Един най-обикновен седмичен ден :(

• 64 785
  • 879
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Желанието не е на децата, защото няма откъде да знаят за смг, освен ако нямат по-голям брат или сестра там. Родителите го искат. Поевчвто деца хабер си нямат, че "искат".

# 226
Тя темата не звучи забавно, звучи страдално. Крясъци, нерви, биещи се деца, алкохол, а и мога да подкрепя Янечек за писането.

# 227
Като четях авторката, първо ми беше смешно, после ми стана мъчно за нея, а накрая понечих да напиша 247 съвета как децата да се будят спокойно сутрин, как да не се бият, как да не бягат от нея по улицата, как да сядат всички за вечеря, как да ...
И се отказах. Няма смисъл. Щом нещата са докарани до там, моите съвети ще са напълно безсмислени.

# 228
  • София
Съгласна съм с Каси, нечовешко е ранното ставане, на което са подложени учениците. И то не е дори 7.30, защото след втори клас в 7.30 им започва първия час, така че ставането отива около 6. Ненормална работа.

# 229
  • Велико Търново
А, скоро ще започват сигурно часове от 7.00ч., щото трябва да настигнат връстниците си в Европа Confused Нали, последно изнесоха някакви данни, че родните ни първолаци прекарвали в клас по 400 часа годишно - значително по-малко от другите държави...по-големите и те не им отстъпвали ooooh!

# 230
  • София
то си е направо за консултация със специалист по първия пост.

# 231
  • София
То че е твърде ранно ставането, ранно е, обаче щом толкова трудно стават тия деца, очевидно не им е достатъчен сънят и е редно по-рано да си лягат.

# 232
Авторката, ако изобщо е авторка и има деца, обича да ви пленява с невероятното си чувство за хумор, което притежава според определенията на част от потребители. Предният път беше с бримка на чорапа или я беше намокрил дъждът, не помня вече. Само за едно съм убедена, е почти, де, осмиване образа на ССФ е в ход.

# 233
много ми е жал да ги будя. Нечовешко е да стават за градина и училище. Градината си я спестихме като цяло, но като ходеха, беше голяма мъка буденето. То душичката му спи, а аз го карам да става! Голям праз! Не беше жизненоважно да са на градина. Обаче с училището няма мърдане.
И аз спестих градината. Не понасям тази съвременна казарма за деца. Но с училището няма как. Неизбежно е...

За щастие, има законна алтернатива на училището и това е домашното обучение.  Grinning

Не за всички е подходящо, но като цяло има много предимства в сравнение с ходенето на училище.

Тук намерих малко информация от български източник. 

# 234
  • София
Няма такова нещо като домашно обучение в България. В най-добрия случай може да мине на индивидуално. Както се казва в една реклама "стига глупости!".

# 235
Домашното обучение съществува като законна опция в много страни, включително и в България.

Друг е въпросът, че малко родители знаят за това.

# 236
  • sf
Домашно обучение?  #Crazy И пари да ми дават, няма да се навия  Crossing Arms

# 237
  • София
Минутки за реклама?  Или малко пропаганда?

# 238
Ако това е към мен, заради това, че обърнах внимание върху домашното обучение, не знам какво да ти кажа, но мисля, че малко почивка ще ти се отрази добре.    Laughing

Както писах, домашното обучение не е за всеки - нито за всяко дете, нито за всеки родител.  Иначе бихме измъчили децата си.   Grinning

# 239
Домашното обучение съществува като законна опция в много страни, включително и в България.

Като е на домашно обучение да не би да спи до 10?  newsm78

Всяка форма има предимства и недостатъци. Само че, темата не е за образованието.

Общи условия

Активация на акаунт