Къде в Пловдив? - 53 тема

• 64 017
  • 776
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив
За съжаление имаше един магазин на Заимов, който продаваше Канц и Майорал и правеха страхотни намаления, но отдавна го няма.

Срещу поликлиниката на ресторант Стадиона са направили едно магазинче за детски дрехи /преди беше за гоблени/, и ми се стори, че са на Канц, но може и да греша, защото не съм ходила, а само съм минавала от там в движение. Някой да знае?

# 196
  • Пловдив
Там имаше Desigual. Канц има във Вис Виталис.....но избор никакъв, а какви ценииииии.

# 197

Относно пижамите и бельото - купувам от Асеновград пижамките  Peace
Като се идва от Пловдив, магазина се пада от лявата страна на първия светофар  Peace
Аз винаги си вземам памук с ликра, има чудесни десени  Simple Smile Цена 10 лева  Simple Smile

А този магазин в Асеновград дали работи в събота?

# 198
Здравейте търся си хладилник втора употреба до около 100 лева.Знае ли някой къде да си намеря в Пловдив,ако е възможно в квартал Марица. Simple SmileБлагодаря предварително.

# 199
  • Пловдив

А този магазин в Асеновград дали работи в събота?
Работи и в събота и в неделя!

# 200
Благодаря! Ще го съчетаем с разходка до Асеновата крепост някоя събота.

# 201
  • Пловдив
За Ареал, Асеновград, един глас и от мен. Купувам комплекти бельо(потник+гащички) за дъщеря ми. Изключително качество. По 6,50 са, памук с ликра и с щампи, които не мърдат по пранетата. Взимала съм и обикновени памучни, без щампи-по 3-4 лв.
И бели потници купувам, памучни за по 2 лв. Доволна съм.
Пижамите им не съм ги пробвала.

# 202
Работи магазина и в събота и неделя  Peace

# 203
  • в обкръжаващия ме хаос
Привет, момичета, търся бебешки "космонавт" за зимата на сносна цена. В Джъмбо дали ще има и цена, ако може?

# 204
Днес гледах брошурата на Лидл, другата седмица ще има за по 25 лева. На каталог поне на мен ми изглеждат много добре Simple Smile
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?id=393

Къде в района на Кичука мога да си купя полиестерна вата ?

# 205
  • Пловдив
Момичета, някой хапвал ли е торта от сладкарница Мон Шери. Понеже я чувам за първи път тази сладкарница, а си харесах торта в страницата им във ФБ, се чудя дали да поръчам от тях.

# 206
  • Пловдив
Мон Шери има в преддверието на Кауфланд в Кичука май. Хапвала съм техни неща и не са лоши (аз по принцип обичам сладко и не съм от претенциозните за торти). Чожеш да идеш до тази сладкарница и да хапнеш парче (ако не ти е далече разбира се) и сама да прецениш дали ти харесва.

# 207
  • Пловдив
Знаете ли къде е сервиза за техника на марката Crown? Става въпрос за DVD.

# 208
  • Пловдив
Момичета, някой хапвал ли е торта от сладкарница Мон Шери. Понеже я чувам за първи път тази сладкарница, а си харесах торта в страницата им във ФБ, се чудя дали да поръчам от тях.
Взимала съм торта Рафаело и мнооого ни хареса Simple Smile

# 209
  • о`майна лунна нощ е
Взимала съм на два или три пъти от тях торти за рождените дни и ни харесаха.

Общи условия

Активация на акаунт