Къде в Пловдив? - 53 тема

• 62 322
  • 776
  •   1
Отговори
# 735

С какъв автобус мога да стигна от центъра - спирката на Тунела север до ОДЗ " Боряна" в квартал Прослав ( ул. "Буревестник 3 А " )?

Маршрутка ном. 2 от центъра ходи до Прослав  Peace

# 736
  • под тепетата
Има някаква промяна в маршрутките. Доскоро 2-ката ходеше до гарата, но след промяната не съм сигурна къде отива.

# 737
Момичета, знаете ли къде продават мъжки дълги долни гащи? Дядо ми поръча да му купя няколко чифта, но нямам никаква представа къде мога да намеря.

# 738
  • тук-там
Момичета, знаете ли къде продават мъжки дълги долни гащи? Дядо ми поръча да му купя няколко чифта, но нямам никаква представа къде мога да намеря.

Пробвай на руския пазар. Сигурно има и в някои магазини за българско бельо, но не се сещам.
Предполагам, че термо клин - тип скиорски няма да му хареса. Laughing Иначе топлят много и не се "усещат"
Аз купувам такива на моя мъж, но те са си и за ски де.... Peace

# 739
  • Пловдив
Момичета, знаете ли къде продават мъжки дълги долни гащи?
да,със сигурност има на Руския пазар
майка от там си купува  Laughing тя им е фен

# 740
  • Пловдив
 С №26 отиваш до гарата и от там № 222.Другият вариант  е от спирката на площад Съединение да хванеш № 15 или № 6.

# 741
  • под тепетата
Благодаря! Ще търча на Съединението  Laughing

# 742
Да препоръчам химическото в МОЛ-а. Само него ползвам от доста време и съм много доволна.

# 743
Wild_rabbit, ♥Elfita♥, благодаря ви! Явно ще се наложи да отскоча до Руския пазар. Знаете ли през седмицата горе-долу до колко работи? А относно термо клина, със сигурност няма да му хареса. Друго са си наполеонките. Laughing

# 744
  • под тепетата
Къде има от картонените стойки за мъфини - на два или три етажа? Без Джъмбо, че то си е извън Пловдив ...

# 745
  • Пловдив
аз миналата година толкова търсих, че накрая си купих една стъклена такава стойка, доста сполучлива и сега й се радвам за какво ли не у нас - наскоро и с хапки беше украсена.
Картонена съм виждала в интернет на една софийска сладкарница за мъфини - кап кейкс, мисля, че правят доставки, но трябва и кап кейкове да си поръчаш и ще ти излезе солено.

# 746
Здравейте. За кратко време трябва да купя пердета - препоръчайте ми тук в Плд магазин със сравнително голям избор, разбира се и на добри цени. Знам единствено един магазин на Сточна гара, но ми се иска и някъде другаде да погледна  bouquet

# 747
Момичета,къде могат да ми поправят цифров апарат Olympus  Rolling Eyes

На бул "Шести Септември"198 Пан сервиз. Те поправят там цифрови апарати и са доста коректни. казват ти, това не се поправя или ще се оправи, но струва еди колко си. Тел 032/266 160

# 748
  • Пловдив
Здравейте. За кратко време трябва да купя пердета - препоръчайте ми тук в Плд магазин със сравнително голям избор, разбира се и на добри цени. Знам единствено един магазин на Сточна гара, но ми се иска и някъде другаде да погледна  bouquet

На кръстовището на Мария Луиза и П Д Петков http://www.bgmaps.com/link/E575BAE4569D547784EB845F402DF763

На кръстовището на Паталогична,сегашна клиника Тримонциум. http://www.bgmaps.com/link/9A8AD40BC87651CF537BD38FA9C1DB5D Но там цените са по-високи

sweet_maniche,bilqna_69 , Café del Mar,The Game ,благодаря за идеите по моите въпроси

# 749
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт