Един най-обикновен седмичен ден :(

• 64 624
  • 879
  •   1
Отговори
# 570
Иначе- денят ми започва в 6:40, алармата звъни, изключвам я с омраза в душата си, след 5мин ставам, будя голямото дете, минавам през банята, досъбуждам детето, правя сандвичи и за двамата. В 7:10 потегляме за нейното училище, ....

Направо завиждам. Как успяваш за половин час? На мен това упражнение - ставане, будене, душ, сандвичи и изяждането им, ми отнема час и половина.

# 571
 Shocked
ми лигава работа е това, как
ставане-става се веднага или до минута след будилника
будене на дете-колко ти отнема да отидеш до съседната стая-още минута
душ-максимум 5 минути
сандвич-максимум 5 минути

# 572
  • София - Рим и обратно
На мен само сутрешните ми ритуали с пиене на гореща вода с мед, джинджифил и оцет, после кафе с бисквита, ми отнема половин час. Душът е вечер, иначе абсурд да успея, а пък и ми е студено сутрин.

# 573
На мен само сутрешните ми ритуали с пиене на гореща вода с мед, джинджифил и оцет, после кафе с бисквита, ми отнема половин час. Душът е вечер, иначе абсурд да успея, а пък и ми е студено сутрин.

И при мен е така.

Сутрин ми трябва час и половина от събуждане до излизане, с дете или без.
Не мога да скоча и да тръгна.
Предпочитам по-малко сън, но и по-малко стрес.

# 574
Shocked
ми лигава работа е това, как

Много ясно. Ако сама не се полигавя в дома си, кой друг и къде..
Цял ден ще тичам на работа, остава и в къщи да съм като войник  Stop

# 575
Лигава, мотава, не знам точно каква ми е работата, но да се оправим за час е истинско геройство и се случва веднъж на високосна. Душ за 5 мин. не ми е възможен, а след душа има обличане, сушене на дълга и гъста коса, грим. Отделно детето се облича около 10 мин., а един сандвич го преживя поне 20 мин. и т.н.

# 576
Уантакате суфльоре, умане, умане, умане, о тео, тики тики, тео тео тики тики, у уан джо фикс.

Ние това го пеехме и на друга игра. Беше в кръг, накрая някой отнасяше плесница и "изгаряше".
Само това си спомням Simple Smile

А на въже по двойки:
- Мамо, къде си?
- Тук съм чедо, влез.
- Татко, къде е?
- На работа, излез!

А това май беше при нас броеница: "Ема, еса са са, еса са са, о пипи я! Том и Джери са деца. Румбо, Румбо, Румбо рак, най-големият простак, а принцеса Арабела? Носи рокля от дантела!"

Последна редакция: чт, 02 окт 2014, 10:23 от Ли Лу

# 577
Ах, колко обичах Румборак... Впоследствие едно от гаджетата ми приличаше на него  Heart Eyes Ама пусто не искаше да обуе чорапогащник и да наметне пелерина  Embarassed

# 578
Аууу Румборак  Grinning ,любимото ми филмче от детството.
При нас топчетата се казваха мани и само момчетата играеха с тях.Клечаха и копаеха дупчици в земята.Трябваше да вкарат маната в дупка...,абе като мини голф  беше .
Момичетата на ластик с горните ''еме е са са.... и т.н.Какви телца ваехме с това скачане на ластик по цял ден Grinning
Еми дърти сме си вече , щом на младите нищо не им говорят тези игри  Rolling Eyes

# 579
Упс, сега видях, че съм го написала неправилно.
Трябва да ми забранят да публикувам от телефона!

Да, за Румборак ставаше дума, а не за рака Румбо.

А спомняте ли си ластичните игри за ръце?
Не помня дали имаше някаква специална дума за тях..

И пляскането с ръце:

"А - табара - ша
шабра - шаракака
Кака - мака - бара - ша
Шабра - ша - ра"

(после Е - тебере - ше.. итн)

Ех, днес ми особено носталгично!

# 580
През 80 съм родена, но е факт,  че знам саво за ластик и ема-е-са-са...

# 581
  • София
И пляскането с ръце:

"А - табара - ша
шабра - шаракака
Кака - мака - бара - ша
Шабра - ша - ра"

(после Е - тебере - ше.. итн)
С тази песничка дъщеря ми в предучилищната учиха гласните звуци под съпровод на учителката с акордеона Simple Smile Малката беше изумена, че и аз съм светната на великото тайнство  Sunglasses

# 582
  • Куциндрел
Я, сега вече проумях какво пеят Бон-Бон. Joy Joy Joy Joy

""А - табара - ша
шабра - шаракака
Кака - мака - бара - ша
Шабра - ша - ра"

(после Е - тебере - ше.. итн)"
https://www.youtube.com/watch?v=PtuhLO7Qd08

Не го знаех това, не е от моето село.  ooooh!

# 583
  • София - Рим и обратно
Ceca, лошо ли ти е, душа? hahaha

# 584
Ау, песента на Бон-бон трябва да се презапише или най-малкото цензурира - момиченцето на буква Я си дърпа очите и се прави на азиатче Naughty

Не го знаех това са гласните и също бях в чуденка  на какъв език пеят в тази песничка Crazy

Общи условия

Активация на акаунт