Къде в Пловдив? - 53 тема

• 62 388
  • 776
  •   1
Отговори
# 720
Карафезиева е боаронски хомеопат и работи с касата.
Класически хомеопат няма как да работи с касата.

# 721
Някой беше питал за изолации вътрешна или външна аз и познати останахме доволни от това момче ето и телефон 0895741284

# 722
  • Пловдив
Мацки,шалчета като аксесоар тънички,цветни-синьо с жълто,или нещо друго с жълто от къде.Или изобщо къде има такива шалчета,макар и други цветове
Също по-големи,плътни шалове,едноцветни-тъмно кафяв и черен конкретно от къде
Ако някой е виждал да свирка

Химическо в Кичука,Смирненски,Тракия,пред което може да се спира с кола.За да ми е удобно да нося дрехите и бебето за кратко разстояние
Ползвах това в Кичука до Синия пазар,но там спирането е изключително неудобно

Последна редакция: пн, 03 ное 2014, 17:02 от ♥Elfita♥

# 723
  • Пловдив
в Тракия - това, което е на изхода на Триумф-а (бившето Сани)... Май Рефреш беше... На паркинга винаги има свободни места Simple Smile
Не го препоръчвам за боядисване на дрехи, обаче - съсипаха ми един панталон и един гащеризон  #Cussing out Трети шанс няма да им дам!
От химическото съм доволна!

# 724
  • под тепетата
Шалчета съм си купувала от една пресечка вдясно от дясната страна на Халите ( до паркинга). Там има малки магазинчета за бельо,чорапогащници и шалчета.
 С какъв автобус мога да стигна от центъра - спирката на Тунела север до ОДЗ " Боряна" в квартал Прослав ( ул. "Буревестник 3 А " )?

# 725
От Центъра до Прослав - хващаш от спирката на Съединение, от страната на паметника, номер 6 или 15.

Химическо в Смирненски - това, което е в Мол-а.

Малки шалчета и големи шалчета - в магазин Гиздилница, на малката Главна. Огромен избор има.

# 726
  • Пловдив
 Шалчета и шалове си взимам редовно от индийските магазини.

# 727
Момичета, имам една светло бежова чанта от естествена кожа подарък. Та като я поизползвах малко се замърси грозно, особено на дръжките. Имате ли идея къде може да ми я почистят в Пловдив?
Питах в химчето в МОЛ-а, но ми казаха, че ги перяли в пералня и не гарантирали какво ще стане с кожата и с чантата въобще. То ако е за пране в пералня, да взема да си я пусна вкъщи, то и при мен няма да има гаранция.  Joy

# 728
  • Пловдив
Момичета, имам една светло бежова чанта от естествена кожа подарък. Та като я поизползвах малко се замърси грозно, особено на дръжките. Имате ли идея къде може да ми я почистят в Пловдив?
Питах в химчето в МОЛ-а, но ми казаха, че ги перяли в пералня и не гарантирали какво ще стане с кожата и с чантата въобще. То ако е за пране в пералня, да взема да си я пусна вкъщи, то и при мен няма да има гаранция.  Joy

Опитай с мокри кърпички , в които няма спирт или с тоалетно мляко  Peace

# 729
  • Пловдив
mariposa333, почти навсякъде при естествени и изкуствени кожи не дават гаранция...

# 730
  • под тепетата
Благодаря, Café del Mar !
 Рових в сайта на общината, но трудно се ориентирам.

# 731
# 732
  • под тепетата
Точно там рових  Laughing

# 733
Момичета,къде могат да ми поправят цифров апарат Olympus  Rolling Eyes

# 734
  • Пловдив
В Лидл продават препарат за почистване на кожа от тяхната марка W5 - аз съм много доволна от него, но лошото е че не всеки път го има.

Общи условия

Активация на акаунт