Един най-обикновен седмичен ден :(

• 64 802
  • 879
  •   1
Отговори
# 270
Да, практикува се при навършени 16 години или при посочени в закона заболявания.http://www.lex.bg/bg/laws/ldoc/2136201301

# 271
Още една тема,  която тръгна обещаващо и неясно как се превърна в това което е сега.Мисля, че идеята беше всеки които иска според възможностите си да опише забавно един свои ден.Знам,че много хора са го разбрали и да го казвам звучи глупаво.Стила на авторката е и моя стил да разказвам нещата от живота си, в които съм имала много тежки моменти и това ми е помогнало да премина през тях.Радвам се, че хората около мен го разбират и не реагират като някои от Вас.

# 272
Леле  Laughing
И на психолог ме пратихте, и децата на социалните ще датете още малко...

Щом закрила на дупето детето, не са ти позвънили на вратата, значи не е толкова страшно.  Wink

Баси ексхибициониста си! И ти можеш да сложиш сто хилещи се емотикончета, но хич не е смешно, а е жалко.

Кое е жалкото в писанията на авторката на темата? Жалко е, че доста хора се вземат много на сериозно и проявяват завидна увереност и компетентност в неща, за които само са чували.

# 273
  • София
Кое точно някои хора не са чували? За един обикновен ден ли? Ми, обикновен, да не е някаква сензация! Или трябваше цял форум да се припознае? При такъв ден направо си е за консултация с психолог, че няма дълго да изкара така! Освен ако не търси внимание от околните.

# 274
Е, поне идеалната домакиня няма да се припознае. Особено ако не си е изпила хапчетата от сушени жаби.

# 275
Страхотна темичка и страхотно чувство за хумор има авторката  bouquet
Утре детето тръгва на ясла за пръв път и се почва и при нас веселбата, само дето не съм по пиенето, а сладкото Mr. Green
А понеже моят хубостник е опасен характер ooooh! определено ако има второ и ако не стане пак случайно, ще е поне след 5-6 години минимум  Grinning

# 276
  • София
Напротив, имала съм много и много тежки периоди не дни! Периоди! В които дните са ми се сливали толкова, и съм била изморена буквално до смърт, че и името си не можех да кажа! И? Нещо да кажеш?

# 277
  • Бургас
Единствено в бг-мамма има толкова перфектни жени.Крисиви,умни интелигентни с безкрайно търпение и нерви.Домовете им светят,сготвено по три различни блюда на хранене,децата възпитани,чисти,спретнати,не бягат,сутрин стават кротко,хрисими и добри,не се бият,не се обиждат,не крещят.
Пак си измислихте филм мили дами,а обикновен ден няма,всеки е уникален,ако ние решим да го изживеем като такъв и понеже сме нормални човешки същества нищо човешко не ние чуждо.Убедена съм,че всички пишещи са си изпускали нервите и са повишавали тон на децата,че къщите не са им иделано чисти и подредени и че те самите не са толкова перфектни,колкото се опитват да се изкарат тук анонимно.
Усмихвайте се повече и се радвайте на всеки един уникален ден и не съдете хората,не слагайте етикети на децата.Ако сега не правят дивотии,не се бият,не крещят и не тичат кога да го правят/Когато станат идеални като вас ли?

# 278
  • София
Такида са художествена измислица. Аз такава пИрфектна не зная.

# 279
Андариел, темата не е за тежкото ни битие и за меренето на героизма в него, така че нямам какво да ти кажа. В противен случай, щях да ти кажа, че съм отгледала две деца (на 8 и 22 години), чиито баща почина, когато малкото беше бебе, поради което не мисля, че имам какво да чуя от теб по темата за перфектната майка-героиня. И е добре да спре о...кването на тема, чиято цел беше да погледнем на трудностите в ежедневието с чувство за хумор. В крайна сметка, на когото не му харесва, не чете, а още по-малко се изживява като портиер, който къса билетчетата на входа на темата.

# 280
  • София
Ама то не е ясно много-много за какво е темата, даже не виждам зададена такава. Плеснат е един казус, от там нататък явно всеки си пише каквото му душа иска. Защо пък да не се коментира въпросният казус? Thinking

# 281
  • София
Темата е за авторката. Останалите трябва да са читатели. Не тазбрахте ли? И никакви критики!  Само ще хвалите!

# 282
  • София
Андариел, темата не е за тежкото ни битие и за меренето на героизма в него, така че нямам какво да ти кажа. В противен случай, щях да ти кажа, че съм отгледала две деца (на 8 и 22 години), чиито баща почина, когато малкото беше бебе, поради което не мисля, че имам какво да чуя от теб по темата за перфектната майка-героиня. И е добре да спре о...кването на тема, чиято цел беше да погледнем на трудностите в ежедневието с чувство за хумор. В крайна сметка, на когото не му харесва, не чете, а още по-малко се изживява като портиер, който къса билетчетата на входа на темата.

Нещо много си се объркала. Не зная какво толкова си се влюбила в думата "перфектна". А потвоите критерии, авторката направо няма шанс откъм тежест на опита, защото най-малкото не е вдовица. Та, за какво е темата, казваш?

# 283
За мен темата е осмиването на форумката. Да, похватът е интересен, признавам го.

# 284
Можеше да се запази поне тона на темата , а той се превърна в назидателен.Има достатъчно теми за алкохола, режима на децата , образованието, организирането на ежедневието, психолозите. психиатрите и т.н.Защо да няма една забавна?

Общи условия

Активация на акаунт