Къде в Пловдив? - 53 тема

• 63 962
  • 776
  •   1
Отговори
# 255
  • под тепетата
Търся мъжки тиранти. Преди взимах от подлеза на гарата, но сега са опразнени магазинчетата.
  Намерих си  Laughing

Последна редакция: вт, 14 окт 2014, 20:03 от bilqna_69

# 256
  • ПРИ ЛЮБИМИТЕ ХОРА
Здравейте!
Бихте ли ми препоръчали откъде да купя хубави и качествени детски ролери?

# 257
  • No Line On The Horizon
В Спорт депо има хубави ролери.

# 258
От къде мога да купя евтини чаши за бяло вино? Нямам претенции към качеството.

# 259

В Метро видях миналата седмица на около 1,50 лв за брой.

# 260
Здравейте!
Бихте ли ми препоръчали откъде да купя хубави и качествени детски ролери?
Магазин Яко също имат избор - те са в МОЛ Галерия /ако искаш да мериш/, а иначе имат и онлайн магазин  Peace

# 261
  • Пловдив

От магазин за левче с домашна посуда.Примерно в този зад старите Слънчеви лъчи в Кичука.Върти ми се цена от 0.80 лв за бройка.

# 262
Благодаря, момичета! Още утре ще потърся.

# 263
  • ПРИ ЛЮБИМИТЕ ХОРА
Благодаря Ви fros и Drozi!

# 264
Ролери съм си харесала в Спорт Директ,с каска и наколенки,цена около 40 лв,незнам като качество обаче как ще са!

# 265
В Неврохиргията на УМБАЛ "Свети Георги" организират капмания за безплатни прегледи за превенция срещу гръбначни заболявания. Мисля че беше от 20-26.10.
Трябва да се обадите предварително за да ви дадат час.

# 266
Здравейте, препоръчайте ми къде мога да гледам за качествени и хубави обзавеждания за детска стая  newsm78 и ако някой може добър дърводелец също ще ми трябва  Hug

# 267
  • Пловдив
Здравейте, препоръчайте ми къде мога да гледам за качествени и хубави обзавеждания за детска стая  newsm78 и ако някой може добър дърводелец също ще ми трябва  Hug
За дърводелец ми пиши Peace

# 268
Здравейте!
Знаете ли аптека в която има изостанал Бактробан назал?! newsm78
Няма го по складовете,а ни е изписан. Sad

# 269
Ролери съм си харесала в Спорт Директ,с каска и наколенки,цена около 40 лв,незнам като качество обаче как ще са!
Ако говориш за детските - купувала съм същия комплект на Дънлоп преди няколко години - според мен това са ролери за красота. Каската беше доста малка, протекторите ставаха, ролерите изглеждат добре, но са тежки /всичко по тях е пластмаса/ и тромави. Освен това, ако решиш да сложиш колелата в един ред са само 3, което според мен е по-лошия вариант от 4 на брой - особено за "прохождащо" дете. Да не говорим, че обувката е като менгеме, въпреки че уж чорапчето трябва да дава комфорт...Абе накратко - ако на детето му е мерак - взимай, но ако искаш наистина да кара, по-добре мерете и се посъветвайте в спортен магазин  Peace

Общи условия

Активация на акаунт