True Detective - Тема 2

• 53 271
  • 677
  •   1
Отговори
# 390
  • Ænima/Albuquerque
Ох, финалето ще е още по-мъчително, 90 минути обещават...

# 391
  • София
Абе аз ли съм кьорав или

Скрит текст:
Удру уби и четиримата си преследвачи (след като зашемети с няколко удара в главата шефа/негъра), а накрая бе прострелян в гръб от един от тях. Що за гаф?!  newsm78 Shocked
Вижте внимателно когато взе за заложник за малко водача им, срещу него имаше точно четирима наемници с четири фенерчета, които го осветяваха. Като тръгнаха да го преследват бяха същите четирима, нито повече, нито по-малко и той ги уби всичките. И изведнъж накрая един от тях изкочи изотзад и го простреля и то беше характерна, запомняща се физиономия. Няма логика значи. Два пъти я гледам тази сцена. Освен там като бе на релсите в метрото да го е ранил само, ама тц, защото този който го уби изобщо му нямаше нищо.

Close ooooh!

# 392
  • Ямбол
Diavolo,
Скрит текст:
бившият шеф на Рей уби Удру.

А негърът е шерифа на Винчи.

Последна редакция: пн, 03 авг 2015, 22:58 от DimiLoca

# 393
  • София
леле, смятай колко съм гледал  ooooh!

Скрит текст:
обаче пак накрая останаха петима (с негъра) + нашия и нашия ги затри всичките (шерифа на Винчи бе зашеметен, а другите четирима елиминирани включая и този бивш шеф за който изобщо нямам спомен, а и този шериф на Винчи сигурно са го показали два пъти за по 1 мин. досега в сериала), та бившия шеф на Франк също без сред тях и беше прострелян от Удру. Чиста аритметика.
Както и да е, сериозен гаф на режисьора и монтажиста на серията.

# 394
  • Ямбол
Не го видях сред тях. Сега пак прегледах кадрите. Облечен е в костюм, а останалите бяха неглиже.

# 395
Diavolo,
Скрит текст:
бившият шеф на Франк уби Удру.

Скрит текст:
Този дето застреля Пол чакаше отвън и той не е бивш шеф на Франк,а на Рей,ако не се лъжа).

# 396
  • Ямбол
Diavolo,
Скрит текст:
бившият шеф на Франк уби Удру.

Скрит текст:
Този дето застреля Пол чакаше отвън и той не е бивш шеф на Франк,а на Рей,ако не се лъжа).

ooooh! Да, сгрешила съм името.

# 397
  • София
абе как ще е останал отвън, влезе зад Удру и извади пищова. Каза на Удру, че искат да говорят с него и после тръгна зад гърба му. А после докато кмета на Винчи говореше мисля, че го видях сред останалите. Но със сигурност не са дали кадър в който да се види, че остава отвън. Напротив, дадоха как влизад за Удру.
Както и да е, нз Simple Smile

# 398
 Diavolo,
Скрит текст:
ти ги бъркаш явно някои от персонажите-този,който при влизането на Пол остана след него и извади пистолет е интимният му приятел Мигел мисля се казваше и те двамата влязоха през една врата,а накрая Пол излезе съвсем от друго място и там вече го чакаше полицаят,ама как се казваше сега ми се губи-Холуей,но не съм сигурна,та той беше шеф на Рей докато беше полицай.

Последна редакция: вт, 04 авг 2015, 02:00 от h_o_p_e

# 399
  • Ямбол
Diavolo,
Скрит текст:
ти ги бъркаш явно някои от персонажите-този,които при влизането на Пол остана след него и извади пистолет е интимният му приятел Мигел мисля се казваше и те двамата влязоха през една врата,а накрая Пол излезе съвсем от друго място и там вече го чакаше полицаят,ама как се казваше сега ми се губи-Холуей,но не съм сигурна,та той беше шеф на Рей докато беше полицай.

Точно така беше. Само дето Холоуей е шерифът, а полицаят е Бърис (не знам дали така се произнася).

# 400
Дразня се на хора,които бъркат И и Й,гледам допуснала съм такава грешка и посред нощ я редактирах  Mr. Green
И за да не е само спам-обаче да не четат,които не са гледали 7 серия,че пиша през телефона и тук няма скрит текст-Франк искаше да размени 5-6 милиона за диаманти  или обратното?И откъде все пак ще успее да намери тия пари?Сигурно ще ходи да трепе Осип и този от Каталист?

# 401
  • Ænima/Albuquerque
абе как ще е останал отвън, влезе зад Удру и извади пищова. Каза на Удру, че искат да говорят с него и после тръгна зад гърба му. А после докато кмета на Винчи говореше мисля, че го видях сред останалите. Но със сигурност не са дали кадър в който да се види, че остава отвън. Напротив, дадоха как влизад за Удру.
Както и да е, нз Simple Smile

Диаволо, кво ти става? Тоя актьор даже е сравнително известен.  hahaha

# 402
  • София
от жегата ще да е  hahaha
ама това не говори добре и за сериала де...  Embarassed Laughing

# 403
  • София
Цял сезон гледам, гледам и не мога да формулирам какво точно не е наред с таз история.
Последната седмица се взех в ръце, предприех сериозни мерки, извъртях всички серии по два-три пъти, водих си записки и ми просветна.  Joy После попаднах на този безценен гайд и установих, че не всичко ми е просветнало все пак (препоръчвам го горещо; отнема някакви минути, но инвестицията на време си заслужава, пък и човек се чувства много куул като разбере един куп нюанси и най-вече осъзнае, че не е сам в борбата да навържи всички линии).

И сега, от позицията на разбрала и с риск да компрометирам интелекта си, ще си призная, че според мен сценарият е твърде усложнен. Историята може да е консистентна и логична, но в този фрагментарен вид, в който ни я поднасят, изглежда доста неразбираема. Голямо предизвикателство. Разни герои, които са попаднали в периферията на някой забит кадър, изведнъж се оказват от ключово значение и като изпуснеш две-три такива нишки, почваш да гледаш като теле.  Laughing Знам, че HBO изискват инвестиция и внимание от страна на зрителите си, че не върви да зяпаш техен сериал докато си режеш салатата, но тук нещата са малко over the top.

Иначе сега, като ми просветна, искам още  Joy Ама бива ли един сериал по мейнстрийм тв да се нуждае от упътване б*си  newsm78

Иначе едно списъченце на неща, които все още са ми в мъгла:
Скрит текст:
1. Защо онзи с човката във втори епизод не уби Велкоро? Ще да му пука за него по някаква линия? Хмммм  newsm78
2. Толкова ли няма жени в западното полукълбо, че си внасят европейки за секс партитата? Дори да се позовем на пословичната красота на източноевропейката, защо ffs ще превозват самолети с трийсетгодишни, които с помощта на пластична хирургия после да подмладяват с по 8-10 години? Т'ва звучи като необоснована инвестиция...
3. Защо Франк заподозря жена си, че играе срещу него? Изобщо, той наистина ли я заподозря или само аз го заподозрях, че  я е заподозрял? Свръхподозрителна ли съм станала? Има ли някакви обективни причини за съмнение в нея, освен хапещ поглед? Ениуан?

И нещо дребно, което обаче силно ми бръкна в здравето:
Скрит текст:
Защо при толкова много химия между Ани и Велкоро ни сервираха такава смотана секс сцена, бре? Имат един епизод да се поправят. Никакво въображение, значи ...  Twisted Evil

Последна редакция: ср, 05 авг 2015, 07:34 от hatred

# 404
  • Ænima/Albuquerque
Скрит текст:
3. Защо Франк заподозря жена си, че играе срещу него? Изобщо, той наистина ли я заподозря или само аз го заподозрях, че  я е заподозрял? Свръхподозрителна ли съм станала?

smile3532 smile3532 smile3532

Не си станала свръхподозрителна. Подозрителна е жена му от самото начало. Заподозрях я и аз. Не знам дали Франк също я подозира, понеже нищо не разбирам от сюжета. Отивам да чета Полезния Гайд.  Mr. Green

Edit:
Прочетох. Mother of God, мноо сложно!

Ама забавна статия. hahaha

Is there other stuff I should know?

Should is an interesting word. But yes, here are some things to know, if you’re, god bless you, still reading. 

Последна редакция: ср, 05 авг 2015, 09:03 от Sarcasm™

Общи условия

Активация на акаунт