По темата - радвам се, че не виждаш разика в качеството и за теб нещата тук са си същите...докато има такива като теб и ще се предлагат всякакви боклуци

може и за 30 да се намери... пак не е по-евтино.

На въпроса защо хората от БГ пазаруват от там, вече отговорих, но пак ще се повторя - защото пазаруват промоционални стоки или такива купени от разпродажби и то с по-високо качество! Не говоря за стоки, предлагани във веригите магазини като тяхна марка, каквито са Lidl. Там тези продукти са дори по-евтини от тук.
И защо хората емигрират - ами никой, никъде не е казал, че стандарта на живот не е по-висок от тук! Цялата дилема се почна от това, че аз казах, че качеството на едни и същи продукти там и тук е различно, както и цената там е по-висока от тази тук. Пак ще кажа - стандартна цена, не промоционална! И е нормално да емигрират при положение, че ако тук средната заплата е 600лв., там е 1500евро (което е 3000лв.), което е 5 пъти повече. Дори и от факта, че продуктите са им два пъти по-скъпи (стандартните цени) пак излиза, че живота в БГ е 2,5 пъти по-скъп, отколкото там. Моля тези, които не разбират грам от математика и не могат да си направят елементарна сметка изобщо да не се изказват по въпроса! Не съм учител по математика и уроци раздавам само на сина ми!

И да - там има невероятни намаления и ние българите (а и всички източно-европейци) като видим нещо такова се запасяваме с месеци напред

П.П. Относно дрехи - ако не са "марка"