Къде в Пловдив? - 53 тема

• 62 429
  • 776
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив
Момичета, моля, препоръчайте ми гинеколог за годишен профилактичен преглед.

Д-р Сюлейман, много внимателна жена и всичко си обеснява.
Аз също съм за нея, много е внимателна  newsm10

# 526
  • Пловдив
Хубави детски очила за плуване купихме от магазин "Яко" в МОЛ Галерия. Двайсет лева бяха,страхотни са! Предполагам ще имат и плувки.

# 527
Шушулче, такъв тип не те ли устройват: http://www.ebay.co.uk/itm/Duck-Lil-Quack-Baby-Shower-Tableware-D … sh=item2a1f9ee1d6 ? Чашката и чинийката конкретно ?  Rolling Eyes

Другото е балони с патета - http://www.ebay.co.uk/itm/10-pc-11-Welcome-Baby-Rubber-Duck-Late … sh=item2c8d33d50e
Не съм сигурна но мисля че балони с пате има и в Тон Бонбон  Peace

А можеш просто да си направиш/поръчаш тематична украса като вкл повече балони от този тип: http://www.ebay.co.uk/itm/29-Rubber-Duck-New-Baby-Shower-Christe … sh=item4858683334
Благодаря! Това, синьото, е за бейби шоуър и си го пише, иначе видях, че има продавач, който продава балон, чашки, чинийки, салфетки. А, на чашката и чинийката не пише нищо, ще се свържа с продавача да питам.
Каспър, първо при вас погледнах, ама Туити е пиленце и дъщеря ми прави разлика, за съжаление Tired. Иначе, не сме от Пловдив и пренасянето на балонени фигури ще ни е трудно, ама ако не намерим чашки и чинийки, ще мислим за някакви балонени патки. Peace

# 528
Къде приема сега д-р Милинич, записва ли се час и ако може актуален телефон за връзка?

# 529
  • Пловдив
хипократ май се казваше до хотел санкт петербург, на бул българия и каспела. Със записване. телефон крайно съм го забутала, но ако никой няма ще се напъна утре да го намеря. ooooh!

# 530
  • Пловдив
Предстои ми да си сменя очилата , трябва да ми прегледат очите тъй като съм увеличила диоптъра .
Да ми препоръчате добра оптика ,където да ти обърнат внимание и да имат апарат за преглед .
Благодаря !

# 531
  • Пловдив
Предстои ми да си сменя очилата , трябва да ми прегледат очите тъй като съм увеличила диоптъра .
Да ми препоръчате добра оптика ,където да ти обърнат внимание и да имат апарат за преглед .
Благодаря !
Юниглас, намира се след Джумаята преди Халите  Peace имат оптики и на други места в града, но там има и апарат /прегледа е безплатен, ако си поръчваш очила от тях. Имат рамки на много добри цени/ дали другите им оптики имат апарат не съм запозната.

# 532
  • Пловдив
Благодаря !
Юниглас, намира се след Джумаята преди Халите  Peace имат оптики и на други места в града, но там има и апарат /прегледа е безплатен, ако си поръчваш очила от тях. Имат рамки на много добри цени/ дали другите им оптики имат апарат не съм запозната.
Благодаряяяяяяяяяяяяяяяяяя!!!

# 533
  • Пловдив
Да знаете някой магазин за вносни перилни препарати да работи в неделя?

# 534
  • Пловдив
Във форума в тракия на 1 етаж.

# 535
  • Пловдив
Препоръчайте ми фирма за кетъринг. Идеята ми е за малко домашно парти, няма да искам количества неща, по-скоро качество и да им се занимава с малки бройки. Кой прави плата/хапки/храна за вкъщи и сте доволни?
Не ми се ходи да взимам от ресторант манджи и готвени работи, по-скоро нещо "изчистено", вкусно, коктейлно, лек следобед... Laughing

# 536
  • Майничка
Поръчвала съм чудесни хапки от Гастро център, с/у Турското посолство. Телефоните са 032 623 738, 0889898310, ул.Драган Манчев 8.

# 537
Препоръчайте ми фирма за кетъринг. Идеята ми е за малко домашно парти, няма да искам количества неща, по-скоро качество и да им се занимава с малки бройки. Кой прави плата/хапки/храна за вкъщи и сте доволни?
Не ми се ходи да взимам от ресторант манджи и готвени работи, по-скоро нещо "изчистено", вкусно, коктейлно, лек следобед... Laughing
Много хубави плата правят в хранителен комплекс " Център" , големия магазин на главната улица  Peace

# 538
  • Пловдив
Дами, от кой магазин да взема качествени вакуум пликове за дрехи с по-голяма вместимост?

# 539
Джой оптик имат в момента страхотни намаления на рамки за очила.
Имат и 15% намаление на всички лещи - това е постоянна промоция.
Има и лекар на разположение, с апаратура и всичко небходимо.
От 1 година ги ползвам и за двете неща, и мога само хубави неща да кажа. Цените им излизат изгодни, особено ако всичко си правиш при тях Simple Smile
Имат оптики и в двата Мол-а.

Общи условия

Активация на акаунт