

Знам ли вече, постът ме зашемети здраво  Laughing

# 216

Мен ме будеха с "откак се е мила моя майно ле, зора зазорила" -песничката на предаването Дела и документи по БНР в 6 и 30.
Ееех, спомени сладки.

"Дела и документи", не започваше ли в 7, точно след "Добро утро, деца"? Моят спомен е, че така бяхме инструктирани, тъй като нашите вече бяха излезли за работа, да тръгваме за училище в момента, в който чуем музиката на Дела и документи.  Simple Smile

# 217
  • София
Не може тука да има забавна тема и да не се изтъпанчи някой хейтър или ощетен откъм хумор киселяк да я оплюе и о***е.
Започна толкова хубаво със самоирония и прекрасно чувство за хумор...беше весело и  повечето потребителки отвърнаха със същото, но трябваше да дойде някой и да ни набие канчето У главата, че сме в някакви грешки , не че всички не ги знаем правилата, но така да се веселим ...не може!!!! Това е, уроци трябва да се дават всякакви и по всяко време, трябва да се подходи сериозно, това е важно.
Сега вече не е интересно. Отпис.
Още веднъж поздравления към авторката!!  Прекрасно чувство за хумор имаш, това е рядко срещано удоволствие!!   bouquet  bouquet

# 218
  • Западен парк
"Дела и документи" започваше в 7:15.

# 219

Мен ме будеха с "откак се е мила моя майно ле, зора зазорила" -песничката на предаването Дела и документи по БНР в 6 и 30.
Ееех, спомени сладки.

"Дела и документи", не започваше ли в 7, точно след "Добро утро, деца"? Моят спомен е, че така бяхме инструктирани, тъй като нашите вече бяха излезли за работа, да тръгваме за училище в момента, в който чуем музиката на Дела и документи.  Simple Smile
Сега, докато четох постовете, се върнах в детските си спомени - в 6.50 започваше едно детско предаване по радиото и аз тръгвах, защото почвахме училище в 7.15.
За тези които ще се учудят - когато паралелките на випуска са до "з", "и" или "к" така се учеше на две смени. Laughing

# 220
Значи горе-долу правилно си спомням.  Simple Smile

Иначе, както хубаво се похвалих, че вече се наспивам през уикенда, някой явно тук ме намрази, защото тази сутрин ме събудиха с барабани. Понякога се случва, музата на големият ми син да дойде около 7 сутринта и тогава забравя, че не трябва да свири поне до обяд в почивните дни.
Така че, като споменах по-напред че става скучно, забравих да доуточня, че понякога шума си остава, просто добива други измерения, в случая творчески.

# 221
Истинските жертви в поднесеното с чувство да хумор писание на авторката са всъщност децата.
Стандартното дете в Б-я сутрин излиза в 7,30 и вечер се прибира в 18 часа. Учи, ходи на занималня, където продължава да учи, записано е поне на един и език и един вид спорт, а във втори клас най-късно, става ясно, че трябва да ходи и на курсове по математика, защото СМГ е неговото светло бъдеще .... И едвам прибрало се, трябва да си ляга.

Амин!

# 222
Касита, как пък стигна до това заключение newsm78 И чак да прецениш, че важи за всички деца в Бг Simple Smile

# 223
С емпиричен опит и наблюдения. Както и с половинчасов опит да мина 300 метра по бул. Левски днес към обяд в частта между Дондуков и Искър. 300 м. задръстени от автомобилите на родители на бъдещи семегейци.

# 224
  • София
За стандартното бг дете не знам, но силно се надявам моето да не изяви един ден желание да учи в ''елитното'' СМГ. Нищо, че ми е на 2 крачки и мога да отида до там по пантофи.

Общи условия

Активация на акаунт