Къде в Пловдив? - 53 тема

• 62 423
  • 776
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
Джой оптик имат в момента страхотни намаления на рамки за очила.
Имат и 15% намаление на всички лещи - това е постоянна промоция.
Има и лекар на разположение, с апаратура и всичко небходимо.
От 1 година ги ползвам и за двете неща, и мога само хубави неща да кажа. Цените им излизат изгодни, особено ако всичко си правиш при тях Simple Smile
Имат оптики и в двата Мол-а.
Освен в моловете на главната има ли ?И къде се намират ?
Благодаря !

# 541
На Главната нямат оптика, имат в Кауфланд в Тракия...

# 542
  • Пловдив
На Главната нямат оптика, имат в Кауфланд в Тракия...
Оф,точно от тях май не .МНОГО ТИ БЛАГОДАРЯ ,ЧЕ СПОДЕЛИ !

# 543
  • Пловдив
Благодаря ви за споделеното за кетъринг. Аз виждам, че ресторант веджик също отваря утре на ново място,а те правят едни различни и приятни неща...чудя се, защото пък бабите и дядовците може да не оценят този тип храна  Laughing

# 544
Момичета, къде мога да направя поправка на чадър - счупи ми се една спица, а пък  е  скъп и не искам да го хвърлям newsm78

# 545
Момичета, къде мога да направя поправка на чадър - счупи ми се една спица, а пък  е  скъп и не искам да го хвърлям newsm78

Аз от миналата година питам за същото, в крайна сметка си купих нов чадър, счупения така и ми стои, а беше скъп, но в Пловдив няма ателие за ремонт на чадъри

# 546
Значи да го прибера в шкафа newsm78

# 547
А  откъде си купувате хубави чадъри, че аз на чадър не мога да случа и по тази причина нося дъждобрани ..... newsm78

# 548
От чужбина - ветроустойчиви, с по-дебели спици/но и те се чупят Mr. Green/ В големите музей има също чадъри, които обикновено са изображения на известни картини от съответния музей  и са интересни.

# 549

Виждала съм в Кючука, някъде около Екстрийм-а табела за поправка на чадъри, но нямам представа, дали още работи това място или табелата е стара.

# 550
Преди 2-3 години съм оправяла чадър на ул.Леонардо да Винчи, но не зная дали все още се отремонтират там. Горе-долу оттогава не съм обръщала внимание дали стои табелата и дали е на същото място. Пада се точно срещу Кастело /ако там все още има Кастело/, че в онзи район рядко ходя.

# 551
От чужбина - ветроустойчиви, с по-дебели спици/но и те се чупят Mr. Green/ В големите музей има също чадъри, които обикновено са изображения на известни картини от съответния музей  и са интересни.

Благодаря! Скоро път не ми излиза /в чашата с кафе Grinning/ и ще си нося дъждобрана!

# 552
Мечта ми е с гумени ботуши и дъждобран да ходя в дъжда - засега имам само силиконови ботуши / много сладки/, които ги нося обаче лятото, когато ходя на вилата, че ме е страх от змии Mr. Green

# 553
  • Пловдив
Къде в Пловдив сте виждали  такива маски /по-точно тази с черната захар и въглищата/
В Лили нямат на тая фирма, в Елитис имат, но други видове newsm78
Скрит текст:

# 554
Аз не мога да видя марката Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт