Робувате ли на oпределена марка?

• 23 872
  • 458
  •   1
Отговори
# 285
kikamora, кои абсолютно всички?

Да, правила съм проучвания. Прочела съм няколко хиляди страници по въпроса, също съм и писала.

# 286
Добре де, назови я тази група хора, които парадират чак толкова, че ти вадят очите.  Laughing
И в крайна сметка какво ти пука, ако някой парадира с покупките си ?

# 287

Нещо много се дразниш на България.
Не се дразня на България, а на селския манталитет, който често се среща в България Wink Има голяма разлика Wink
Много голяма работа сме, много ни пука с какъв парцал сме на гърба, пък не можем да си отворим устата където трябва. Мълчим, траем, ама и все в чуждата купанка сме наврени...да не би да има нещо повече... Всичко около нас е майко мила, ама иначе анцунга и обувките са много важни Grinning Че на всичкото отгоре се правим е на голямата работа с неща, с които пак ще кажа - хората чистят Grinning Абе луда работа... Той Алеко хубаво го е казал... Wink

П.П. Шефката ми в щатите имаше ферари, ама нито веднъж не я чух да се прави на нещо кой знае какво с него Mr. Green Всъщност даже ако не ни беше качила в него нямаше и да разберем, че го има hahaha
Абсолютно съм съгласна. Не знам, защо се опитваме да се правим на нещо, което не сме. И не разбирам на кого искаме да докажем, че сме по-богати или по-класни. Като сме точно обратното.Хората, които имат големи възможности - се държат като напълно нормални хора, а тези дето нямат се правят на по-богати от другите.  Crazy

# 288
kikamora, къде съм писала подобно нещо? Никой не ми вади очите. И за никаква група хора не съм писала... Коментирах изказването на ca_sky, че това поведение е типично само за България. А то не е.

# 289
Гледам няколко страници по- назад се обяснява как средната заплата в България е 500-600 лв Simple Smile Вече се чудя на кое да вярвам, защото явно българина е богат според зависи.  Joy В някои теми ми обясняват как  всички са едва ли не милионери и че не познават хора, които да получават 500лв заплата, а тук ще се избиете да обяснявате колко е беден българина  Laughing

# 290
Всичко около нас е майко мила, ама иначе анцунга и обувките са много важни Grinning Че на всичкото отгоре се правим е на голямата работа с неща, с които пак ще кажа - хората чистят Grinning Абе луда работа... Той Алеко хубаво го е казал... Wink

Уау, а ти беше тази потребителка, ако не се лъжа, която наблегна на експертните си познания за цената на анцузите Адидас... Значи са ти доста важни. Повечето хора, неробуващи на марки, си използват какви да е анцузи.

# 291
kikamora, къде съм писала подобно нещо? Никой не ми вади очите. И за никаква група хора не съм писала... Коментирах изказването на ca_sky, че това поведение е типично само за България. А то не е.
Много ти е къса паметта май Simple Smile. та коя е тази раса ще кажеш ли най накрая и какво си чела и какво си писала по въпроса ? Mr. Green

# 292
  • Варна
Mai Taiр тоя манталитет е главно балкански, хайде така да се изразя. И ако в щагиге има такива, то е защото в щатите има от всички по много Grinning Т.е. емигранти от цял свят Grinning Но един баш американец е много далеч от нашия бай-ганьовски тип и не си вре носа в хората, защото е прекалено зает със собствения си живот Wink

# 293
Да, чернокожите и латиносите. В САЩ те използват т.нар. status consumption почти два пъти повече отколкото бялата раса.

# 294
  • Варна
Да, чернокожите и латиносите. В САЩ те използват т.нар. status consumtion почти два пъти повече отколкото бялата раса.
Е, те и българите там са си същите Laughing Пък за какви латиноси ми говориш Grinning Те са по-големи цигани и от нас Grinning Половината нелегални...и се радват на всичко, защото са нямали нищо Grinning

П.П. Била съм и в Мексико, видяла съм от къде тръгват голяма част от тях Laughing За жалост не бях в някой от курортите им Mr. Green

# 295
... защото са нямали нищо Grinning
Тук е ключът от бараката Peace

# 296
  • Варна
Да права си Wink Може би наистина това е проблема Wink

# 297
  • В заешката дупка

Не казвам, че цялостно живота е по-евнит... за определени цени или за цените, на които може да се намерят вкл. по аутлети и намаления, имам предвид, че като цяло човек може да си пазарува същите неща на по-ниски цени, от колкото тук би могъл (разбира се, сигурна съм, че има и изключения, но като цяло).

А аз ти казвам, че имаш много ограничение познания за "чужбина" на база на няколкото сайта от които се пазарува в Бг. Затова обобщения на куп как било по-евтино "като цяло" в " чужбината" няма как да направиш.

Осен аз да задам въпроса, защо много българи като си идват в България на почивка гледат да си напазаруват каквото могат за навън?

Последна редакция: ср, 08 окт 2014, 21:52 от ЧеКа

# 298
  • Варна
Уау, а ти беше тази потребителка, ако не се лъжа, която наблегна на експертните си познания за цената на анцузите Адидас... Значи са ти доста важни. Повечето хора, неробуващи на марки, си използват какви да е анцузи.
Зачети се добре назад и ще откриеш ключа от загадката Wink А и като ходя по магазините не си стискам очите, разбираш ли Grinning

# 299
  • Варна
Ако става въпрос аз не нося в нас нито един анцунг различен от адидас, найк и ле кок и то не защото са марка, а защото са качество Wink Защото тук за 20лв. ще си купя долница то битака, която ще нося 2 дена, а там за 10ев. ще си взема такава, която ще нося поне 2г. Ама това да си дадеш 1/10 от заплатата (дори в някой случаи и 1/5) само за "реномето" си е селска работа за мен... Там хората с тия анцузи ходят да бягат и чистят в тях...а тук ходят по рождени дни... Grinning
Давам ти коз Grinning Не виждам защо да си купувам нещо за 20лв  от тук с по-ниско качество от това за 20лв там Wink Но ако нямах тая възможност щях да си взема от битака, вместо да си давам половината заплата...за да чистя в нас с адидас Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт