Падат есенни листа, а мамите се радват на ЮНСКИТЕ слънца - 5

• 29 048
  • 722
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
при нас говоренето е постоянно, гукат по цял ден, единия даже взе да повишава децибелите като говори Laughing
актив фит са наистина страхотни, ние сме си пак на тях, най-доволна съм Peace
ние засега проблеми с липса на ваксини не сме имали, другия месец за последно ще слагаме тежката артилерия, децата ги понасят добре Simple Smile
Магдалена, и аз не знам за витамин С как се дава на бебе Rolling Eyes

# 121
...ох и нашия младеж вчера и днес изпада в едни изтерии. Като си налапа и двата юмрука, чак почва да пищи. И само на ръце е по-спокоен, но юмруците и тогава не излизат от устата му  ooooh!

# 122
  • Пловдив
Муслето, същата работа беше миналата седмица при нас, сега поне истериите уж отминаха, продължава лапането на целите ръце и юмруци  Rolling Eyes

# 123
Вит. С - се разтваря в малко вода или чай така ми каза аптекарката. Иначе имал много горчив вкус.

# 124
Дано по скоро някоя от вас ми отговори дали мога да дав на бебчо Инфлуцид

# 125
  • Варна
много тъпа лекарка #Cussing out но за съжаление вече не се учудвам...  Tired
за памперсчетата мисля и ние да пробваме актив фит, че бялата 3-ка нещо започна да ме съмнява  newsm78  не е турска, на руски е опаковката и се чудя може ли дупето ни да се подсича от нея... досега съм нямала оплаквания, но от известно време тъкмо ни мине червеното дупе и пак наново... Thinking  ooooh!

# 126
  • Варна
Дано по скоро някоя от вас ми отговори дали мога да дав на бебчо Инфлуцид
Маги, мисля, че е рано, но нека и другите споделят мнение

# 127
Турски памперси 3-ка ще има от 1 октомври ми казаха , но да видим.За витамин Ц съм чувала , че се капва в нослето , но нека каже някой по-компетентен от мен.

# 128
Магдалена, Витамин Ц го давам чист в устичката, така ми каза лекарката. Но на малката хич не и харесва вкуса. За Инфлуцида нямам идея. Иначе и ние бяхме с подобна история като вашата - кихане, кашляне, сополки... Бързо оздравяване!                                                                                                                    

За памперсите - какви ли не пробвах, за 3-ка говоря и все не ми допадаха. Сега сме със зелените турски и съм доволна.

# 129
Ами сложих ампулката вит С в млякото. Няма да давам друго. Ще чакам утре да отидем при личната. Дано Господ е с нас и нява усложнения много секрети се чуват и май глъсчето му е друго като присипнало  много ме е страх дано да овладеем нещата

# 130
Магдалена има детски вит.ц който е овкусен и може директно да се дава на бебчо или с някаква течност.Аз го давам без течност и бебчо си го излапва без проблем.Давам му го със спринцовка.И аз пих от него и е много приятен на вкус.
ivankaka магазинът се намира на пиротска номер 60.Ето това е сайтът им
http://perilni-bg.com/ надявам се да не го сметнат катл реклама.
И нашия малчо от няколко дни вечер заспива в 12 и то само на ръце.Оправдавам го с това ,че е болен и може би така се успокоява.дано нато му мине настинката да не се разнасяме повече така,че вече доста тежичък ми стана.
Гледах някакви ерго раници в ebay за по 10 паунда и се замислям дали си заслужават.Цената им е доста ниска,но пък не ми се иска да инвестирам в такова нещо повече пари понеже няма да го нося много,но в редки случаи ми се налага.

# 131
Блатодаря Патенце, утре ще купя от него , аз съвсем бях забравила ,че има такъв! До колкото прочетох и вие сте болнички, какмо друго му даваш   bouquet
Днес трябваше да ни бият имунизация Sad
Долу горе добре мина нощта , събуждаше се преди ядене със запушен нос ( включили сме климатик) и пищеше, но с инхалация и физ. р- р го отпушваме   :bouquet

# 132
Ами сложих ампулката вит С в млякото. Няма да давам друго. Ще чакам утре да отидем при личната. Дано Господ е с нас и нява усложнения много секрети се чуват и май глъсчето му е друго като присипнало  много ме е страх дано да овладеем нещата

Маги здравей за инфлуцид е много рано каза нашето педи каза че може осцилококцинум в малко водичка и така да се дава за секретите вземи си или меримар или бейби вак определено ние сме с меримар и ефекта е страхотен аз не мога да дърпам и затова карам мъжа ми ако сополките са течни директно дърпаме а ако са сгъстени слагам първо стеримар изчаквам 3-4 мин. и дърпаме и излиза всичко бебка вече няма секрети и го няма хъркането .Аз вит Ц давам директно в устата и по 2 капки в нослето.

Пропуснах да ви кажа в емаг.бг има големи намаления на памперси аз си направих една голяма поръчка!Ние сме на пуфис 4,сега са на промоция + 1 пакет кърпички

# 133
За вит Ц - давах го чист, капех от ампулата в една лъжичка и той го изпиваше. Хубаво е да се приеме до 15 мин след отварянето, защото се окислява след това.

# 134
Магдалена Величкова, аз давам обикновен витамин Ц от ампула (не знаех, че има детски). Цялата ампула я давам наведнъж с лъжичка. По 1 ампула на ден. Ако витамин Ц се държи отворен се окислява. Според нашата педи не трябва да се капе витамин Ц в носа, много дразнел лигавицата.

За памперсите: зелените памперс 3-ка много ни пропускат. Минах отново на белите памперс 3-ка, те са по-добре, но вчера пак ни пропуснаха. Сега съм решила пак да търся памперс актив фит, до момента не съм го намерила при нас.

Общи условия

Активация на акаунт