Един най-обикновен седмичен ден :(

• 64 629
  • 879
  •   2
Отговори
# 555
О, той отдавна е на работа и превива гръб там Naughty

# 556
Къде е в разказа татката с патката да преследва сутрин лирическата героиня и да й отнема от съня ?
Сигурно си е бил камшика и е оставил лирическата героиня
да се утешава с ракия .

# 557
  • София - Рим и обратно

Абе, откъде дойде този мохабет - Али Реза е казвал, че му е лошо ли? Докато бях лежащо бременна хвърлях поглед на филма, но дотам, че само запомних имената на Ферхунде и Али Реза Crazy
Не знам откъде е дошло, аз филма не съм гледала. Но почна да ми прави впечатление покрай фейсбук-а на щерката - разни пубери публикуваха лафовете с Али Ръза в коментарите под лика на поредното селфи на някоя девойка:  -Лошо ми е, или -Вече не ми е лошо Mr. Green.
А веднъж в къщи беше дошла една приятелка на дъщеря ми, аз нещо смрънках, че ми е станало лошо, и тия двете се попикаха от смях Rolling Eyes.

Последна редакция: ср, 01 окт 2014, 14:10 от 'Кафе с мед'

# 558
Помня, че човекът беше болен, оттам ще да е тръгнало. Въх, вече човек да не посмее да каже, че му е лошо, значи Crazy Laughing

# 559
И аз тренирах усърдно у нас с опънат на 2 стола ластик Crazy.
Ама ние го рецитирахме така - ема-ема-есаса-есаса-пи-пи-я Simple Smile.
А оня гърч на трета със заплитането още го владея Crazy.

И аз, докато в един момент не скочих накриво така, че си преплетоха костичките на десния крак и изкарах цялата ваканция с превързан крак.  Laughing

Дъщеря ми по физическо пише такива рими, само че за скачане на въже. Ние имаме цяла книжка на английски.

# 560
  • София - Рим и обратно
Помня, че човекът беше болен, оттам ще да е тръгнало. Въх, вече човек да не посмее да каже, че му е лошо, значи Crazy Laughing
Laughing Ще си пиеш аспиринчето Simple Smile.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=871136712911167&l=ecb482f2e8

# 561
  • около Варна
Поздрави на авторката! Не си сама, приятелко Mr. Green Наздраве!

# 562
Уантакате суфльоре, умане, умане, умане, о тео, тики тики, тео тео тики тики, у уан джо фикс.
Жива да не бях! - помня го като че съм го тананикала вчера този култов рефрен.
А днес - мента със спрайт, деца и тъй нататък.

# 563

И на Седморката на Блейк!

E това е играта от моето детство! Flutter

Иначе топчетата при нас бяха билички и гуди.
Ем-ма - еса-са и ние пеехме на ластика. И аз скачах. А на въже песента не беше ли Крем, лилия, ванилия, бадем.... имаше и още но не помня.
Знаете ли я?

# 564
Четейки ви с всички тези названия и песнички имам чувството, че съм живяла поне на Марс.  Embarassed

# 565
  • София
Четейки ви с всички тези названия и песнички имам чувството, че съм живяла поне на Марс.  Embarassed
Ние сме дърти, затова.

Джена, телепортирай ме! Sunglasses

# 566
Четейки ви с всички тези названия и песнички имам чувството, че съм живяла поне на Марс.  Embarassed
И аз така  Crazy

# 567
И аз така  Crazy
И аз!

# 568
Може би сте раждани края на 90-те вие.
Тогава времената бяха малко по-различни , предполагам и игрите са се променили за един кратък период. Защото гледам днешните деца отново играят на тези игри.

# 569
  • sf
Аз съм набор 80 и си спомням тези игри. Ех, Седморката на Блейк , играехме и на Костенурките нинджа  Mr. Green
По темата- имам късмет да работя на плаващо работно време, нямам точен час за започване на работа, та поне това бързане ми е спестено.
Иначе- денят ми започва в 6:40, алармата звъни, изключвам я с омраза в душата си, след 5мин ставам, будя голямото дете, минавам през банята, досъбуждам детето, правя сандвичи и за двамата. В 7:10 потегляме за нейното училище, на 10тина минути от нас с кола. Връщам се, будя малкото дете, потегляме малко преди 8, за неговото училище, в същата посока като на каката  ooooh!
Ако имам работа продължавам според мястото, където ще работя, ако нямам работа, връщам колата и сядам пред лаптопа  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт