Къде в Пловдив? - 53 тема

• 62 499
  • 776
  •   1
Отговори
# 345
  • Пловдив
Защо ли не знаех по-рано за тях. Точно миналата седмица купихме тротинетка макси микро Tired.
Шушулче, от къде я купихте? Трудно ще преглътна цената  Sad
Баткото кара Мини-то вече 2 години и половина, но и то не е вечно.

# 346
Някой да знае добър майстор за ремонт на шевни машини в града ? Не е нужно да ходи по домовете - мога да си закарам машината ако има сервиз. Има телефони в нета, но ми се иска някой с препоръки... Embarassed
В началото на ул. Кичево или по-скоро на ъгъла с бул. Македония.

# 347
От Рънърс на Главната. 220 жълтици Tired. Харесах си за мен една за 350 лв, в Амазон я има нова за 250 лева...

# 348
  • Пловдив
От Рънърс на Главната. 220 жълтици Tired. Харесах си за мен една за 350 лв, в Амазон я има нова за 250 лева...
Буца ми заседна.
Но за вашата госпожица Минито не е ли подходяща?
Големият е почти на 5, но не му е  съвсем умаляла.

# 349
Бяхме на цирк Балкански още в първия ден, като разпънаха цирка.
Много слабо беше, не работеше нищо.
Сега забелязвам пони, виенско колело за малчугани - ако някой от вас знае: кога работят? Само като има представление, само събота ли? Виждам, че днес са работели...Цени?
Всъщност цирка почива неделя и понеделник, а тези атракции?

Ние също бяхме на цирка може би още на третия или четвъртия ден. Атракционите са по 3 лева всеки. Имаше пони, виенско колело, влакче. В антракта ги видях, че работеха. Не знам, когато няма представление, дали работят обаче.

# 350
Буца ми заседна.
Но за вашата госпожица Минито не е ли подходяща?
Големият е почти на 5, но не му е  съвсем умаляла.
най-ниската позиция на макси е с височината на мини. Предпочетохме да дадем повечко парички за по-дългогодишна инвестиция. Максито е до 50кг, но продавачките ги караха без проблеми, а бяха доста над тях. Дано да си е струвало и дъщеря ни си я кара с кеф.

# 351
  • Варна, Пловдив
За врати може да погледнеш и Аказа ( до ХЕИ),за блиндирани-марка Solid. Не са евтини- около 400-500 интериорна и около ( малко над) 1000-блиндирана.

Един съвет-не си вземай интериорна тъмна врата с ламинатно покритие,тъй като всеки отпечатък от пръст ( чело,нос) си личи.  Peace
Аз също давам глас за блиндирана врата на Solid. Скъпи, но си струват.

# 352
  • Пловдив
Къде продават декоративни щипки и декоративни самозалепващи елементи от филц, най-удобно ще ми е в района на центъра, но и другаде да е все ще ми е полезно.

# 353
Микрото си струва отвсякъде,не съм видяла дете,което да го има и да не го кара,ние лично сме влюбени!

# 354
  • Пловдив
Микрото си струва отвсякъде,не съм видяла дете,което да го има и да не го кара,ние лично сме влюбени!
И ние  Heart Eyes

# 355
а аз си търся пантофи от естествена овча кожа  , на една сергия на иван вазов има но цената е 30лв. ако някой е срещнал  по други магазини да сподели Praynig

# 356
На Георги Кондолов 2 е,аз от форума го научих и сме редовни всяка седмица,накупили сме си много играчки на сносни цени от там,Фърбитата ни са почти само от тях,понеже Буум още в БГ не се продават,основно нещата са им от сайта Джон Луис,получават и тротинетки Микро,с цени наполовина,абе много са готини,имат и страница в Фейса и сайт Стоп2Шоп! Hug

Благодаря   bouquet Знам го това магазинче, наистина изпадат хубави неща Simple Smile

# 357
  • под тепетата
Десиссслава, можеш да погледнеш тук http://talantino.bg/?act=news&page_id=23. Магазинчето е на спирката срещу Тримонциум. Щипки съм взимала от Евроленда на главната.

# 358
Малки щипчици, декоративни със сигурност видях на горният етаж на Бижуленд. В пакета бяха доста за около 3-4 лева ако не се лъжа.

# 359
  • Пловдив
Благодаря ви ще проверя и на двете места   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт