Робувате ли на oпределена марка?

• 23 724
  • 458
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Информацията е доста важно нещо в днешно време и хич не ми е смешно как ми се поднася.Не говоря за точно -купих си яке марка  еди каква си.А въобще.Не бих казала за Зара ,че е скъпа марка.

# 46
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Охх, замислих се, при това усърдно, и така и не ми изскочи ни една марка, на която да съм безусловно вярна. Сигурно това означава, че не робувам Laughing.

# 47
  • София
Определено си права Grinning.

# 48
Не мога да разбера, до кога ще се дъвче темата за покупките на някой. Не сме равни и не купуваме еднакви неща.
Има хора, за които покупката на някаква стока е супер удоволствие. Радвам им се, а не си мисля, че "демонстират". Аз имам нужда от нова кола и ако си я закупя, ще уведомя всичките си приятели (около 5 на брой), защото ще ми е кеф. Друг е въпросът, че няма да ми се случи в скоро време.

# 49
  • София
Хич не ства дума за това,на какво се радваме и на какво не.Аз като си купихме нова кола и бихме 5000км. за нов мотор надух на всички главата с това и почерпих толкова ми беше кеф,че ходех и се хилих като зелка.Въпроса е не наблегнах аз взех тази марка и това е то положението.А ти желая да се случи и аз мислех,че няма ама стана.  bouquet

# 50
  • n/a
Не робувам. Но някои
харесвам и предпочи-
там пред други.

# 51
  • тук-там
Пазарувам предимно през нета. Наложи ми се да "робувам" на определени марки - дрехи и обувки преди всичко.
Номерата винаги отговарят, материите не ме разочароват, кройките също.
Знам какво ще получа. Peace

Относно козметиката - там е ясно - щом действа - робувам и още как. Laughing

# 52
  • където ми харесва
Не робувам, но има някои марки, на които наистина разчитам и предпочитам.
Почти всичките ми спортни дрехи са Лонсдейл и Евърласт. Предимно маратонките ми са Ню Баланс. Това се отнася само за този тип дрехи. Иначе си купувам дрехи и от секънд хенд-ове. Нямам проблем с евтините дрехи. Дори въпросните марки за спортни стоки, които съм споменала не са от скъпите в никакъв случай, просто са качествени и ми харесват моделите им.

# 53
  • out of space
Държа на материите. Естествено, марковите дрехи са по-скъпи.
Любими: Дизел, Еспри, Армани, Келвин Клайн
Изобщо не ми пречи да си ги харесам в аутлет или дрипшоп. ИМеня си настроенията и според тях магазините. Е, зависи и какви пари имам  Grinning

# 54
  • София
Не. Нося всичко, което ми харесва Grinning

# 55
  • София
Да, определено робувам на определени марки дрехи и обувки, защото във времето те се доказват с качествата си. Минава пране след пране, а те си остават все така цветово добри и не се разваля кройката им. Струват скъпо, но както казва ММ," в тях си е". Втора употреба дрехи не купувам, не са за мен, честно си казвам. Да парадирам е излишно, защото винаги едно набито око ще разбере от пръв поглед, че това с което си облечен е стойностно, то си личи. Джинси купувам само от определена марка, блузи също вкл. и палтата си и най-смешното е, че чорапите  на моя мъж също са от определена фирма, слабост си има човека и само от там купува, защото държи да са с дълъг конч, широк и незабележим ластик и съответно да са много черни, същото е и с бельото.  С обувките не съм така, купувам си всякакви сандали за лятото, но ботушите трябва да са ми добри за зимата. Това е. 

# 56
Например веднъж чух близка да казва, "На мен всичките ми дрехи са от Зара" и ми стана странно... Тоест аз лично бих възприела по-добре нюансите в, например "Фенка съм на Зара. Имам много неща от там и съм доволна" и т.н.

Какви нюанси, какви пет лева Simple Smile
Въпросът е, че това какво тя казва не е това, което възприемаш ти. Можеш да си сигурна единствено, ако ти е признала, че се хвали с целта ти да се почувстваш зле. Защото точно в това я подозираш, нали? Тогава въобще е най-добре да прекъснете контакт.

# 57
Не, Ли Лу, съжалявам, в съвсем нищо не я подозирам. Grinning
За мен разковничето е в 'Марката', каква и колко класна е без значение. Първото изречение е statement. Предложеният от мен вариант е по-естествен и непринуден -- просто две жени си говорят за парцали Laughing 'Всичките' е камерно, изключващо други опции -- и да, неслучайно някои го наричат робуване. Wink
Пак се извинявам, може би пък съм се замислила повече над това от гледна точка на филологическото си образование Crazy

# 58
  • Sofia
За мен разковничето е в 'Марката', каква и колко класна е без значение. Първото изречение е statement. Предложеният от мен вариант е по-естествен и непринуден -- просто две жени си говорят за парцали Laughing 'Всичките' е камерно, изключващо други опции -- и да, неслучайно някои го наричат робуване. Wink

Добре, а би ли ти направило впечатление изказване от сорта на: "Всичките ми слънчеви очила са само дизайнерски."? Защото, ето, веднага ти казвам, че случаят при мен е точно такъв и ако бъда запитана, не знам по какъв друг начин бих могла да отговоря, предвид, че това ми е голяма страст и колекционерски трепет. Crazy

# 59
Черно коте, не ми бърка в душата и няма да прекъсна контакт с теб Joy Първата ми асоциация с дизайнерски очила не е етикетчето с цената, а по-скоро някакъв по-шантав (в добър смисъл), по-рядко разпространен, по-интересен модел -- вероятно такива ти отиват и ги носиш като готин аксесоар.

Момичета, не се хващайте за поста ми, това е просто илюстрация Simple Smile Видях заглавието, сетих се за случката, стори ми се по темата, защото ми заприлича на съсредоточаване в една единствена марка Simple Smile И да, ако ми кажеш "Всичките ми очила са от D&G" (примерно), за мен това отново има мааалко по-различен отенък от "Любимата ми марка е"...  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт